ben 18 yaşında 1.72 boyunda 84 kiloydum geçen 2 gün önceye kadar..şuan 82.200üm nasıl mı gardolabıma zayıf halimin fotoğrafını koydum ve altına büyük harflerle ZAYIFLIYORUM yazdım. ve yaklaşık günde 10 defa falan okuyorum gece tuvalete kalkıyorum okuyorum noluyo bilinç altıma yerleşiyo. bu şekilde devam edersem umutsuzluğa kapılmadan eminim ki zayıflıcam. tabiki artık yemiyorum ne idiü belirsiz bi zayıflama hapı aldım üzerinde latin alfabesi dahi yok ama umrumda değil. az yiyorum ve fil gibi su içiyorum. ama 1 ay içinde 10 kilo vericem sağlıklı yada değil vericem. BEN ZAYIFLIYORUMMM. BİZ ZAYIFLIYORUZ. malesef ki bi şu zamanda bi erkeğin ilgisi çekebilmek için zayıf ve uzun sarı saçlara sahip olmak gerekiyor. napalım zayıflarken bi yandan saçlarımızı uzatırız yavaş yavaşta rengini açarız hatun kız oluruz..BEN ZAYIFLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool::sm_cool:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben zayıflıyorummmm
- Konu Sahibi karamelim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? tam benim kafamdansın kız :asigim:
bende 20 yaşındayım 1.60 boyum var 67 kiloyum :1no2: geçtiğimz c.tesi gününden itibaren yani 5 gnden beri diyetteyim.1.500 kilo werdm :lepi: ünideki çıtır kızları görünce özenirdim fiziklerine hep boshayallersmile ama artık onlar bana özencek kaydirigubbakcemile3 üst düzeyde motive ettim kendimi ZAYIFLICAM,ZAYIFLICAZ VE ARTIK BİZ BAŞKALARINA DEĞİL BAŞKALARI BİZE ÖZENCEK !! :sm_cool::enbuyukkk:
bende 20 yaşındayım 1.60 boyum var 67 kiloyum :1no2: geçtiğimz c.tesi gününden itibaren yani 5 gnden beri diyetteyim.1.500 kilo werdm :lepi: ünideki çıtır kızları görünce özenirdim fiziklerine hep boshayallersmile ama artık onlar bana özencek kaydirigubbakcemile3 üst düzeyde motive ettim kendimi ZAYIFLICAM,ZAYIFLICAZ VE ARTIK BİZ BAŞKALARINA DEĞİL BAŞKALARI BİZE ÖZENCEK !! :sm_cool::enbuyukkk:
- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 688
- 40
yazdıklarını okuyunca şaşırdım açıkcası
1. kendin için zayıflamıyorsun, bi erkek veya erkekler için zayıfliyorsun
seni zayıf ve saırışın! olduğun için sevecekse hiç sevmesin bence
2. sağlıklı ve sağlıksız zayıflıyorum demissin üzerine birde adını bile bilmediğin ilaç kullandığını yazmıssın
evet sen zayıflarsın eminim ama sağlığındanda olacaksın
bi erkek için bu değermi?
hangi erkek senin için sağlığından vazgeçer bi düşün bakalım
evet zayıfla, diyet yap spor yap ama daha gencecekisin bu yaşta hastalık sahibi olmaya değermi
ve bukadar hızlı kilo verirsen sarkmalarda kaçınılmaz olacak
1. kendin için zayıflamıyorsun, bi erkek veya erkekler için zayıfliyorsun
seni zayıf ve saırışın! olduğun için sevecekse hiç sevmesin bence
2. sağlıklı ve sağlıksız zayıflıyorum demissin üzerine birde adını bile bilmediğin ilaç kullandığını yazmıssın
evet sen zayıflarsın eminim ama sağlığındanda olacaksın
bi erkek için bu değermi?
