BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa ciddiye alan da mı var?

Arkadaşlar huniyi hortumu bilmem de aparat gerçekten var.jinekoloji kadın hastalıkları topiklerine girin bakın gerçekten insanlar doktorlarının yaptırdığı egzersizleri paylaşıyor.Yani doktora gidince doktor da aparatla ya da parmakla egzersiz yaptırıyor.Ben de bu sitede yendim,parmak ve aparat egzersizleri ile..
Dalga geçmeyelim çok zor bir psikolojik rahatsızlık bu,yaşamayan bilemez doğru.

Bu kadar kişi bilmiyor ve siz biliyorsunuz ?

Her yerde süper indirimler var zaten. Korkarım huni satan bir siteniz var. Satışlarda patlama olsun diye yaptınız bunu değil mi

Siz tabi vajinismuslu değilsiniz konuşursunuz rahat rahat. Yaşamayan bilmez cümlelerini okumadınız sanırım.
Okudum okudum hanfendi vajinismus sorununu çözmeden huni ile hamile kalmış. Çok değil en fazla 1sene sonra yeni post gelir kocamın artık canına tak etti boşanıyoruz diye. Cinsellik yaşamadan bir ilişki çok zor ama çocuk olmadanda olur evlilik. Banada etrafım çocuk yap diyip duruyor madem ağızlarını kapamak için yapayım çocuk

6 yıldır doktora gitmeden kendi kendine ne olduğunu bilmediği problemini çözmeye çalışan siz mi bilgi sahibi olmaktan bahsediyorsunuz?

Bunuda gördükten sonra olay anının gözümde canlaması
Işte benim de canlandı napsam netsem diye düşündüm cunki konu sahibi cok kültürlü bilgiliymis ben de cahil bir insan olarak elimden geleni yapıp bunu görsel bir şölene dönüştürmek istedim

1. Si milletin agzi kapansin diye cocuk yapilmaz.
2. si evlilik (saglikla ilgili durumlar haric) sekssiz olmaz.
3. bunu okuduguma inanamiyorum

Bacım baya bisey yazmışsın ama ciddiye alıp cevaplayamıyorum .tam cevaplayacağım bi gülme geliyor bi de yazmışsın bilim adamımısınız diye bunu hortumla çocuk yapan sen mi yazıyorsun Allah aşkına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…