bence abartı oluyo artık

arkadaşlar tekrar söylüyorum burda çok değerli insanlar var
herkez bişeyleri beğenmek zorunda değil
hepimiz farklı kişilikleriz sadece yapamamız gereken birbirimizi olduğumuz gibi kabullenmek ve
en önemlisi eleştirelere açık olmak
ortada çoğunluğun hoşnut olamdığı bir şey varsa çözüm bulunur

bende sevilaya katlıyorum konular çok

elifçim sende haklısın insanların hemen cevap alması gerken şeyler olabiliyor yada hepimizin bilgisi olması gerken şeyler
ama bazı konularda hem saçma hem içi boş senin veya başkasının üzerinden değil konu olarak düşünüyorum

hepimiz kişisel gelişimimizi tamammlamış insanlarız ben bu siteye girmekten zevk alıyorum ve çok şey öğreniyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım tamam doğru söylüyosunda benim anlatmak istediğim şu...saatlerce bilg başında değilim bakıp çıkıyorum çoğu zaman bi kaç arkadaş o bölümde bişey konuşuyor ben araya girip bişey soruyorum ama onlar konuştuğu şeye konsantre oldukları için devam ediyolar benim msj arada kaynıyo daha sonra topic e giren bile olsa tek tek sayfaları geri sayıp bakmadığı için yazdığım orada kalıyo...
bende konu açıp soruyorum ve cevabımı alıyorum kimsenin birbirini kırmasına gerek yok ama bence anlamsız bi durum bu isteyen yazsın isteyen yazmasın yok gereksiz yok önemli yok sen uyumlusun sen değilsin nasıl laflar...
burada hepimiz çocuklarımıza daha iyi bakmak için fikirlerimizi paylaşıyoruz önemli olan bu konunun çok olması yada az olması değil..

arkadaşlar hepimize kolay gelsin benden bu kadar daha fazla çirkinleşmeden bende ayrılıyorum ben bilgilerimi öğrendiklerimi öğreniceklerimi daha farklı yerlerde bulurum bu kadar saçma bir konuşmalar olamaz

bi konu konuşalacak yada tartışılacaksa bu kişiliklere hakeret etmeden olmalı..
burada oturup bebeklerimizi nasıl büyütmeyiz daha ne kadar yararlı olabilirz bunu konuşacakken konunun geldiği yere bakın...
neyse uzatmanın anlamı yok anlamayan anlamıyor nede olsa....
benim tek derdim kızıma faydalı olmak bunun içinde gerekli gördüğüm her şey için konu açıcam...herkese iyi akşamlar...

bi konu konuşalacak yada tartışılacaksa bu kişiliklere hakeret etmeden olmalı..
burada oturup bebeklerimizi nasıl büyütmeyiz daha ne kadar yararlı olabilirz bunu konuşacakken konunun geldiği yere bakın...
neyse uzatmanın anlamı yok anlamayan anlamıyor nede olsa....
benim tek derdim kızıma faydalı olmak bunun içinde gerekli gördüğüm her şey için konu açıcam...herkese iyi akşamlar...

anlamayan anlamıyor nede olsa....bu hakaret değil dimi:roflol:
bizde daha sen yokken burda bebeğimizle ilgili bilgileri paylaşıyoduk ve senin gibi bi kaç kişinin açtığı topikler sayesinde bu hale geldik birazda kendinde arasan suçu iyi edersin

Son düzenleme:
yaa arkadaslar konuştugumuz tartıştıgımız mevzulara bakın kaç kişiyiz sunun surasında hep beraber bebeklerimizi büyütüyoruz dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ne hale geldik biz böylee herkes kopmaktan gitmekten bahsediyo burası koskocaman bir paylaşım alanı hepimiz nasıl üye olduk buraya kafamızda sorular vardı ögrenmek için yani herkes farklı düşüneblir arkadasım oyuncak diye konu açar başkası bez diye ne fark eder yani konular çoğalınca girmekmi zorlaşıyo ben anlamıyorumki bırakın dolsun taşsın okuyan okur okumayan okumaz zaten herkes olmak istedigi yerde oluyo 2009 subat anneleri buşuşma alanında cevap almak isteyen oraya yazsın bu kadar büyütecek ne var yani site yöneticilerinden uyarımı geldi yeter konu açmayın diye bırakın arkadaslar yaa burası bişeyler öğrenmemiz paylaşmamız için bir site herkes istegini yapmakta serbest bu konu bir kere daha dile gelmişti bence gereksiz olan bu konuyu bu kadar uzatmak benim kafama bir soru takılıcak ben girip sohbetemi yazıcam tamam yazdım diyelim denedimde olmuyo arkadaslar soru havada asılı kalıyo onun arkasına başka sorular yazılar geliyo bu benim fikrim herkes kullanmak istedigi gibi kullansın siteyi bu da benim fikrim...:nazar::nazar::nazar::nazar:

