Merhaba .Bu gün şunu farkettim . Bir çark gibiyim ve sürekli kendi etrafımda dönüyorum. Asla ilerleyemiyorum. Kendi etrafımda dönüyor ve ne ileri ne de geri gidebiliyorum . Yks , kilo , anne zorbalığı. Bıktım. Şurda kalmış 7 ay güzel sonuçlar elde edebileceğimiz biliyorum . Kendime güveniyorum da ama neden bilmiyorum asla ilerleyemiyormusum gibi geliyor . Günde 7 saat çalışıyorum diyorum ki asla verim almadım. Çalıştıklarım hiçbir ise yaramayacak unutup gideceğim falan diyorum . Böyle kendi kendini yiyip bitiriyorum.. 19 yaşıma gireceğim yakında ve hala yetişkin gibi hissetmiyorum kendimi sanki 14 15 yaşında gibiyim . Bazen diyorum ki sen artık 19 olacaksın hayatın farkına var ve kendin için birseyler yapmaya basla . Bunca derdin arasında kilo problemim de var. Zaten hafif dolgun bir vücudum vardı.Herkws de çok yakıştırıyordu. Simdi tam sisman oldum belki 80 kiloyu bile geçtim. Aynaya bakıyorum kocaman bacaklar , göbek ve kocaman bir yüz ... Arkadaşım önceden belin ince idi çok güzeldi şimdi o da kalınaşmış fiziğini daha fazla bozma dedi . Bir yerden akademik , bir yerden ruhsal ve bedensel sorunlar bilmiyorum . Çok abartıyorum belki ama sıkılmaya başladım.