ben ve tavşan dişlerim :/ nolur gelin

Annem ona izin vermez şuanda implant tedavisi görüyor ve o bile kendi dişi gibi olmamış ben bu yaşta dişsiz kalmıyım

bugun doktora gidicem canım gelincce son durumu sizle paylaşıcam :/

cok guzel yazmıssın canm.. ben de aynı durumdayım onler seramık arkalar metal....18 yas altına sıgorta bır kısmını karsılıyor.. renk degısımı de hafıf oluyor rengi degısınce seramık kotu oluyor demişler... bana kalırsa rengı kırılınca daha dogal oluyor... hıc zaman kaybetme ben kafamı duvaralra vuruyorum keske daha once taktırsaymısım... tedavı uuzn surdugu ıcın taksıtler de koymuyor ınsana ben mesela 2 ayda bır taksıt oduyorum.... ben cok doktor gezdım istanbulda metal ortalama 3500 civariyken, seramık 4500 civarı... ama ortalama fıyatalr bu ..daha pahalısı ya da ucuzunu da bulabılırsın...

ayrıca herseyı gectim carpıklıktan dolayı diş curumelerı bıle oluyor ya da karramalar cunku diş fırcası arkada kalan dıslere ulaşmıyor.. mesela bnm dişler kaymaya abslayınca karartılar gordum dişlerimde..onlar oyle kalsalar çüreyecekelrdi belkıde ...

Son düzenleme:

kapkara tel diye birsey yok artik ya. Benim kardesim 25 yasindan sonra tel takti. disinin onunden degil arkasindan gecirdiler teli, tel de seffafti.

Teşekkür ederim =) Bende çok pişmanın önceden taktırmadım diye ama buna da şükür hep hayalimdir inci gibi bembeyaz dişler hayırlısıyla kavuşucam inşallah =) Benim de öyle önler seramik arkalar metal ben memnunum evet hafif renk değişimi oluyor özellikle çay kahve sigara yapıyor demişti doktorum.. Bakıyorum rengi değişiyor söylüyorum temizliyorlar tuz gibi birşeyle sonra bembeyaz oluyor yine =)

ben de soylıyım barı caım arada temizlesin..... insallah cok guzel dişlerimiz olacak :)))

Ben 25 yasinda taktirdim..kuzenimde 27 ve onun alt usttu benim sadece alt ceneydi..aylik kontrollerde biraz canim yandi ama onun haricinde konusmam,yemem,icmem bi sorun olmadi..su an on tellerim yok ama icerden telim var 2015te cikarilacak ama rahatim cikmasada sorun degil hic dert etme..kim ne dersede desin umursama seffaflarida var cok sorun edersen oylesini yaptirirsin..

öncelikle geçmiş olsun ben napim şimdi benim dişler senin dişlerden beter üst diş fazlasıyla öne geldii alt dişler sağa sola doğru aldı başını gitti kötüsü gece oksijen maskesi kullanıyorum benim tel takırma gibi durumum yok bi dr sordum kesin sonuç almak için tel 18 saat takmak gerekiyor dedi tabi ben takamam ilerde napcam

Biraz masrafli ama ictrn takilip gorulmeyen teller var veyahut seffaf veya cesitli renklerde degisik model teller mevcut

Allah yardımcın olsun canım :/

Son düzenleme:
Tavsan disten mi rahatsizsin? Bende cok ozenirim oylelerine. Onlar sende dalga gecicek bir sey bulamamislar. Onlar harika sanki. Tel istiyorsan taktir rahatsizlik vermez tel ama zahmetli biraz.ama bence gerek yok ilerde bakis acin degisecek ve seveceksin dislerini. Aldirma kimsenin dediklerine agzi olan konusuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…