Doğal Saç Bakım Kürleri Ben Yararlandım Herkes Yapsın!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

ozgeozge1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
487
3
68
Kızlar Benim saçlarımla başım dertte ne adam gibi uzar nede yumuşak.Bildiğin çalı süpürgesi.
Ben öle fazla uğraşamam diyenler için çok basit.Tarif çok basit şampuanınızın içine 200 ml için mesala 10 diş sarımsak rendeleyin.Ve sonuç mükemmel ötesi.Bir yıkamayla bile farkını göreceksiniz.Duşta saç kremiyle bile açılmayan saçlarım ipek gibi oldu şok oldum nerdeyse krem sürmeden çıkılabilecek gibiydi.Ben kullandım ve sizde yararlanın istedim

hep sarımsağı gürleşme için duymuştum gürleşme olsun diye yapıyorum bunu ben..

evet arkadaşa katılıyorum normal şampuanımın içine ezip koyuyorum..
4. seferdir böyle yıkıyorum saçlarım yumuşacık tararkende sorun felan yok..
kokuda yok ıslakken biraz oluyo kuruyunca gidiyo..
gürleşmeye çare olur umarım

eczaneden aldım sarımsak şampuanı kullanıyorum..bende çok faydasını gördüm..normal şampuan gibi yani mis gibi kokuyor..

Son düzenleme:
Bitkisel şampuanın içine katınca çok baskın kokmuyor.Herhangi bir bitkisel şamp. içine katmak daha iyi.
Normal şampuanlarda biraz daha ağır kokuyo.Zaten kremleyince hiç koku falan kalmıyo

bende yapmaya basladim benim saclarim ince telli duz. gur olsun istiyorum umarim faydasini gorurum zahmetlide degil. kokusuna gelince islakken kokuyor kuruduktan sonra bisey yok

bende sampuanımın içine 4 diş sarımsağı ikiye bölüp attım bir de çörek otu yağı koydum yağın şişesinin yarısı kadar sadece 500 ml lik şampuan için.gerçekten işe yarıyormus saçlarım yumusadı saç kremine gerek kalmadı resmen tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…