- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
Konu sahibi ciddi soru soracagim. Hadi sen caresiz kaldin da esinde hayirdir biz napiyoruz demedi mi gerçekten.
Doğum içim ne gibi fantaziniz var?Sanırım sizi çok meraklandirdi bu konu vajinal muayenemi de kendim yaptım tatlım. Hani siz yine bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz ya egzersiz Va aparat çalışanlar bilir ki o boyuttaki vajinal aleti de kolaylıkla içimize alabiliriz ki keseyi görebilmek için bunu doktordan rica edip kendi kendime yaptım zaten:)
Nasil kendiniz baktınız ya merak ettim kendin pişir kendin ye mi bu sanki ?Sanırım sizi çok meraklandirdi bu konu vajinal muayenemi de kendim yaptım tatlım. Hani siz yine bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz ya egzersiz Va aparat çalışanlar bilir ki o boyuttaki vajinal aleti de kolaylıkla içimize alabiliriz ki keseyi görebilmek için bunu doktordan rica edip kendi kendime yaptım zaten:)
Kendi vajinal ultrasonu yapmış doğumuda yaparlar hortumu içeri salip çekerler bebeyiDoğum nasıl yapacaksınız ben onu merak ettim ,hele normal doğum
Bar diyom bana kimse inanmıyor okurken böyle olmuştumDeğil. Şırınga ile hamilelik konusu vardı. Kazen muneyi etiketledi. Bu konuda dalga geçenler banlanmasın diye ricada bulundu. O konuda da güzel mesajları vardı. Abes bulursa yorum yapmaz ya da beni etiketlemen abes diye belirtebilir.
Acaba aranılan hortum bu mu bilemedim
KesinlikleTamam forumun sahibi bir erkek. Dışarıdan da okuyanlar var ancak bu denli davet edip soru sormak abes değil mi ?
Ben de anlayamadım neden mune deil de Kazen cagırılıyorTamam forumun sahibi bir erkek. Dışarıdan da okuyanlar var ancak bu denli davet edip soru sormak abes değil mi ?
Var ya maalesef. Bi de bi yazmışlardı makale gibi. Yurt dışında aparatları satılıyomuş da bilmem ne. Sanki yurtdışı olunca kesin doğru olacak bu saçmalıklar.Bar diyom bana kimse inanmıyor okurken böyle olmuştum
Tutup kendi çikaracak sonuçta giriş yok çikış istemese de olacakDoğum içim ne gibi fantaziniz var?
Nasil kendiniz baktınız ya merak ettim kendin pişir kendin ye mi bu sanki ?
Vallahi sesli güldümAcaba aranılan hortum bu mu bilemedim
Bence buna bir de açma kapama musluğu eklenmeli. Meni akınca musluğu kapayıp sallamalı koca.Acaba aranılan hortum bu mu bilemedim
Değil. Şırınga ile hamilelik konusu vardı. Kazen muneyi etiketledi. Bu konuda dalga geçenler banlanmasın diye ricada bulundu. O konuda da güzel mesajları vardı. Abes bulursa yorum yapmaz ya da beni etiketlemen abes diye belirtebilir.
Kesinlikle
Amaç ne anlamadım.
Ben de anlayamadım neden mune deil de Kazen cagırılıyorya da niye yönetici çagırılıyor güzel güzel konusuyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?