ben yeniyimmm:D

hos geldin, KK'de gzl vakit gecireceginden hic suphem yok cunku A'den Z'ye hersey var.. ister içini dok ister eglen, ister ogren ister oner..
Tesekkur ederiz KK yoneticilerine

h.b!erkek olmaması daha da güzel.çk rahat olmak ii değil tabi souçta dışardan tkp edilebiliyo arada erkek üyede olablyomş ama yine de çk güzell

hoşgeldiniz kızlar kk mıza umarım çok güzel paylaşımlarda bulunuruz ve çok güzel vakit geçirirsiniz

tanışalım tabi arkadaşm yoksa çeklmez olur forum siteleri

Doqru dedinn bak şimdi....
Ben ilk üye olduqum zamnlarda çok bakıyorudumm... Şimdilerde pek bakamazz oldumm. Okula qidip qeliyorum zor oluoo
Aralarda sizlere katılmaya çalışıcaqımmmm

Doqru dedinn bak şimdi....
Ben ilk üye olduqum zamnlarda çok bakıyorudumm... Şimdilerde pek bakamazz oldumm. Okula qidip qeliyorum zor oluoo
Aralarda sizlere katılmaya çalışıcaqımmmm

benmde durumum pek farklı sayılmaz okul işi öğrenci sorumluluğu zor anca akşamları girebilyrm bende ama en azından stres atabileceğimz bi ortam

bende yeniyim canım üç sene dışarıdan takip ettim çocukların ısrarıyla üye oldum.
hatta onlar yaptı beni üye ayrıca hic arkadaşımda yok.

hoşgeldiniz ben eskilerdenim bende bir kaç zaman misafir olarak gezdim burda sonra üye oldum 5 sene falan olacak üye olalı süper bir yer....

bende yeniyim canım üç sene dışarıdan takip ettim çocukların ısrarıyla üye oldum.
hatta onlar yaptı beni üye ayrıca hic arkadaşımda yok.

sorma ya benm de hala yokkk çk sık giremyrm o yüzden ne yazık ki muhabbet nasip olmuyo
bundan sonra sıkı takipçi olcam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…