altunhan burda kimse bilgisyara başında saatelerce oturmuyo valla.yazarsın bakasrsın.olmadı çok değerli ulu kiş, kadir tuğcuya sorarsın nede olsa bilir kişi kendisi.valla ben bu konuyu şu oğlumun ayakkabı sı yok konusunnu gördükten sonra bir hışımla yazdım .bnde paarsı falan yok diyerek yazık diyerek açtım sayfayı ama içinde bambaşka bir şey görünce yuh artık dedim.daha önce aslınında yazdığı anlamsız olan bir çok konu var .neyse ayrıca yönetimden kimsenin bişey demesine gerek yok konu açılmasın diye.buradki sorun bizim tekrar kendi içimizde br bütün olarak devam etmek istemememiz ve bu sorulan sorulara formda devam etmemiz.lütfen artık bu başlık altındada kavga edilmesizn

Hanımlar lütfen,
bu topiği düşüncelilik göstererek hepinize ait olan sitenizi koruyup kollamak adına açtığınızın farkındayız ve inanın takdir ediyoruz ama topiği kişisel hesaplaşmaların yaşandığı bir alana çevirmeyin,kiminize önemsiz gelen bir konu diğerinize önemli gelebilir ama elbette açmak istediğiniz konular var mı yok mu şöyle bir göz atmanız gerekir.

Birde konu açacaksanız şöyle bir yolda izleyebilirsiniz,birbiriyle bağlantısı olan konuları tek bir topikte açabilirsiniz.
Örneğin mamalar ve biberon seçimi,bebeklerin yürüteç,anakucağı,oyuncakları nasıl olmalı gibi topikler açabilirsiniz.

Böylece herşey için ayrı konu açıldı izlenimi olmaz,hem konularınız derli toplu olur hemde bir anda birkaç sorunuza cevap alırsınız.

Birbirinizi kırmayın ve bölümünüz siteniz nasıl daha güzel olur diye fikir alışverişi yapmak istiyorsanız,birlik olun,tartışarak değil uzlaşarak karar alın.
Ricamı yineliyorum lütfen topikte fikir alışverişinde bulunun,polemikler atışmalar yasaktır

Hanımlar lütfen,
bu topiği düşüncelilik göstererek hepinize ait olan sitenizi koruyup kollamak adına açtığınızın farkındayız ve inanın takdir ediyoruz ama topiği kişisel hesaplaşmaların yaşandığı bir alana çevirmeyin,kiminize önemsiz gelen bir konu diğerinize önemli gelebilir ama elbette açmak istediğiniz konular var mı yok mu şöyle bir göz atmanız gerekir.

Birde konu açacaksanız şöyle bir yolda izleyebilirsiniz,birbiriyle bağlantısı olan konuları tek bir topikte açabilirsiniz.
Örneğin mamalar ve biberon seçimi,bebeklerin yürüteç,anakucağı,oyuncakları nasıl olmalı gibi topikler açabilirsiniz.

Böylece herşey için ayrı konu açıldı izlenimi olmaz,hem konularınız derli toplu olur hemde bir anda birkaç sorunuza cevap alırsınız.

Birbirinizi kırmayın ve bölümünüz siteniz nasıl daha güzel olur diye fikir alışverişi yapmak istiyorsanız,birlik olun,tartışarak değil uzlaşarak karar alın.
Ricamı yineliyorum lütfen topikte fikir alışverişinde bulunun,polemikler atışmalar yasaktır

vereliniortak

Hanımlar lütfen,

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Hanımlar lütfen,

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

2 yıl olacak üyeyim 3-5 konu ya açmışımdır ya açmamışımdır...tam da konu açtığım zamana denk geldi bu konu...ama konu sorumlusunun da dediği gibi bazılarına önemli gelen bazısına gelmiyor..şimdi bana da bebeğimizin yaramazlığı, dedikodusu filan çok gerekli başlıklar gelmiyor..ama bir başkasına da benim bebek nevresimi bulamamam ya da beceripte çocuğumu adam gibi yıkayamamam önemli gelmiyordur...o yüzden fikrim varsa herkesin konusuna ilgi gösterip yazmaya çalıştım şimdiye kadar...pek çoğundan da fikirler edinme şansım oldu..duru arkadaşımızın açtığı bugün bebeklerimize neler aldık konusu için de başka konular için de bu yorumlar yapılmıştı...ama ben mesela duru nunkini takip ediyorum..kim ne almış, kaça almış filan...ilgimi çekiyor...ama bir başkası bu ne saçma konu dedi çıktı işin içinden...göreceli yani...ama belki şu olabilir...mesela ben 3-5 soruyu biriktirip bir başlıkta açtım..belki konu açan arkadaşlar sorularını biriktirip topluca açabilirler....her gün bir konu açmaktansa...kendileri için de zor takibi...valla ben kendi konumu bile bazen zor takip ediyorum..malum hepimizin başında birer canavar var...

