• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ve tavşan dişlerim :/ nolur gelin

06esra95

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
25
0
6
34
Ankara
kızlar benim bir derdim var konu açmak için doğru yermi bilmiyorum ama :/
Benim ön 2 dişim biraz önde ve büyük (halk arasında tavşan diş ) İŞTE ilkokulda kimse bişey demezdi hatta tatlı bile durduğunu sölerlerdi bende hiç tel falan düşünmedim ama şimdi liseye gçtm alttan alttan laf sokmaya çalışıyolar.çok utanıyorum milletin içinde tel taktırmayı düşünüorum ama kapkara telerrede hiç cesaret edemiyorum herkes konuşamazsın falan dio çok korkuorum aranızda tel taktıran varmı bana yardımcı olursanız sevinirim isterseniz resimde atabilirim

üniversiteye gidince de bu kez lisede yaptırsaydım diceksin ki
bence yol yakınken takıver telleri bikaç yıl ne olacak
kimisinde şeker bile duruyo :)
benim bi dişimle sıkıntım vardı estetik olarak bunalıma girmiştim ağzımı açmıyodum :D
yaptırdım çok mutluyum 10 yıldır :D

bir bucuk sene diş teli kullandım gayette konusuyodum sadece yemek yerken cok zorlandım senın gene ıkı dışın bozukmuş benım bütün dişlerim yamuktu eger taktırmaya niyetin var ama cesaretin yoksa tavsiye ederım cunku sonuç gerçekten harika oluyo:34:

Benimde hafif bir tavşan diş durumum var.
Önceleri nefret ederdim, şimdi önemsemiyorum hiç.
Söylenenlere aldırış etme. Kendinle barışık ol. Eminim ki böyle çok tatlısındır. Tel taktırmak istiyorsan taktır, sıkıntıları var ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. :27:

Benimde hafif bir tavşan diş durumum var.
Önceleri nefret ederdim, şimdi önemsemiyorum hiç.
Söylenenlere aldırış etme. Kendinle barışık ol. Eminim ki böyle çok tatlısındır. Tel taktırmak istiyorsan taktır, sıkıntıları var ama zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. :27:
artık ağzımı kapatarak gülmekten bıktım taktırcam herhalde babamı ikna edersem bunların şeffafları çıkmış inşallah onlardan takılır :(

Canim ben senin yaslarinda taktirmistim hic de zor falan olmadi.nerden baksan 15 sene falan olmustur simdi daha da gelismistir teknoloji kolay olur yani.gecenlerde gittigim doktor 45 yaslarinda falan vardir adamin disinde tel vardi cok sasirdim.bence kendini rahatsiz hissediyorsan hemen taktir ne kadar erken yasta takilirsa disin duzelmesi o kadar kolay oluyormus bilmiyorum dogrumu.

bir bucuk sene diş teli kullandım gayette konusuyodum sadece yemek yerken cok zorlandım senın gene ıkı dışın bozukmuş benım bütün dişlerim yamuktu eger taktırmaya niyetin var ama cesaretin yoksa tavsiye ederım cunku sonuç gerçekten harika oluyo:34:

bir buçuk senede düzelirmi bnmkide bazılara var 4-5 sene taktığını biliyorum 4-5 sene o tellerle nasıl dururum ya

Benim öndeki iki disimde tawsan,ve çok sewiyorum dişleriimi,tel taktırmayı düşünmedim beni daha sewimli yapıyolar.Sana şöyle bi öneri bi diş doktoru solemisti bu ara tawşan dis modaymış.Takma kafana :)

artık ağzımı kapatarak gülmekten bıktım taktırcam herhalde babamı ikna edersem bunların şeffafları çıkmış inşallah onlardan takılır :(

Aynı ben. :27:
Bende lisedeyken ağzımı kapatarak gülerdim, kahkaha atacaksam elimi kapatırdım ağzıma öyle atardım. O derece utanırdım.
Şimdi gayet kahkaha atıyorum, sırıtıyorum. Kendine güvenmen yeterli.
Bir ortodontist ile görüş bence bu kadar istiyorsan.

kızlar benim bir derdim var konu açmak için doğru yermi bilmiyorum ama :/
Benim ön 2 dişim biraz önde ve büyük (halk arasında tavşan diş ) İŞTE ilkokulda kimse bişey demezdi hatta tatlı bile durduğunu sölerlerdi bende hiç tel falan düşünmedim ama şimdi liseye gçtm alttan alttan laf sokmaya çalışıyolar.çok utanıyorum milletin içinde tel taktırmayı düşünüorum ama kapkara telerrede hiç cesaret edemiyorum herkes konuşamazsın falan dio çok korkuorum aranızda tel taktıran varmı bana yardımcı olursanız sevinirim isterseniz resimde atabilirim

canım seramık olanları var tellerın...agızda gozukmuyor ondan taktır

Telin diş arkasına da takıldığını duydum ama niye öyle takılıyor bir fikrim yok doktora danış yine de

Canim ben senin yaslarinda taktirmistim hic de zor falan olmadi.nerden baksan 15 sene falan olmustur simdi daha da gelismistir teknoloji kolay olur yani.gecenlerde gittigim doktor 45 yaslarinda falan vardir adamin disinde tel vardi cok sasirdim.bence kendini rahatsiz hissediyorsan hemen taktir ne kadar erken yasta takilirsa disin duzelmesi o kadar kolay oluyormus bilmiyorum dogrumu.
evet bende duymuştum öle bşy

o arakadan takılanalr cok pahalı....sen seramık taktır.. Normal telden 1000 tl fazla .. Bnde var mesela hıc gozukmuyoo ..coks evıorummm
ya babam işte taktırcakmı yarın dişciye gidioruz yine başlar bana o kadar parayı verdirme boşver diye babam için 1milyar daha değerlidir benim ruhsal hayatımdan

Çok öğrenci var taktıran, renkli renkli, hatta sanki hoşlarına gidiyor. şurda takacağın taş çatlasın bir yıl. şimdiden dişerini sorun ediyorsun ömrün öylemi geçsin. gerçi eminim kötü de durmuyordur şimdi ama sen rahat edemiyorsun belliki

ya babam işte taktırcakmı yarın dişciye gidioruz yine başlar bana o kadar parayı verdirme boşver diye babam için 1milyar daha değerlidir benim ruhsal hayatımdan

ben de telleri ön ıkı tavsandan dolayı taktırdım canım...azcık aglan sızlan taktırt:) ayrıca yanı metal de taksam olurmus..o kadar alısıyosun kı sevıyosun bıle zamnala telelrını :)

Ben de tel kullandım 3 sene hem de 23 yaşında taktırdım. Tellerimi çıkarırlarken özellikle tavşan diş yaptırmak için hani bu bi aletle törpülüyolar ya rica ettim. Tavşan diş bence çok tatlı.

Back