xiomi hic farkında degilsin ama su mesaj bile ayrilmaya yeterli biliyor musun.
çünkü senin adamin ağzının bir filtresi yok. tabii ki hepimiz hayatimizdaki insanlara travmalarimizi anlatiriz, ben de anlatirim ama bu adam sana evinde ne oldu ne bitti her şeyi anlatmis. Bunlar cok fazla. Hic süzmeden sana kendi ailesi hakkinda bunlari anlatam
eminim ki ailesine de senin neden bosandigini, ona anlattığın ozel seyleri vs aktarmistir belki bosbogazliktan - belki seni aklamak icin. ama anlatmistir cunku agiz ishali bu, nerede ne anlatacağıni bilmeyen bir insan.
AdChoices
ADVERTISING
ilişki icinde insan farketmiyor, "beni sevdiginden hayatının her detayini paylasiyor" falan diye düşünüyor. ama o is oyle degil. boyleleri sadece dusunmeden filtrelemeden konusup durur.
benim bir erkek arkadasim da kardesiyle, anne babasının bosanma olaylariyla, annesinin sevgilisiyle neler neler anlatirdi. Ben hep hayatindaki her seyi paylasmayi sevdigini düşünürdüm, üzüldüğü seyleri cocukluk travmalarini benimle paylasinca rahatladigini hissederdim falan. Sonra ayrildik anasi olacak mal degnegi bana musallat oldu falan. anladim ki benim agzimdan cikani gidip naklen yayin yapmis. ne aile hikayem kalmis ne eski sevgilim, ne beraber yaptiklarimiz. meger bosbogazliktanmis.
sonra cok dikkat ettim benzer hikayeleri daha bjr dikkatle takip ettim böyle dusunmeden naklen yayın yapan herkesin sevgili olsun dost olsun, o yayini cift tarafli yaptigina emin oldum. esimi dostumu da hep uyardim "bak 'ne guzel, bana ger seyi anlariyor' diye seviniyorsun ama seninkilerinde anlatiyorlardir" diye ve genelde ilerleyen zamanlarda hakli ciktim.
agzinin ayari olsa annesinin babasının ozelini bunca yaymazdi. agzinin ayari olmayan insan senin ozelini de carsaf carsaf anlatiyordur