• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bence muhteşem bir şal

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

hanzadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
5.220
92
688
İzmir
Eki Görüntüle 530284

kızlar bu şal hakkında yorumlarınızı bekliyorum.eğer beğenirseniz kendime yapayım diyorum.ben beğendim ama farklı bir gözle de görmek lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
satıyorum kısmına ekledim ben firketeden yaptığım şalı fikie edinmek maksatlı bir bak derim ipinide görürsün.

Çok güzel ama bunun yapılışı zordur ya nasıl oluyor acaba?

Bencede cok guzel..Bunun yapilisini nette gormustum resimli bir yerde...Ama nasil birlestirildigini anlayamadim..Firketeyle yapiliyordu..Bunu yapmayida bilen varsa biraz aydinlatsaydi ne iyi olurdu...

kızlar ben bu modelden ördüm ..bu model yabancı netden alıntı ordaki yünler farklı aynısını yapmak mümkün değil ben ördüğüm modeli ekleyeyim yorum sizin ...

......... $resimyenilh0.jpg .........

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bu modelden ördüm ..bu model yabancı netden alıntı ordaki yünler farklı aynısını yapmak mümkün değil ben ördüğüm modeli ekleyeyim yorum sizin ...

ellerine sağlık canım üçgenini hiç görmemiştimçok hoş olmuş...güle güle kullan..bayağıda büyük yapmışsınyerimseniben

Back