BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki sizin dalga gecmeleriniz evet degisik bir durum
Ama allah kimseyi caresiz birakmasin
Çaresiz diyebilmek için doktor , doktor gezmiş ve sonuç alamamış olması gerekirdi.

O durumda bile bu şekilde hamile kalmak mantıklı değil ama ortada çaresiz değil 6 yıl boyunca doktora gitmeyip kendi kendine çözüm bulmaya çalısan bir kadın var.

öfff valla midem kalktı ya
bu nedir ya
allah hic bir kadını böyle seyler yapacak duruma getirecek kadar aratmasin çocuğu
hem üzücü hem tiksindirici ya
İlim irfan tıp var ama bunlardan bihaberler.. Ya da baska sorunlar var, IQ gibi.. Allah yardım etsin

İnanılmaz nasıl birşey bu bunu herkese anlatacağım neyse şok oldum olmasına ama bilmiyorum ki ne kadar doğru bir seçim yaptınız acaba.. Milletin ağızını kapatmak için ben olsam yapmazdım.. Ben olsaydım kendim deneyerek alamadıysam eşimi de kendimi de yıpratmadan gider uzmandan yardım alır bunu çözmeye çalışırdım.. Eşimle normal cinsel hayatı yaşayıp normale döndükten sonra bebek düşünürdüm.. Bu süre zarfında da millet ne derse desin umrumda da olmazdı.. Biliyorsunuz cinsellik çok önemli bir mevzu.. Şimdi bir de bebek olacak hep boşvereceksiniz bu mevzuyu bir ömür de bilmiyorum nasıl olur cinsellik olmadan O yüzden en önce onu çözerdim ben olsam.. Ama ne olursa olsun çok ilginç de olsa hamile kalmışsınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Tabi ki sizin dalga gecmeleriniz evet degisik bir durum
Ama allah kimseyi caresiz birakmasin
Çocuk yapmayanı öldürüyorlarmı ?
çocuk yapmazsan bunun cezasımı var ? Vajinismus olan milyonlarca insan var bunların hepsine söyleyelim o zaman bu tekniği kullansın ?
6yıl geçmiş bir çözüm bulmak için doktora gitmemiş yok ağarat soktum yok parmak soktum. Bir sürü arkadaşım var bu şekilde sürekli doktor yardımı alıyorlar yapabilmek için. İnsanın bir sorunu varken çocuk yapmak için bu tarz yöntemlerde bulunması kesinlikle cahillikten başka birşey değil.

Evvvvveeeeet en sevdigim an geliyor beni kınayan benim koynegimi giysin diyecek istiklal marşı ve kapanış
Buna yarilmis olabilirim kinadiginizdan sebep bundan sonra size de nasil sevisip cocuk yapacaginiza dair bilgiler otomatik olarak yuklenmistir saniyorum

Ben evliyim vajinusmus değilim ama huniyi kesinlikle yapamam o anda vajinusmus olurum. Dehşete düştüm yazdıklarımızı okurken, bu kadar ilerlemişken keşke bir doktora gitseydiniz
Yooo huni varken doktora ne gerek var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…