bence abartı oluyo artık

hayaletorka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
1.234
0
ya kızlar bizim 2009 şubat anneleri adı altında bi topiğimiz var .okadar aylara göre topikler var bir tek bizim topikte norrmalde bu başlık altında konuşabileceğimiz sorabileceğimiz dertleşebilceğimiz her soruyu tek tek konu açıp neden soruyoruz .diğer topiklerde çok önemli bir konu olmadıkça kimsenin böyle bir konu oluşturduğunu görmedim. buda şu demek oluyo bizim 2009 şubat anneleri arasında bir bağlılık yok her kes her telden çalıyo.kimse gücenmesin kırılmasın bu lafım hepimize .noldu ya .böyle oluncada herkes arasında sorunlar kopmlar oluşuyo.valla ben bu şekilde yardımlaşmaya fikir almaya kendi formumda cevap vermek istiyorum .ve herkesi orda bir bütün olmaya çalışıyorum.kimse bana kızmasın bu benim kendi fikrim saygı duyan duyar duymayan konu açar:)))))

Hay Sevilay ağzını öpeyim bazı konular evet gerekli ama bazıları gerçekten çok gereksiz yanii .Ondan sonra site kilitleniyor geçen gece zor girdim .Normal sohbette bir kere görünmeyenler konu açma rekoru sahibi niye girsin ki foruma nasılsa her sorununa cevap buluyorlar .ben yazıcaktım sen yazmışsın sağol yanii

cnm bnm cok haklısın böyle bir konu bende acmıstım ama ne yazıkki herkes ama herkesss actı agzını yumdu gözünü

hatırlıyorum canım ama gene o zaman bile bu kadar abartı değildi gene şu aralar her ufak şey normal formda yazabieceğimiz şeyler konu oluyo valla ben sayfaya açıyom bazılarını okumayuyorum bile .neyse artık biraz daha duyarlı olur umarım herkes

evet bazı konular gerekli am ama bazıları gerçekten abartı her kafaya takılan soruya konu açıldığı için
ve insanlar açılan konulara cevap yazdığı için sohbet topiğine kimseler uğramıyor artık

ben artık gereksiz konulara yani sohbet topiğinde konuşulacak konulara cevap yazmıcam
her sorunumuza konu açarsak sohbet topiğinde ne konuşucaz

ben abartı konular olduğuna eskiden katılmıyordum ama dün gözüme çarpan bir konudan sonra fikirlerinize katılmamak mümkün değil benim açımdan.herkes birbirinden soğudu böyle bence hepimiz şubat anneleri topiğinden devam edelim hem dostluğumuz kopmaz hemde gözden kaçırdığımız birşey olmaz

arkadaşım güzel yazmışsında 2009 şubat anneleri topiğinde soru sorduğumuzda arada kaynıyo gidiyo sadece bi kaç kişi cevap yazıyo ama konu açtığımızda bi çok cevap geliyo ve doğruyu yanlışı anlayabiliyoruz birbirimizden aldığımız fikirler sayesinde bebişleri büyütmeye devam ediyoruz..
benim konu açma nedenim bu üzerime alındım ve açıklamak istedim..

bende yazmayı düşnmüştüm ama sonra yazmadım
çok fazla gereksiz konu var insan aradığını bulamıyor
ewet bir çoğuda o kadar saçmaki içi bomboş
adlarını bile tek tek yazarım
daha önce selma böyle birşey yazmıştı ama sanki inadına millet coştu
çoğunu silsinler bile hatta
herkez her derdine özel başlık açarsa yada kafasına takılanı açarsa
hatta kimi can sıkıntısıyla açarsa olmaz
anlaşalım arkadaşlar ve bu durumu ortadan kaldıralım

ya tamam çok öenmli bir konu olur arada dediğin gibi gümbürtüye gitsin istemezsin yazarsın ama artık kusura bakmada en ufak şeyde konu oalrak yazılınca offf dedirtiyo .hem ben bizim formda burda sürekli konu açan arkadaşların hiç yazı yazdığını yada soru sorduğunu görmedim ki cevap alamamama durumu olsun bazı arkadaşlar baştan beri devamlı herşeyi konu olarka açıyo.valla ben formda bi çok arkadaşın soru sorduğunu ve cevap aldığını gördüm .

