Allam cehalletten ölmem inş süpaneke dinimiz aminnasida cahilsin ya vallaoksfort degil kiz one oyle fortçu der gibi koskoca oxford seni cahil sus birde yorum yapma
Canım aynı şeyi düşündüm biliyor musunKafamda bir deli soruda benden
Pembe huniylen şey etsek acaba kiz olur mu
Acaba aranılan hortum bu mu bilemedim
Kırmızıyı alırsan doğacak çocuk Kk da konu açıp bu fotoğraftaki kadın güzel mi diyor.kız istersek pembe erkek istersek mavi kırmızıyı çözemedim
Bu görsel paylaşıldı.Sizden cahili de varmış, bknz. ben
Normal musluk hortumu yazmış ya ben direkt şunu düşündüm
Eki Görüntüle 2727687
sizinki kuruger yapiyorSizden cahili de varmış, bknz. ben
Eki Görüntüle 2727687
Hortum denince benim aklıma pipet gelmesi peki sjsjsjsjsjssjjsSizden cahili de varmış, bknz. ben
Eki Görüntüle 2727687
Ah bebeğim, çiş deliği mi bu incecik pipet yetsin?Hortum denince benim aklıma pipet gelmesi peki sjsjsjsjsjssjjs
Yapma bunuuuu yapma bunuuuuHortum denince benim aklıma pipet gelmesi peki sjsjsjsjsjssjjs
Of yemesin ya gelsin bize burada cevap versinOf kızlar yaaa, aynı konuyu dün de açmış konu sahibi. Dün niye görmedik?!! Çok kızdım şimdi bize!!!
Halbuki kendisi çok eğitimli olduğu için aynı konunun 2 kez açılmayacağını ve sırf bu yüzden bile banlanabileceğini bilmeliydi.
O şeydir süzgeçlisizinki kurugerm yapiyor
Ağır sacmalik....Niye tedaviyi reddettiniz niye onyargilisiniz yenemem diye...Tedaviye yüzde yuzlerde başarı sağlayan bi hastalik bu...Bunu çözmeden çocuk niye...Bende vajinismustum...Başaramayınca doktorda aldım solugu...3.ayimizda yendim tedaviyle üstelik ikinci seansta...Tıp niye var..5 yıl sürse 5 yıl savasirdim ama evliligin temeli olan cinselliği çözmeden çocuk falan asla düşünmezdim...Eşinize size yazik değil mi elalem kim yaaBilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Ben bahçe hortumu düşünmüştüm. Pipet de hortum sayılabilir, tıp çok ilerledi sonuçta.Hortum denince benim aklıma pipet gelmesi peki sjsjsjsjsjssjjs
Ben buna çok saygı duyuyorum gerçektenSiz kendi kendinize dalganiza bakin kadin hamile kalmis mi kalmis
Anca o ilerler dıye dusundum skskskskksksAh bebeğim, çiş deliği mi bu incecik pipet yetsin?
Hi hi sorun kesinlikle sizde degil bizdeHaydi ergen tayfa siz buralarda biraz ego tatmini yapın boyle birbirinizle ben cikiyorumm ve tabi ki vajinismusu yaşamayan bilemez diyorumm son olarak her bilmedigi yaşamadığı şeyler hakkında böyle yorumlar yapanlari da çok görmüyorum burda kendini tatmin etmeye çalışan bir kitle var bunlar onlar zaten:) hadi size bol eglencelerr
Vermez artık. Bizi cahilliğimizle baş başa bırakıp bize gülmeye gittiOf yemesin ya gelsin bize burada cevap versin
Valla ben onu bunu bilmem ben 2 bebe yi yaptim kenara koydum haaa bu ufuk açan değişik bilgiler hortumlar borular olaydı benim zamanımda belki bi ikiz bir de üçüz olurdu amma artik gençlere verdim sıramıBuna yarilmis olabilirimkinadiginizdan sebep bundan sonra size de nasil sevisip cocuk yapacaginiza dair bilgiler otomatik olarak yuklenmistir saniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?