hangi erkek senin için sağlığından vazgeçer bi düşün bakalım
evet zayıfla, diyet yap spor yap ama daha gencecekisin bu yaşta hastalık sahibi olmaya değermi
ve bukadar hızlı kilo verirsen sarkmalarda kaçınılmaz olacak
ben bu halimden memnunum aslında zayıflayınca gözlerimin altı çöküyo. ama napıyım hiç bi erkek tarafından beğenilmemek hiç hoş değil. dediğiniz gibi erkek yok buna adım gibi eminim benim başıma herşey çok erken geldi çocuk olamadan genç kız oldum 9 yaşındayken. haliyle herşeyi erken yaşadım bunun bana bi sürü olumsuz getirisi oldu. yokki aklı başında bi erkek oraya buraya bakmayan sadece kalbine bakan kalmamış. keşke bende bundan 30 sene önce dünyaya gelseydim o zaman edep varmış şimdikilerde yok..neyse evet çok sağlıksız zayıflıyorum farkındayım ama en azından zayıflıyorum ya oda bişey bi 14 kilo veriyim dediğiniz gibi yapıp yeme alışkanlığımı değiştiricem ama bu kilolarımdan bir an önce kurtulmam lazım. benim bölümüm yönetici asistanlığı. annem diyoki seni bu halinle asistan yapmazlar izbandut gibisin senden güvenlikçi daha güzel olur diyo. kısacası bıktım insanların aaa Gözde ne kadar şişmanlamışsın demesinden.
ben bu halimden memnunum aslında zayıflayınca gözlerimin altı çöküyo. ama napıyım hiç bi erkek tarafından beğenilmemek hiç hoş değil. dediğiniz gibi erkek yok buna adım gibi eminim benim başıma herşey çok erken geldi çocuk olamadan genç kız oldum 9 yaşındayken. haliyle herşeyi erken yaşadım bunun bana bi sürü olumsuz getirisi oldu. yokki aklı başında bi erkek oraya buraya bakmayan sadece kalbine bakan kalmamış. keşke bende bundan 30 sene önce dünyaya gelseydim o zaman edep varmış şimdikilerde yok..neyse evet çok sağlıksız zayıflıyorum farkındayım ama en azından zayıflıyorum ya oda bişey bi 14 kilo veriyim dediğiniz gibi yapıp yeme alışkanlığımı değiştiricem ama bu kilolarımdan bir an önce kurtulmam lazım. benim bölümüm yönetici asistanlığı. annem diyoki seni bu halinle asistan yapmazlar izbandut gibisin senden güvenlikçi daha güzel olur diyo. kısacası bıktım insanların aaa Gözde ne kadar şişmanlamışsın demesinden.[/QUOT
canım ya yasadıkların beni üzdü gercekten..ama sen warya inanılmaz azimli hırslı hayata yenik düşmeyen bi insansın
kilo wermek çok güzel bi duygu.hele ki bizim gibi hayata yeni atılan genc kızlar için..sabah kalkıp tartıya çıktıgımda 1 kilo bile werdigimi görünce inanın dünyalar benim oluyo..öz güwenim katlanıo..
nse uzatmadan canım kilo wermek çok çoook süper bi olay ama saglık herseyden önce geliyor unutma.sadece yapman gereken biraz dha saglıklı bi şeklde dewam etmen diyetine.sonra TAŞ gbi hatun olucz sırnaşık şey bnde sıkı diyetteym ama sağlığıma dikkat ediorum.beyvahedigeldismileşını şişirdiysem özür dilerim..seni kendime yakın gördüm sadece nacizane fikirlerimi sana sunmak istedim yerimseniben
canım ya yasadıkların beni üzdü gercekten..ama sen warya inanılmaz azimli hırslı hayata yenik düşmeyen bi insansın
kilo wermek çok güzel bi duygu.hele ki bizim gibi hayata yeni atılan genc kızlar için..sabah kalkıp tartıya çıktıgımda 1 kilo bile werdigimi görünce inanın dünyalar benim oluyo..öz güwenim katlanıo..
nse uzatmadan canım kilo wermek çok çoook süper bi olay ama saglık herseyden önce geliyor unutmadece yapman gereken biraz dha saglıklı bi şeklde dewam etmen diyetine.sonra TAŞ gbi hatun olucz bnde sıkı diyetteym ama sağlığıma dikkat ediorum.bşını şişirdiysem özür dilerim..seni kendime yakın gördüm sadece nacizane fikirlerimi sana sunmak istedim
inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sağlık önemli tabiki ama şimdi şu 10 kiloyu veriyim sonra sağlıklı bi şekilde devam ederim. bide yaz sıcağında grip oldum canım hiç bişey istemiyo bugün hiç bişey yemedim doğru düzgün tek lüksüm boğaz pastiliydi midem hiç bişey almıyo su bile içemiyorum biber hapımında ismi la jiao shou shen çok kilo verdiriyomuş zamanında elma kromda almıştım ama o hiç işe yaramamıştı bu yarıyo ama gerçekten..
