- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
-
- Konu Sahibi heceyarisi
gelde ona anlat işte. ben isterken aklı nerdeydi. bilerek yapıyo yani ben öyle hissediyorumDaha oturmamış bir ilişki bence acele etmemek gerek.
başlarda isteyipte kararımın değişmesinde etkili olan etmenler bunlar. bir şeyler tam oturmadan yapmak bana yazık olucak diye düşündüm. hayırlısını istiyorum sadece...21 yaşındasın yanlış anlamadıysam daha çocuklu bir beyle evlisin ,adam egoist sen çocuk iste ama ben naz yapayım tribinde nerden tutsan elinde kalıyor kendine yazık etmişsin senin yerinde olsam çocuk fikrini komple askıya alırım çünkü sonunuz belli değil.
bana hep böyle dedi ben isterken. ama şimdi ben deyince suratı asıyor. naz yapıyor. bişeyler değiştiye getiriyorsende tavrından taviz verme...iki kişinin istemesiyle olacak şey bu....
hazır olmadan yapma..
assınn boşverrrbana hep böyle dedi ben isterken. ama şimdi ben deyince suratı asıyor. naz yapıyor. bişeyler değiştiye getiriyor
Yani dusununce tabiki hos evde kucuk bir bebegin varligi. Ama biz ayriyken surekli gezicegimiz yerlerin hayalini kurduk bebekle cok zor olucak. Bir yandanda zaten cocugu var onun onlar engel olcak bide biziim olsa ne olur diyorm. Ama bir yanim surekli durduruyor erken diyeassınn boşverrr
sağol canım yani ilk defa böyle aralıksız aldığımı biliyorumHapini almakla iyi yapmissin adetin gelsede gelmesede yedi gunden fazla ara verme
ilk başlarda toz pembeydi her şey gözüme. her şeye katlanırım yaparım diye bir gazla girdim içine ama işin içine girdikçe acılar artmaya başladı. şimdilik eşimden yana sıkıntım yok. ama önceden gözüme hoş gelen şeyler şimdi dokunuyor tabiki...20 yaşındayken çocukları olan ama olgunlasmamis bir adamin ikinci esi olmayi nasil göze alabildin?gencligine yazik etmissin be guzelim
sağol canım yani ilk defa böyle aralıksız aldığımı biliyorumbir uygulama indirdim her gün aynı saatte alıyorum sayesinde. ama bu 7 günlük arada hamile kalma şansı var mı? eğer varsa başka korunma yönteminede bakayım yani.
her şeyi içine atma mevzusu yavaş yavaş geçiyor bende şükürler olsun kiHer şeyi içine atma, nazını çekme, çocuk yapma en az 2 sene.
çok sağol canım benimEger hapini 21 gun boyunca her gun aliyosan ara verdigin o yedi gun korunmus oluyosun. Ama yedi gunden fazla ara verme adetin gelsede gelmesede yedi gun sonrasinda tekrar hapa baslaman gerek