ben yapınca hep sorun

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
kızlar bu sabah eşimle yine tartıştık. burada bir konu açıp kızlara doğum kontrol hapıyla ilgili soru sormuştum onlarda 7 gün içinde adet görsen de görmesen de hapı almaya başla dediler. 7 günün dolmasına az kaldı dün ilaç aldım. 7 gün dolduğunda hemen başlayayım diye. bana tutturdu adetine kadar beklemen lazım diye. en sonunda açıkça bebek istemediğimi söyledim. garip tavırlara girdi. soğuk soğuk konuşmaya başladı. en başta ben bebek için ölüyordum neredeyse ve bana hep şimdi değil diyen adam ben istemeyince sorun yaptı. neyse bu sabah tartıştık işte. ne değişti diye sormaya başladı. bende sonsuza kadar istemiyorum demedim ama bu sürede kendimi hazır hissetmiyorum inan sana olan aşkım hala aynı ve hiç değişmicek dedim ama hala soğuktu. en sonunda patladı ve ben sana her gün hap aldın mı hamile kalmanı istemiyorum desem hoşuna gider mi diye. bende zaten söyledin böyle birşey ve önceden her gün sordun dedim. ben önceden çok isterken sen hep istemiyorum deyip kırdın beni dedim. ben senin çocuğunun annesini bile kıskanmıştım bu yüzden dedim. bana ne dese beğenirsiniz senin istediğini bilmek senin istemediğini düşünmekten daha iyi duyguydu. bunları söyledikçe ben çatladım sinirden ama tepki vermedim ona. sonra bu saçma konuyu kapat artık dedi bana. sanki ben başlatmışım gibi. bende sinirlendim. olucaksa ikimizin çocuğu ve bu duruma saçma diyor diye. ama sustum sakinleştirmeye çalıştım. şimdide hasta hissediyorum diye naz yapıyor. bu tavrına dayanamıyorum hele son günlerde daha çok geçiyor bu konu. haziranın 18 inde tam 1 senemiz olcak. ama zamanı diyenler olursa diye belirteyim vize durumlarım vardı çok uzun süre ayrı kaldık. 11 günlük 15 günlük tatillerde geldiğinde görüştük bazen hafta sonları. önceden çok istiyordum ama şimdi kendimi karnı burnunda hayal edemiyorum. sırf o üzülmesin diye bu duruma taviz vermekte istemiyorum ama bıktım bu hallerinden.

21 yaşındasın yanlış anlamadıysam daha çocuklu bir beyle evlisin ,adam egoist sen çocuk iste ama ben naz yapayım tribinde nerden tutsan elinde kalıyor kendine yazık etmişsin senin yerinde olsam çocuk fikrini komple askıya alırım çünkü sonunuz belli değil.

başlarda isteyipte kararımın değişmesinde etkili olan etmenler bunlar. bir şeyler tam oturmadan yapmak bana yazık olucak diye düşündüm. hayırlısını istiyorum sadece...

assınn boşverrr
Yani dusununce tabiki hos evde kucuk bir bebegin varligi. Ama biz ayriyken surekli gezicegimiz yerlerin hayalini kurduk bebekle cok zor olucak. Bir yandanda zaten cocugu var onun onlar engel olcak bide biziim olsa ne olur diyorm. Ama bir yanim surekli durduruyor erken diye

Hapini almakla iyi yapmissin adetin gelsede gelmesede yedi gunden fazla ara verme
sağol canım yani ilk defa böyle aralıksız aldığımı biliyorum bir uygulama indirdim her gün aynı saatte alıyorum sayesinde. ama bu 7 günlük arada hamile kalma şansı var mı? eğer varsa başka korunma yönteminede bakayım yani.

20 yaşındayken çocukları olan ama olgunlasmamis bir adamin ikinci esi olmayi nasil göze alabildin? gencligine yazik etmissin be guzelim
ilk başlarda toz pembeydi her şey gözüme. her şeye katlanırım yaparım diye bir gazla girdim içine ama işin içine girdikçe acılar artmaya başladı. şimdilik eşimden yana sıkıntım yok. ama önceden gözüme hoş gelen şeyler şimdi dokunuyor tabiki...

Eger hapini 21 gun boyunca her gun aliyosan ara verdigin o yedi gun korunmus oluyosun. Ama yedi gunden fazla ara verme adetin gelsede gelmesede yedi gun sonrasinda tekrar hapa baslaman gerek

Her şeyi içine atma, nazını çekme, çocuk yapma en az 2 sene.
her şeyi içine atma mevzusu yavaş yavaş geçiyor bende şükürler olsun ki
Eger hapini 21 gun boyunca her gun aliyosan ara verdigin o yedi gun korunmus oluyosun. Ama yedi gunden fazla ara verme adetin gelsede gelmesede yedi gun sonrasinda tekrar hapa baslaman gerek
çok sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…