- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.365
- 158
Foto ıstemıs derken, an'ın fotosu degıl dı mı...Başka bir konuda üyenin biri konu sahibinden fotoğraf istemiş o da deneyecekmiş
Huni kullanınca da sallaması gerekiyormus. Sade huni işe yaramıyormuş. Konuyu tam okumadan yorum yapmayın lütfen. Huni çıkarılmadan ayak bileklerinden tutup baş aşağı salayacak eş kişisi. Kadının boyu erkeginkinden uzunsa ya da denkse yataktan aşağı sallandirsin. Yine ölmezse bıraksın yaşayacak günleri vardır demek ki.Bilememiş işte
Huni yöntemini bilseymiş kısa sürede oluyormuş
Huni + hortum lütfen böyle büyük bir buluşu eksik yazmayınİşte bunu yapmayım ama. Hayal etmemek için verdigim tüm çaba yorumunuzu okuyunca boşa gitti.Gözümün önünde replay tuşu takılı kalmış bi animasyon, hunili bi gif var şu an. Tüm huzurum yerle bir. Allahım kör et beni
Öyle deme gene kk da enjektorle hamile kalanları okudumiçine ordan direk vajinaya fışkırtma yoluylan
Konu sahibi değişik bir vakasınız
Konunun cahilide ben oldum iyi mi hortumla hamile kalan akıllı kariyerli ben bense bir cahil kariyersizimOkuduğunuz okullar, huniyle hamile kalmak üzerine doktora gitmenizi sağlamiyorsa ne işe yarar?
Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Hunininkini istemiştir diye umuyorumFoto ıstemıs derken, an'ın fotosu degıl dı mı...
Hunının fotosu de nolur?
Burdaki insanları ve bilimi asagılayıp, kendını onemsemeyı bırakır mısın lutfen.Sizin gibi canım sıkıldı şuraya geleyim de 2dalgami geçeyim diyen insanlar için değil benim gibi bunu yaşayan çaresiz insanlar için yazdim oyüzden açmış olduğum başlıkta daha fazla bulunmaniza gerek yok bence
Evladım yaşımdan dolayı olsa gerek alternatif tıp severim amma burada oda yok, hunilerin gücü adına gerçeklestirilmis bir durum var.Teyzecim bu yorumunuza çok şaşırdım.
Sizin jenerasyon tabiri caizse eski topraklar bu tarz alternatif tıp yöntemlerini çok benimser ve uygulardı. Yarım asırı devirmenize rağmen sağlık alanında modern görüşünüzden dolayı sizi kutlarım.
Ben sizin vajinismus olmadığınızı ama bunca acıyı yaşamanıza yol açan fiziksel bir sorununuz olduğunu düşünüyorumKeskeeee ben de öyle zannediyordummm aparatları içime alabiliyordum ancak ilişki olmuyor cok acılı şekilde giriş oluyor sadece çok zorlarsak zaten o halde eşimin hareket etmesi imkansız tabi boşalması da...
Peki sizin gibi bilmediği konular yaşamadığı şeyler hakkında kendinde her türlü yorum yapma hakkını bulmuş, büyük ihtimalle reel hayatında büyük bir yetersizlik hissettiği için buralara gelip ahkam kesip şöyle iki kapak cümle yazayım 2 de beğeni alayım da günlük egomu tatmin edeyim diyenlere ne deniyor biliyor musunuz? Serdar Ortaç tan alıntı yaptiginiza göre kültür ve eğitim seviyeniz de çok ortada zaten neyse bugünkü tatmininizi de benim başlığın altında yaşadıniz şimdi egonuzu da alıp gidebilirsiniz konu basligimin altından:)Sevgili konu sahibi eğitimim, geldiğim pozisyon filan demişsiniz. Çok güzel bir atasözü var, tamamlamak ister misiniz?
okumak cahilliği alır...
ha bir de ünlü düşünür Serdar Ortaç şöyle der: “okumakla adam olmuyor”
Gerçi siz okuduğunuz okullarda ders olarak görmüşsünüzdür bu ünlü düşünürleri.
Ne derseniz deyin yaptığınız cahillik ve sorunların üstünü kapatmak köy yerinde bile böyle çare aramaz derdine bu devirdeHanımefendi tekrar söylüyorum benim okuduğum okullarda kariyerimde geldigim yerlerde olup bu rahatsızlığı yaşayan birçok insan var yani bunu öyle alttan alta cehalet diye gecistiremezsiniz.Yumurtlama gününden bı haberdim evet çünkü çocuk düşünmedim yıllarca düşününce de araştırdım.Herkesin hayati amacı üremek ya da ilişkiye girmek olmuyor eşim de ben de öyle insanlar değiliz:)Benim dünyam işimden ibaret bundan sonra neler olacak bekleyip göreceğiz.
Foto ıstemıs derken, an'ın fotosu degıl dı mı...
Hunının fotosu de nolur?
Buda yüksek ihtimal.Ben sizin vajinismus olmadığınızı ama bunca acıyı yaşamanıza yol açan fiziksel bir sorununuz olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?