ben bu halimden memnunum aslında zayıflayınca gözlerimin altı çöküyo. ama napıyım hiç bi erkek tarafından beğenilmemek hiç hoş değil. dediğiniz gibi erkek yok buna adım gibi eminim benim başıma herşey çok erken geldi çocuk olamadan genç kız oldum 9 yaşındayken. haliyle herşeyi erken yaşadım bunun bana bi sürü olumsuz getirisi oldu. yokki aklı başında bi erkek oraya buraya bakmayan sadece kalbine bakan kalmamış. keşke bende bundan 30 sene önce dünyaya gelseydim o zaman edep varmış şimdikilerde yok..neyse evet çok sağlıksız zayıflıyorum farkındayım ama en azından zayıflıyorum ya oda bişey bi 14 kilo veriyim dediğiniz gibi yapıp yeme alışkanlığımı değiştiricem ama bu kilolarımdan bir an önce kurtulmam lazım. benim bölümüm yönetici asistanlığı. annem diyoki seni bu halinle asistan yapmazlar izbandut gibisin senden güvenlikçi daha güzel olur diyo. kısacası bıktım insanların aaa Gözde ne kadar şişmanlamışsın demesinden.[/QUOT
canım ya yasadıkların beni üzdü gercekten..ama sen warya inanılmaz azimli hırslı hayata yenik düşmeyen bi insansın
kilo wermek çok güzel bi duygu.hele ki bizim gibi hayata yeni atılan genc kızlar için..sabah kalkıp tartıya çıktıgımda 1 kilo bile werdigimi görünce inanın dünyalar benim oluyo..öz güwenim katlanıo..
nse uzatmadan canım kilo wermek çok çoook süper bi olay ama saglık herseyden önce geliyor unutma.sadece yapman gereken biraz dha saglıklı bi şeklde dewam etmen diyetine.sonra TAŞ gbi hatun olucz sırnaşık şey bnde sıkı diyetteym ama sağlığıma dikkat ediorum.beyvahedigeldismileşını şişirdiysem özür dilerim..seni kendime yakın gördüm sadece nacizane fikirlerimi sana sunmak istedim yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?