bu arada 2009 topiğinde bazen arada kaynadığı oluyordu soruların bu doğru...gerçi o zamanlar topik epey kalabalıktı...sayfalar hızla ilerliyordu...geriye dön bak oku filan zor oluyordu....şimdi daha rahat o topikte....oraya da yazabiliriz aslında artık...çoğunluk ne derse ben uyarım..zaten dediğim gibi 3-5 konu ya açmışımdır ya açmamışımdır...benim için farketmez..ben yine de benim konumdaki soruları cevaplayan herkese teşekkür ederim..şu leğen işi aklıma gelmemişti mesela:))))..bakalım faydalı olacak mı??

çenem düştü ama azıcık hava yumuşasın diye ben kendi favori konularımı yazmak istiyorum: * indirimler-kampanyalar * bebişlerimizin cicileri ile resimlerini ekleyelim * şubat bebişleri bugün ne yedi * bugün bebişlerimize ne aldık * birbirimizi ömür boyu hatırlamak için....aman ha sıralı değildir aklıma geldiği şekilde yazdım...alınganlık istemiyorum ona göre:)))

* indirimler-kampanyalar
* bebişlerimizin cicileri ile resimlerini ekleyelim *
şubat bebişleri bugün ne yedi *
bugün bebişlerimize ne aldık *
birbirimizi ömür boyu hatırlamak için....
Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim
ilk bebeklerimizle ilk bayramımız...
2009 Şubat Anneleri burdan devam edelim :)
bebişlerin odalarını ayırmayı düşünüyormusunuz??

aylincim bende ekleme yaptım seninkilere benimde çok beğendiğim ve bana faydası olan konular

2 yıl olacak üyeyim 3-5 konu ya açmışımdır ya açmamışımdır...tam da konu açtığım zamana denk geldi bu konu...ama konu sorumlusunun da dediği gibi bazılarına önemli gelen bazısına gelmiyor..şimdi bana da bebeğimizin yaramazlığı, dedikodusu filan çok gerekli başlıklar gelmiyor..ama bir başkasına da benim bebek nevresimi bulamamam ya da beceripte çocuğumu adam gibi yıkayamamam önemli gelmiyordur...o yüzden fikrim varsa herkesin konusuna ilgi gösterip yazmaya çalıştım şimdiye kadar...pek çoğundan da fikirler edinme şansım oldu..duru arkadaşımızın açtığı bugün bebeklerimize neler aldık konusu için de başka konular için de bu yorumlar yapılmıştı...ama ben mesela duru nunkini takip ediyorum..kim ne almış, kaça almış filan...ilgimi çekiyor...ama bir başkası bu ne saçma konu dedi çıktı işin içinden...göreceli yani...ama belki şu olabilir...mesela ben 3-5 soruyu biriktirip bir başlıkta açtım..belki konu açan arkadaşlar sorularını biriktirip topluca açabilirler....her gün bir konu açmaktansa...kendileri için de zor takibi...valla ben kendi konumu bile bazen zor takip ediyorum..malum hepimizin başında birer canavar var...

vay beee...sendemi bürütüs...

vay beee...sendemi bürütüs...

canım hani sanatçılar magazin gazetecilerinden şikayet ediyorlar ya 1 saat konuştum cımbızla bir cümle çektiler içinden diye...şimdi bende aynı şeyi düşünüyorum...koskoca yazı da onu mu çektin içinden...bak sonraki cümlede çuvaldızı kendime de batırmışım...ayrıca ben konuları kim açtı pek dikkat etmem...sen işaretleyince yazımı baktım ki sen açmışsın...olabilir..bunda alınacak birşey yok..ben herkesin açtığı konuya varsa bir bilgim ya da ilgim yazı yazmışımdır bugüne kadar...hatta şubat annelerinin hamilelikten itibaren en kıdemli üyelerinden sayılırım...ben vardım kimler vardı, şimdi onlar yok ben yine varım...maksat bilgiyi paylaşalım, faydamız dokunsun...konu bizim için önemli olsa da olmasa da farketmez...varsa bildiğimiz paylaşalım...bu kadar basit yahu..üzülmeyin, sıkılmayın..hayat kısaaaaa..hem de çokkkk

X