BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milletin ağzı icin dünyaya çocuk getirilmez .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama keşke önce gerçekten bu sorunu çözüp sonrasında evliliğinizin ne olduğunu anlayıp en son yuvanıza birde bebek getirme karari alsaydiniz .hayirlisi olsun umarim doğum sonrasi yenersiniz vajinismusuda .

Bilememiş işte
Huni yöntemini bilseymiş kısa sürede oluyormuş
Huni kullanınca da sallaması gerekiyormus. Sade huni işe yaramıyormuş. Konuyu tam okumadan yorum yapmayın lütfen. Huni çıkarılmadan ayak bileklerinden tutup baş aşağı salayacak eş kişisi. Kadının boyu erkeginkinden uzunsa ya da denkse yataktan aşağı sallandirsin. Yine ölmezse bıraksın yaşayacak günleri vardır demek ki.

Huni + hortum lütfen böyle büyük bir buluşu eksik yazmayın

Okuduğunuz okullar, huniyle hamile kalmak üzerine doktora gitmenizi sağlamiyorsa ne işe yarar?
Konunun cahilide ben oldum iyi mi hortumla hamile kalan akıllı kariyerli ben bense bir cahil kariyersizim
Oysa ki bebelerimi yikadim yatırdım tam 3 saattir dgs için ders çalışıp matematik ile boğusuyordum kırıldı o küçük minnoş kalbim

Neden 6 yıl boyunca bir uzmana gitmeyi düşünmediniz. Neden gidemesin ki herkes , bu bir hastaliksa tıbbi tedavisi varsa neden gidemesin ?

Burdaki insanları ve bilimi asagılayıp, kendını onemsemeyı bırakır mısın lutfen.
Herkesı tek tek asagıladın sonra gıttın bilimi asagıladın.
Tamam sen supersın?

Evladım yaşımdan dolayı olsa gerek alternatif tıp severim amma burada oda yok, hunilerin gücü adına gerçeklestirilmis bir durum var.

Benim gibi bir gözü toprağa bakan bir teyzeyi bile şoka uğrattı.

Keskeeee ben de öyle zannediyordummm aparatları içime alabiliyordum ancak ilişki olmuyor cok acılı şekilde giriş oluyor sadece çok zorlarsak zaten o halde eşimin hareket etmesi imkansız tabi boşalması da...
Ben sizin vajinismus olmadığınızı ama bunca acıyı yaşamanıza yol açan fiziksel bir sorununuz olduğunu düşünüyorum

Eee dogum nasil olacak, dogumdan sonrasi nasil olacak? Hamilelik cozum mu yani. Acilen bir uzman yardimi almalisiniz bence. Milleti bu kadar onemseyeceginize esinizi, kendinizi onemseyin. Millet baski yapiyor diye cocuk yapmak baslibasina bir sacmalikken bir de boylesi. İlginc

Peki sizin gibi bilmediği konular yaşamadığı şeyler hakkında kendinde her türlü yorum yapma hakkını bulmuş, büyük ihtimalle reel hayatında büyük bir yetersizlik hissettiği için buralara gelip ahkam kesip şöyle iki kapak cümle yazayım 2 de beğeni alayım da günlük egomu tatmin edeyim diyenlere ne deniyor biliyor musunuz? Serdar Ortaç tan alıntı yaptiginiza göre kültür ve eğitim seviyeniz de çok ortada zaten neyse bugünkü tatmininizi de benim başlığın altında yaşadıniz şimdi egonuzu da alıp gidebilirsiniz konu basligimin altından:)

Ne derseniz deyin yaptığınız cahillik ve sorunların üstünü kapatmak köy yerinde bile böyle çare aramaz derdine bu devirde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…