• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ve tavşan dişlerim :/ nolur gelin

tel dışında zirkonyum yaptırabilirsn
ama o zaman geri dönüşümlü olmuyor ve dişlerini kesip üstüne diş takıyorlar.
ben bunu hiç tavsiye etmem tabi de tellerle olmaz diyorsan başka çare de kalmıyor.

tel dışında zirkonyum yaptırabilirsn
ama o zaman geri dönüşümlü olmuyor ve dişlerini kesip üstüne diş takıyorlar.
ben bunu hiç tavsiye etmem tabi de tellerle olmaz diyorsan başka çare de kalmıyor.

ben de tavsıye etmem ya dedıgın gıbı ...kestırme saglam dıslerı... taktır teli :) 1-2 senen de fıstık gibi olur dıslerın.. on dişleri de törpületirsin al sana sevımlı tavsan diş:D

ben de tavsıye etmem ya dedıgın gıbı ...kestırme saglam dıslerı... taktır teli :) 1-2 senen de fıstık gibi olur dıslerın.. on dişleri de törpületirsin al sana sevımlı tavsan diş:D

aslında çarpıklık yoksa direkt törpületse de cok fark olur bence

aslında çarpıklık yoksa direkt törpületse de cok fark olur bence

kesınlıkle haklısın canım..ben de carpıklık vardı o yuzden tele muracat ettım:) telle duzelsınler torpületcem de :) tatlım takıntı yaptysan taktır telı bak ben 30 a yakalstm daha yenı taktırdım..keske once taktırsaymısım :)

Ben de bir yıl tek taktım ve şimdi dişlerimden çok memnunum :nazar: hatta bazen özlüyorum tellerimi sempatik duruyordu :27: bence bir an önce taktır :52:

ne kadara mal oldu acaba porselen ve metal tel?

Bence diş telleri çok sevimlii.. Ortaokuldayken ben de kullanmıştım.. Fb'da diş teli kullananların açtığı sayfalar var, birbirine merak ettikleri şeyleri danışıyor, dişlerinin fotoğraflarını atıyorlar zaman zaman.. Gayet sevimli gözüküyor, onlara üye olur alışır gidersin.. Sonrası için çok önemli. Zaman kaybetme bence. 2 sene telli turna demeleri hayat boyu ağzını gösterip birbirlerini dürtmelerinden iyidir.. :) bu annemin lafıydı, zamanında beni gaza getirmişti, umarım seni de getirir. İmkanın varsa düşünme derim ki var olduğunu sandığım içni böyle rahat konuşuyorum.. :)

dis teli taktircaksan seffaf olanlari tavsiye etmem..cunku zamanla sarariyor kötü bir görüntü olusuyor
hem dis teli taktircaksan ozaman saklamaya ne gerek var..sefaffda yaptirsan yakinina gelen kisi görecek onlari
dis teli kötü birsey degildir rahatca konusabilirsin birsey degismez görüntü haricinde..sadece yemek yedikten sonra aralarina yedigin birseyin kalintisi yapisir belki o biraz rahatsiz edici olabilir

kızlar benim bir derdim var konu açmak için doğru yermi bilmiyorum ama :/
Benim ön 2 dişim biraz önde ve büyük (halk arasında tavşan diş ) İŞTE ilkokulda kimse bişey demezdi hatta tatlı bile durduğunu sölerlerdi bende hiç tel falan düşünmedim ama şimdi liseye gçtm alttan alttan laf sokmaya çalışıyolar.çok utanıyorum milletin içinde tel taktırmayı düşünüorum ama kapkara telerrede hiç cesaret edemiyorum herkes konuşamazsın falan dio çok korkuorum aranızda tel taktıran varmı bana yardımcı olursanız sevinirim isterseniz resimde atabilirim

Canim ben dislerimde oyle valla uniye gidiyorum. Dudaklarimda dolgun. Ve sana bisi diyim mi herkes bayiliyor tabi senin dereceni bilmiyorm ama

Benim ön 2 dişim biraz önde ve büyük (halk arasında tavşan diş ) İŞTE ilkokulda kimse bişey demezdi hatta tatlı bile durduğunu sölerlerdi bende hiç tel falan düşünmedim ama şimdi liseye gçtm alttan alttan laf sokmaya çalışıyolar.çok utanıyorum milletin içinde tel taktırmayı düşünüorum ama kapkara telerrede hiç cesaret edemiyorum herkes konuşamazsın falan dio çok korkuorum aranızda tel taktıran varmı bana yardımcı olursanız sevinirim isterseniz resimde atabilirim

Ben şuan tel kullanıyorum =) Lise ilk okul zamanlarında şiddettle karşı çıkmıştım aileme asla takmam böyle gezerim daha iyi diye =) Sonra yavaş yavaş bana batmaya başladı zirkonyum olsun lamine olsun derken bir baktım teller ağzımda =) Başlarda kabusta gibiydim ama dişlerimin düzeldiğini gördükçe iyiki taktırmışım diyorum.. Konuşamazsın falan diyenlere inanma alışana kadar ufak tefek sürşmeler oluyor onlarda şirinlik katıyor zaten=) Benim önler porselen arkalar metal.. Yemek yerken biraz sorun oluyor ama onada alışıyorsun. Sen daha liseye geçmişsin bence ne yap et tel taktır eğer rahatsız oluyorsan bir ömür rahat etmek var işin ucunda. Bir kaç yoruma daha baktım babam maddi olarak istemiyor falan demişsin. Sigorta bir kısmını karşılıyor 18 yaş altı olunca diye biliyorum. Birde mesela benim doktorum taksitle ödeme imkanı verdi. Her ay ne kadar verebilirsem hemde böyle bir doktor bulabilirsin belki.

