BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir ancak öyle olsaydı aparatları rahatlıkla alamazdim diye düşünüyorum...Bir de yukarda belirttim vajinal muayenemi de kendim yaptım sanırım öyle bir sorun olsa doktor farkederdi...
Doğum için de doktordan rica edip sezeryan kesisini siz mi atacaksınız acaba?

Var ya maalesef. Bi de bi yazmışlardı makale gibi. Yurt dışında aparatları satılıyomuş da bilmem ne. Sanki yurtdışı olunca kesin doğru olacak bu saçmalıklar.
Bi dizide de gömüştüm ben kadın kocasının spermini annesine zerk ediyordu kendi hamile kalamiyor diye işte avrupanın ahlaksızliğını almışız gene

Çok şükür üniversitemi okumuş, formasyonumu almış, 3 yıl öğretmenlik yapmış, 3 senedir de devlete hizmet eden bir memurum. Ne egom var ne de beğeni kaprisim. Şu forumda birine mantıksız bir şey yazmadım. Her konuya da yorum yazmam, bunu yazdığım yorum sayısından görebilirsiniz.

Reel hayatta da Vulvar Vestibülit Sendromu neymiş, bir araştırın isterseniz. Ona göre rahatsızlıklarımız konusunda sidik yarışı yapalım hangimizinki daha zormuş diye.

Yalnız o kadar kibirli ve ukalasınız ki yaptığınız şeyin ne denli saçma salak bir iş olduğunu anlayamamışsınız.

Sanırım sizler opera, klasik müzik, caz filan dinliyorsunuz ancak Sertaç Ortaç her yerde bangır bangır bağırdığı için bu şahsı bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.

Ayrıca burada bir konu açtıysanız gelecek her cevaba hazır olmanız gerekir kaldı ki kimin cevap yazıp yazamayağına da siz bu forumda karar verecek RÜTBEDE değilsiniz. Çok hoşnutsuz olursanız “GÖZ ARDI ET” seçeneğini işaretleyip yorumlarımı pas geçebilirsiniz.

Size ve muhtemelen totonuzdan büyük kibrinize mantık çerçevesinde geçecek bir ömür dilerim. İnşallah doğacak yavruya abuk sabuk yöntemlerle bir şeyler yaşatmazsınız.

Eşinizin ayaklarından sizi sallaması mı? Sizin ki çaresizlik değil uzman desteği alarak çare bulabilirdiniz, sizin ki cahillik, eşiniz hamile kalın diye ayaklarınızdan salladı sizi öyle mi?

Kazen abi de inşallah yanlış anlamaz beni şaka yaptım.yaaa

Bı de esi cocuk istemeyen Bı kadın spermleri Agzında tutup kısarak banyoya gidip eliyle vajınaya ötelemişti, hamıle mıyım diye soruyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…