ben yeniyimmm:D

AmOnRA84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
227
1
116
Yalova
merhaba kk üyeleri ben aranıza yeni katıldm!doğal olarak uzun süredir takp ettiğim konu paylaşımcıları hariç sizleri tanımıyorum!
hadiyinn millet tanışalım kaynaşalımm!
ben öğretmenim(öğretmen biyolog) bi kolejde fen ve teknoloji derslerine giriyorum!!
buyrun sıra sizdeee

kk ya hoş geldin umarım güzel vakit gecirirsin burda aradıgın her sorunun cvbı burda

hoş geldin canım bende çok eski sayılmam ama senden kıdemliyim sonuçta şunu söyleye bilirim kk muptelası olabilirsin şahsen ben öyleyim btun boş vakitlerimi burda geçiriyorum.

eminim öyledir
bi müddet forum yöneticiliği yaptım ve ondan sonrada boş zamanlarımı harcadığım güzel forum siteleri oldu!kabul etmeliyim ki ben kendimi çk kaptırıyorm şu forum meselesine

hoşgeldin canım.....
umarım güzel vakit geçirirsin...
arkadaşlarında dediği gibi buraya giren çıkamıyo..
bağımlılık yapıyor...

Hemencikk uçtumm qeldimmm
Bende 3 - 4 aydır buradayım fazla arkideş edinemedm fazla kaynaşamadım kk hatunlarıylaa bendeeee tanışıp kaynaşmakkk istiyorummmmm...

hos geldin, KK'de gzl vakit gecireceginden hic suphem yok cunku A'den Z'ye hersey var.. ister içini dok ister eglen, ister ogren ister oner..
Tesekkur ederiz KK yoneticilerine

hoş geldiiin:)bende yeni sayılırım ama uzun zamandır takip ediyorumvaktimin çoğunu buraya ayırdım hoşuma gidiyorrrr

slmmm kızlar yeni gelenler hoşgelmişler ben de pek eski sayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…