belliki rahatsızsınız......bu durumdan
tel taktırın,kötüde durmuyolar hatta şimdi şeffaf teller çıktı istediğiniz zamanda çıkarılabiliyor
ilerde pişmanlık yaşarsınız keşke geç olmadan taktırsaydım diye
daha çok gençsin ilerde evlenicen bu seferde koca kadın oldum ne teli diceksin
yol yakınken taktır pişman olucağını sanmıyorum
tedavi sonuçta buda

Ayyy canım benimm.
Biliyomusun bende tavşan dişliyim. Hemde sadece ön 2 dişim değil yani, bildiğin dişleğim.
Şuan 23 yaşındayım evliyim ve hayatımın hiçbir evresinde dişlerimi takıntı haline getirmedim.
''dişlerin böyle olmasaydı çok daha güzel olurdun'' diyende oldu, ''dişlerin sana çok yakışıyor'' diyende.
Tel taktırmayı aklımdan bile geçirmedim.
Sen kendin bakımlı, güzel bi bayan olduktan sonra kusurları 2. planda kalır.
Bunu sana taktırma diye söylemiyorum. Eğer imkanın varsa, ve bu durum seni rahatsız ediyorsa taktır. Çünkü ileriki yaşlarda taktırmanın çok faydasını göremeyebilirsin.

1 dakika bile düşünmeden ortodonti tedav,s,ne başla ve tel taktır.Yaşın çok ideal.Yıllar geçince daha çok pişman olursun.Görüntüyü bırak,sağlığın için taktır.

Ayyy canım benimm.
Biliyomusun bende tavşan dişliyim. Hemde sadece ön 2 dişim değil yani, bildiğin dişleğim.
Şuan 23 yaşındayım evliyim ve hayatımın hiçbir evresinde dişlerimi takıntı haline getirmedim.
''dişlerin böyle olmasaydı çok daha güzel olurdun'' diyende oldu, ''dişlerin sana çok yakışıyor'' diyende.
Tel taktırmayı aklımdan bile geçirmedim.
Sen kendin bakımlı, güzel bi bayan olduktan sonra kusurları 2. planda kalır.
Bunu sana taktırma diye söylemiyorum. Eğer imkanın varsa, ve bu durum seni rahatsız ediyorsa taktır. Çünkü ileriki yaşlarda taktırmanın çok faydasını göremeyebilirsin.

Sana da nacizane taktırmanı tavsiye ederim.Tel taktırmak görüntü düzelsn diye değil sadece,tedavi için gerekli.Yaş ilerledikçe kemik yapısı zayıflayınca çene yapısı da bozuluyor.İleride sıkıntı yaşarsın.

Sana da nacizane taktırmanı tavsiye ederim.Tel taktırmak görüntü düzelsn diye değil sadece,tedavi için gerekli.Yaş ilerledikçe kemik yapısı zayıflayınca çene yapısı da bozuluyor.İleride sıkıntı yaşarsın.

Evet ilerisini bende düşünmüyor değilim. Yaşlandığımda nasıl bi görüntü olur merak ediyorum doğrusu :)
Diş yapımda bozukluk yok ama üst damağım önde.

Ben taktırdım çok da iyi oldu öneririm:)
Zor zahmet her güzel şeyin öncesinde olur onları da düşünme derim :27:

Canım, gerçekten dert ettiğin kadar problem var mı merak ettim. Sen ne bakıyorsun millete, maksat konuşucak eleştirecek mevzu olsun. Bekarsan niye evlenmedin diye konuşurlar, evliysen niye çocuk yapmadın. Bunlar için yaşın erkense, niye kilon var, niye zayıfsın kiminin gözlüğüne kiminin burnuna laf atarlar. Dişlerin gerçekten sorun mu, yoksa onlarınkinden biraz farklı olduğu için laf olsun diye konuşuyor olabilirler mi? Çünkü uzun, ve dudaklara destek veren diş aslında avantajdır. Bir kadının yaşlandığı en belirgin ağız yapısından belli oluyor. Dişler gençliğindeki gibi gözükmüyor konuşunca, dudaklar dolgun durmuyor. Bence sen şanslı azınlıkta olabilirsin. Kendin karar ver, gerçekten görünüşünü bozuyor mu dişlerin? Millet konuşuyor diye değil. :6:

Canım, gerçekten dert ettiğin kadar problem var mı merak ettim. Sen ne bakıyorsun millete, maksat konuşucak eleştirecek mevzu olsun. Bekarsan niye evlenmedin diye konuşurlar, evliysen niye çocuk yapmadın. Bunlar için yaşın erkense, niye kilon var, niye zayıfsın kiminin gözlüğüne kiminin burnuna laf atarlar. Dişlerin gerçekten sorun mu, yoksa onlarınkinden biraz farklı olduğu için laf olsun diye konuşuyor olabilirler mi? Çünkü uzun, ve dudaklara destek veren diş aslında avantajdır. Bir kadının yaşlandığı en belirgin ağız yapısından belli oluyor. Dişler gençliğindeki gibi gözükmüyor konuşunca, dudaklar dolgun durmuyor. Bence sen şanslı azınlıkta olabilirsin. Kendin karar ver, gerçekten görünüşünü bozuyor mu dişlerin? Millet konuşuyor diye değil. :6:
dudaklarımda dolgun ama ön 2 dişim biraz önde konuşunca belli olmuyor ama gülerken bi kere kendimi aynada yakaldım tamam dedim taktırmalıyım bu kadarmı çirkin durur millet ben gülerken kim bilir nediyodur bana +gülme gülme çocugunda çıkar (diye tahmin ediyorum :D)

Back