• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence bir bakın derim

Ceceyli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
50
12
38
Ya nişanlım hep ilk gece miden bahsediyor ama ben daha çok romantiklige gidiyorum hani ilk gece uyulaim sarılıp diyorum yok diyor illa olacak bende ölsem bile kalkıp kimseye o iş nası oluyor demem aslında da korkuyorum ama bunu ona söylemek istemiyorum Çeyiz için bir şey alınca gecelik te aldın mi diyor çek at diyor sizce normal mi siz nişanlıyken neler konusuyordunuz

Evlenmeden önce azgın boğa kılığına bürünen bu erkekler evlendikten sonra yatak odasına sürünerek gidiyor bilgin olsun :-)

Romantizm falan çok bişey bekleme ayrıca , beklentin ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığın da o kadar fazla olur.

Ama sen o gece ne yaşamak istiyorsan açık bir şekilde söyle. emrivakiye gelme.

Adam giy at dememiş çek at demiş ki genelde damat gecelik vs alırken yanında olur alışverişi neden tek yapıyorsun bide öyle bir dünya yok canım aylarca o geceyi beklesin adam sen sarılıp uyuyalım de şöyle bişey var ki belki çok yorgun olursunuz gerçekten uyursunuz ama zaten o da romantik bir olay değil mi ? Birde nişanlın ile bazı konuları aşırı ileri gitmeden paylaşabilirsin sonuçta kocan olacak Allah mesut etsin şimdiden

Bence siz birlikteligi bilmediginiz icin su anda bu kadar ters karsiliyorsunuz.
O is dediginiz sey birlikteligin en güzel anidir.
Güzelce araştırın okuyun. internet var kitaplar var..
Cinsel beraberligim bir insan icin hem ihtiyac hem de bir eglence oldugunu unutmayin. en yorgun anlarinizda sizi dinlendirecek bir seydir.
Bu noktada birlilte bir karar alıp birbirinizi gercekten iyi hazirlamaniz gerekiyor.
Eger siz zihninizde direk sarılıp uyumak varsa esiniz ilk bunu istediginde cinsellige kötü bir adim atmis olacaksiniz.
Ayrıca cinsel iliski yeterince romantik bir eylemdir :)
Yeter ki siz kendinizi birakin nisanlinizda aceleye getirmesin. yavas yavas isinarak yaparsanız böyle kötü hissetmezsiniz.
Mesela eve girdiginiz ilk bir saat icin olacak diye bir sey yok. sabah karsi olur vs.. ama bu tamamen ikinizin birbirine karsi olan tutumunda biter.

Back