E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi hayaletorka
bi konu konuşalacak yada tartışılacaksa bu kişiliklere hakeret etmeden olmalı..
burada oturup bebeklerimizi nasıl büyütmeyiz daha ne kadar yararlı olabilirz bunu konuşacakken konunun geldiği yere bakın...
neyse uzatmanın anlamı yok anlamayan anlamıyor nede olsa....
benim tek derdim kızıma faydalı olmak bunun içinde gerekli gördüğüm her şey için konu açıcam...herkese iyi akşamlar...
Hanımlar lütfen,
bu topiği düşüncelilik göstererek hepinize ait olan sitenizi koruyup kollamak adına açtığınızın farkındayız ve inanın takdir ediyoruz ama topiği kişisel hesaplaşmaların yaşandığı bir alana çevirmeyin,kiminize önemsiz gelen bir konu diğerinize önemli gelebilir ama elbette açmak istediğiniz konular var mı yok mu şöyle bir göz atmanız gerekir.
Birde konu açacaksanız şöyle bir yolda izleyebilirsiniz,birbiriyle bağlantısı olan konuları tek bir topikte açabilirsiniz.
Örneğin mamalar ve biberon seçimi,bebeklerin yürüteç,anakucağı,oyuncakları nasıl olmalı gibi topikler açabilirsiniz.
Böylece herşey için ayrı konu açıldı izlenimi olmaz,hem konularınız derli toplu olur hemde bir anda birkaç sorunuza cevap alırsınız.
Birbirinizi kırmayın ve bölümünüz siteniz nasıl daha güzel olur diye fikir alışverişi yapmak istiyorsanız,birlik olun,tartışarak değil uzlaşarak karar alın.
Ricamı yineliyorum lütfen topikte fikir alışverişinde bulunun,polemikler atışmalar yasaktır
Hanımlar lütfen,
bu topiği düşüncelilik göstererek hepinize ait olan sitenizi koruyup kollamak adına açtığınızın farkındayız ve inanın takdir ediyoruz ama topiği kişisel hesaplaşmaların yaşandığı bir alana çevirmeyin,kiminize önemsiz gelen bir konu diğerinize önemli gelebilir ama elbette açmak istediğiniz konular var mı yok mu şöyle bir göz atmanız gerekir.
Birde konu açacaksanız şöyle bir yolda izleyebilirsiniz,birbiriyle bağlantısı olan konuları tek bir topikte açabilirsiniz.
Örneğin mamalar ve biberon seçimi,bebeklerin yürüteç,anakucağı,oyuncakları nasıl olmalı gibi topikler açabilirsiniz.
Böylece herşey için ayrı konu açıldı izlenimi olmaz,hem konularınız derli toplu olur hemde bir anda birkaç sorunuza cevap alırsınız.
Birbirinizi kırmayın ve bölümünüz siteniz nasıl daha güzel olur diye fikir alışverişi yapmak istiyorsanız,birlik olun,tartışarak değil uzlaşarak karar alın.
Ricamı yineliyorum lütfen topikte fikir alışverişinde bulunun,polemikler atışmalar yasaktır
Hanımlar lütfen,
2 yıl olacak üyeyim 3-5 konu ya açmışımdır ya açmamışımdır...tam da konu açtığım zamana denk geldi bu konu...ama konu sorumlusunun da dediği gibi bazılarına önemli gelen bazısına gelmiyor..şimdi bana da bebeğimizin yaramazlığı, dedikodusu filan çok gerekli başlıklar gelmiyor..ama bir başkasına da benim bebek nevresimi bulamamam ya da beceripte çocuğumu adam gibi yıkayamamam önemli gelmiyordur...o yüzden fikrim varsa herkesin konusuna ilgi gösterip yazmaya çalıştım şimdiye kadar...pek çoğundan da fikirler edinme şansım oldu..duru arkadaşımızın açtığı bugün bebeklerimize neler aldık konusu için de başka konular için de bu yorumlar yapılmıştı...ama ben mesela duru nunkini takip ediyorum..kim ne almış, kaça almış filan...ilgimi çekiyor...ama bir başkası bu ne saçma konu dedi çıktı işin içinden...göreceli yani...ama belki şu olabilir...mesela ben 3-5 soruyu biriktirip bir başlıkta açtım..belki konu açan arkadaşlar sorularını biriktirip topluca açabilirler....her gün bir konu açmaktansa...kendileri için de zor takibi...valla ben kendi konumu bile bazen zor takip ediyorum..malum hepimizin başında birer canavar var...
vay beee...sendemi bürütüs...