nse uzatmadan canım kilo wermek çok çoook süper bi olay ama saglık herseyden önce geliyor unutmadece yapman gereken biraz dha saglıklı bi şeklde dewam etmen diyetine.sonra TAŞ gbi hatun olucz bnde sıkı diyetteym ama sağlığıma dikkat ediorum.bşını şişirdiysem özür dilerim..seni kendime yakın gördüm sadece nacizane fikirlerimi sana sunmak istedim
inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda sağlık önemli tabiki ama şimdi şu 10 kiloyu veriyim sonra sağlıklı bi şekilde devam ederim. bide yaz sıcağında grip oldum canım hiç bişey istemiyo bugün hiç bişey yemedim doğru düzgün tek lüksüm boğaz pastiliydi midem hiç bişey almıyo su bile içemiyorum biber hapımında ismi la jiao shou shen çok kilo verdiriyomuş zamanında elma kromda almıştım ama o hiç işe yaramamıştı bu yarıyo ama gerçekten..
canım çok gecmiş olsun :Saruboceq:
ama anladıgım kadarıyla senn boyun bnden çok dha fazla.ben kısayım 1.60 boyum 67 kilom.58 olmk istyrm.sende 10 kilodan fazla werme bnce ya 10 kilo wersen yani wersek hos bi görüntümüz olur bnce :kedi:
AMA AZİMLİYİZ DİMİİ olumunekankayizsmile
GİTSİN BU FAZLA KİLOLAR GELSİN TİRİL TİRİL ELBİSELER ETEKLER KOTLAR kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
ama anladıgım kadarıyla senn boyun bnden çok dha fazla.ben kısayım 1.60 boyum 67 kilom.58 olmk istyrm.sende 10 kilodan fazla werme bnce ya 10 kilo wersen yani wersek hos bi görüntümüz olur bnce :kedi:
AMA AZİMLİYİZ DİMİİ olumunekankayizsmile
GİTSİN BU FAZLA KİLOLAR GELSİN TİRİL TİRİL ELBİSELER ETEKLER KOTLAR kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
aslında bu ilaçlarlaa bünyemize zarar vermekten başka bişi yapmıyoruz üstüne üstlük
kaybettiğimiz kilolarıda fazlasıylaa geri alıyoruz boshayallersmile
bende çok kullandımm bi aralarr verdim verdim ama sonrada hepsini geri aldımm
en son biber hafından aldım biras kullandım bıraktım daha fazla zarar vermeyeyim die kendime en iyisi diyetisyenee gitmek die düşündüm
geçen hafta gittim bi haftada 1.5 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2
bakalım devamıda gelecek inş.
ilaçları falan bırakıp doktoraa gidelim arkadaşlar en sağlıklısı bu olumunekankayizsmile
kaybettiğimiz kilolarıda fazlasıylaa geri alıyoruz boshayallersmile
bende çok kullandımm bi aralarr verdim verdim ama sonrada hepsini geri aldımm
en son biber hafından aldım biras kullandım bıraktım daha fazla zarar vermeyeyim die kendime en iyisi diyetisyenee gitmek die düşündüm
geçen hafta gittim bi haftada 1.5 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2
bakalım devamıda gelecek inş.
ilaçları falan bırakıp doktoraa gidelim arkadaşlar en sağlıklısı bu olumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar.
@karamel ben de 16 yaşındayım 83 kiloyum boyum da 1.60 . senin boyun iyiymiş en azından bende o da yok :)
bi aralar 87yi görür oldum sonra 81e indim sonra tekrar 83e çıktım. burda okuduklarımdan ve ablamdan azimlenerek tekrar başladım. günde 2-3 litre su içiyorum,2 bardak da yeşil çay. yediklerime de dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum. hedefim 60-65 kg civarı. önce 80lere 75lere düşeyim de gelir herhalde.
hepinize kolay gelsin.
@karamel ben de 16 yaşındayım 83 kiloyum boyum da 1.60 . senin boyun iyiymiş en azından bende o da yok :)
bi aralar 87yi görür oldum sonra 81e indim sonra tekrar 83e çıktım. burda okuduklarımdan ve ablamdan azimlenerek tekrar başladım. günde 2-3 litre su içiyorum,2 bardak da yeşil çay. yediklerime de dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum. hedefim 60-65 kg civarı. önce 80lere 75lere düşeyim de gelir herhalde.
hepinize kolay gelsin.