- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.514
- 83
- Konu Sahibi QueenDenizz
-
Düğüne gelen arkadaş grubu onu yazmamışım sanırım. Akrabalar da satılacak cinsten değil ki, bende çok çok çok emekleri var. Biriyle beraber büyüdüm, ünide üç yıl birlikte yaşadık. Biri anne babamdan sonra bende en çok emeği olan kişi .düğüne gelen akrabaları satardım ben olsam. ne bileyim kahvaltıda dışarıda bir yerde buluşur ağırlar sonra da öğlen evime gelip arkadaşlarımla makara yapardım
Düğüne gelen arkadaş grubu onu yazmamışım sanırım. Akrabalar da satılacak cinsten değil ki, bende çok çok çok emekleri var. Biriyle beraber büyüdüm, ünide üç yıl birlikte yaşadık. Biri anne babamdan sonra bende en çok emeği olan kişi .
Biri evet, benim için geliyorlar bunlar akraba.Özetle iki grup aynı anda size mi gelmek istiyor ? Ona göre yorum yapacağım.
Tamam ama ben derdi anlayamadım.Biri evet, benim için geliyorlar bunlar akraba.
Arkadaşlarsa hayır, başka bir arkadaşta da kalabilirler ama o müsait olmadığını söylüyor, bunlar ise düğüne geliyor.
Aynı tarihte geliyorlar ama iki grup da birkaç gün yatılı gelmek istiyor. İki saatlik uğrama değil yani. Evimiz de misait değil iki grubu synı anda yatılı misafir etmeye.Tamam ama ben derdi anlayamadım.
Aynı gün geleceklerse tabi ki düğünü olan grubu kabul ederdim. Çok yorucu olmayacaksa da sabah kahvaltısına birini , akşam yemeğine birini alırdım.
Keşke evim ikisini misafir etmeye müsait olsa da etsem. Yemek işi sıkıntı değil yoksa. Gelen oturmaz yani hiçbiri öyle insanlar değil.Evinizde uygun yer varsa kabul edin.kimse dış kapının dış mandali degil anladığımkadarı ile. Aiz ilk öğünü hazırlayın diğerleri için herkes elini taşın altına soksun
Ağırlayamıyorum ki ikisini birden. Yatıracak yerim yok. Keşke ağırlayabilsem.Bence 2 gurubada açıklayın durumu hepsini bi ağırlayın
O zaman mecburen sizin sonradan birilerini daha kabul ettiğinizi söyleyeceksiniz. Arkadaş grubu kalan günlerde başının çaresine bakacak. Diğerleri daha büyük gibi yascaKeşke evim ikisini misafir etmeye müsait olsa da etsem. Yemek işi sıkıntı değil yoksa. Gelen oturmaz yani hiçbiri öyle insanlar değil.
Arkadaslara durumu izah edin akrabaya kalmayin denmez.arkadasa.denir. Size.yine gelsinler yesinler icsinler sohbet etsinler.ama.yatmaya.da.bi otele veya baska biri varsa.ev.acacak.ona.gitsinler bence.Biri evet, benim için geliyorlar bunlar akraba.
Arkadaşlarsa hayır, başka bir arkadaşta da kalabilirler ama o müsait olmadığını söylüyor, bunlar ise düğüne geliyor.
Kadınlar bir odada erkekler bit odada yatsın yaz zaten yorgana filan da gerek yok herkes idare et size durumu siz durumu açıklayıncaAğırlayamıyorum ki ikisini birden. Yatıracak yerim yok. Keşke ağırlayabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?