arkadaşım güzel yazmışsında 2009 şubat anneleri topiğinde soru sorduğumuzda arada kaynıyo gidiyo sadece bi kaç kişi cevap yazıyo ama konu açtığımızda bi çok cevap geliyo ve doğruyu yanlışı anlayabiliyoruz birbirimizden aldığımız fikirler sayesinde bebişleri büyütmeye devam ediyoruz..
benim konu açma nedenim bu üzerime alındım ve açıklamak istedim..

Aslında Elifte haklı ben bir kaç kere sohbet bölümüne bişeyler yazım herkes okumuş geçmiş üzerine basarak kimsenin söylüyecek bişeyi yokmu arkadaşlar diye yeni bir mesaj yazdıktan sonra zoraki bir kaç arkadaşımdan cevap alabildim tamam söylediğin şeye sonuna kadar katılmamak mümkün değil gerçekten çok luzumsuz konu açıldığıda oluyor fakat Elifin dediği kısım da yabana atılır gibide değil bazen konu açıpta dile getirmediğimiz zaman çoğu kişi okuyup es geçiyor cevap yazma gereği nedense duymuyor ama sohbette yazıpta es geçilen konuya bir kaç gün sonra konu açtığımızda şakır şakır cevaplar geliyor o zaman bu konuyada bir açıklık ve mümkünse çözüme kavuşturalım

sevilay çok haklısınalkisalkisalkis
evet açık açık söylüyim örneğin oyuncak çok gerekli bir konumuydu arkadaşım bunu genel bölümde yazsan cevap alırdın almasan bile konu başlığı açıcak kadar önemlimiydi bu bu kadar mı acildi neyse...
eski muhabbetleri çok özledim ben neoldu böyle bi türlü anlayamıyorum hergün bakıyorum ama oda alışkanlıktan eski samimiyet kimsede kalmamış üzülüyorum

anlaşılan bi çok arkadşın düşüncesi farklı..kaç yerde sohbet arasında soru sordum ama bazı arkadaşlar bir konu konuştuğu için benimki arada yabancı kaldı ve cevap alamadım bi kere olsa tabiki önemli değildi... bende sormak istediklerimi ya özelden yada konu açarak sorup öğreniorum...
evet oyuncak benim için önemli bi konu.. konu açmama rağmen bi kaç cevap gelmişken sizin konuştuğunuz bölümde yazsam bu kadar bile gelmezdi...
ben önemli gördüğüm konularda yorum yazıp konu açmaya devam edicem isteyen okusun cevap versin istemeyen okumadan geçsin..

arkadaşım oyuncak mesele değil dağınıklık olan mesele neyse sana kolay gelsin sen açmaya devam et ne kadar insanlarla uyumlu olduğunu anlayabiliyorum zaten biraz araştırmış olsaydın bulurdun açtığın konuları yani konu açma zahmetinde bulunma bence

valla 2010 anneleri baya sabırlı bizim konulardan kendilerine konu bile açmıycak hale gelicekler yakında ondan korkuyorum yani

ben konu açmadan önce saatlerce ay bu soruldumu diye araştırcak vaktim yok saatlerce bilgisayar başında oturmuyorum...aklıma takılanı sorup öğrenmeye çalışıyorum..
kiminle ne kadar uyumlu olup olmadığımda sen dahil hiç kimseyi ilgilendirmez burada çok güzel arkadaşlarımda var ama hiçbiriyle böyle bir diyalog yaşamadım..
okumak istemezsen okumaz cevap yazmasın olayı başka boyutlara çekmeyin...

X