ben yeniyimmm:D

hos geldin, KK'de gzl vakit gecireceginden hic suphem yok cunku A'den Z'ye hersey var.. ister içini dok ister eglen, ister ogren ister oner..
Tesekkur ederiz KK yoneticilerine :-)

h.b!erkek olmaması daha da güzel.çk rahat olmak ii değil tabi souçta dışardan tkp edilebiliyo arada erkek üyede olablyomş ama yine de çk güzell:66:

tanışalım tabi arkadaşm yoksa çeklmez olur forum siteleri:D:66:

:9: Doqru dedinn bak şimdi....
Ben ilk üye olduqum zamnlarda çok bakıyorudumm... Şimdilerde pek bakamazz oldumm. Okula qidip qeliyorum zor oluoo :25:
Aralarda sizlere katılmaya çalışıcaqımmmm :21: :16::16::16:

:9: Doqru dedinn bak şimdi....
Ben ilk üye olduqum zamnlarda çok bakıyorudumm... Şimdilerde pek bakamazz oldumm. Okula qidip qeliyorum zor oluoo :25:
Aralarda sizlere katılmaya çalışıcaqımmmm :21: :16::16::16:

benmde durumum pek farklı sayılmaz okul işi öğrenci sorumluluğu zor anca akşamları girebilyrm bende ama en azından stres atabileceğimz bi ortam:65::66:

bende yeniyim canım üç sene dışarıdan takip ettim çocukların ısrarıyla üye oldum.
hatta onlar yaptı beni üye ayrıca hic arkadaşımda yok. :14:

hoşgeldiniz ben eskilerdenim bende bir kaç zaman misafir olarak gezdim burda sonra üye oldum 5 sene falan olacak üye olalı süper bir yer....

bende yeniyim canım üç sene dışarıdan takip ettim çocukların ısrarıyla üye oldum.
hatta onlar yaptı beni üye ayrıca hic arkadaşımda yok. :14:

sorma ya benm de hala yokkk çk sık giremyrm o yüzden ne yazık ki muhabbet nasip olmuyo
bundan sonra sıkı takipçi olcam yaaa:D:34:

Back