BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of kızlar yaaa, aynı konuyu dün de açmış konu sahibi. Dün niye görmedik?!! Çok kızdım şimdi bize!!!

Halbuki kendisi çok eğitimli olduğu için aynı konunun 2 kez açılmayacağını ve sırf bu yüzden bile banlanabileceğini bilmeliydi.

Of yemesin ya gelsin bize burada cevap versin

Ağır sacmalik....Niye tedaviyi reddettiniz niye onyargilisiniz yenemem diye...Tedaviye yüzde yuzlerde başarı sağlayan bi hastalik bu...Bunu çözmeden çocuk niye...Bende vajinismustum...Başaramayınca doktorda aldım solugu...3.ayimizda yendim tedaviyle üstelik ikinci seansta...Tıp niye var..5 yıl sürse 5 yıl savasirdim ama evliligin temeli olan cinselliği çözmeden çocuk falan asla düşünmezdim...Eşinize size yazik değil mi elalem kim yaa

Hi hi sorun kesinlikle sizde degil bizde

Buna yarilmis olabilirim kinadiginizdan sebep bundan sonra size de nasil sevisip cocuk yapacaginiza dair bilgiler otomatik olarak yuklenmistir saniyorum
Valla ben onu bunu bilmem ben 2 bebe yi yaptim kenara koydum haaa bu ufuk açan değişik bilgiler hortumlar borular olaydı benim zamanımda belki bi ikiz bir de üçüz olurdu amma artik gençlere verdim sıramı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…