Lise Yorum ve Soruları Ben ve Sorunlarım :9:

yoncanurcan253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
71
1
48
Ablalar ben bir meslek lisesinde çocuk gelişimi bölümü okuyorum.11.sınıf yani lise 3'e geçtim.9.sınıfın 2 döneminde ortalamam 80,10.sınıfın 2 dönemi toplamında ortlamam 83.....10,sınıfın 2,dönemi takdir aldım.9sınıfın 2 dönemi ve 10,sınıfın ilk dönemi teşekkür belgesi aldım.Ben hakim olmak istiyorum.Nasıl olabilirim?Çok istiyorum çocukluktan beri hayalim bu...Yardım edin nolur?

canım bu amacın için seni tebrik ederim önünde çokzaman var çalıştığın zamanla başarlı olacagını düşünüyorum rabbim yardımcın olsun

canım bu amacın için seni tebrik ederim önünde çokzaman var çalıştığın zamanla başarlı olacagını düşünüyorum rabbim yardımcın olsun

Teşekkürler ablacım.Senle yeni arkadaş olduk ama ben inanıyorum ki uzun sürecek bu dostluk.Rabbim senin de kalbinden geçenleri gerçekleştirsin

canım istediğin bölüm gerçekten çok güzel umarım dileğin olur ve işini hakkıyla yaparsın okuduğun bölümden geçiş olduğunu sanmıyorum ama belli ki çalışkan öğrencisin derslerin gayet iyi...bölümden nasıl geçeceksin bilmiyorum ama umarım istediğin olur

Ablacım bilgisayarım bozuldu skypeden senin mesajını bakıyordum ki ekran birden karardı kaç gündür onla uğraşıyorum format mı ne atılması gerekiyormuş bu arada o çocuğu engelledim sağolsun kardeşim herşeyi söylemiş annemde facebookumu dondurttu.Perşembe günü Giresun'a gidiyor onlar,bende anneannemlerde kalacağım.Daha hiç giremeyeceğim için sana veda etmek istedim burdan.Ben doktorda randevum olduğu için gidemiyorum inşallah iyi derde doktor bende giderim.Anneannemlerde kuzenim rahat vermeyeceği için giremeyeceğim o yüzden bütün verdiğin akıllar için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…