• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben yeniyim merhba .

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
34
Uşak
5 aylık ewliyim eşimle.
am ilk aydan beri çocuk istiyoruz. çök hevesliyiz bu konuda. 17 aralıkta adet gördüm en son. ocak 13 de görmem gerekiyodu. 13 ocakta olmadı test yaptım 2. çizgi silik çıktı. hemen hastaneye gittik. 96.4 hcg çıktı. dün yani 17sinde bidaha gittim. kese henüz görünmüyo dedi dr. ama hcg 625.5 normal mi ????? bebişim olmasını çok istiyorum :2:

5 aylık ewliyim eşimle.
am ilk aydan beri çocuk istiyoruz. çök hevesliyiz bu konuda. 17 aralıkta adet gördüm en son. ocak 13 de görmem gerekiyodu. 13 ocakta olmadı test yaptım 2. çizgi silik çıktı. hemen hastaneye gittik. 96.4 hcg çıktı. dün yani 17sinde bidaha gittim. kese henüz görünmüyo dedi dr. ama hcg 625.5 normal mi ????? bebişim olmasını çok istiyorum :2:

cnm cok normal degerın yukselıo ıste. gozunuz aydınnn :nazar::emir_bebek:

Canim kesen daha gorunmeyebilir. Cok erken farkedilen gebeliklerde kese gorunmuyor benimde oyleydi simdi dogumu bekliyorum

çook teşekkür ederim. kese börünmüyo deyince çok üzüldüm . kese yoksa bebekte yoıktur die :) çok sagolun :36:

Erken öğrendin diye görünmemiş canım çok sevindim senin adına hadi hayırla gelsin dünyaya inşaallah.:49:

Back