BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
334
103
Özellikle vajinismuslulara belki bir umut olur diye bunu anlatmak istedim çünkü o psikolojiyi yaşayanlar anlar bitek Allah düşmanıma vermesin...Evliliğimde 6.yila doğru hızla ilerliyorduk ancak vajinismus olduğumu yine bu site sayesinde öğrendiğim ilk yıllarda burda binlerce sayfa okuduğumu biliyorum...Ağlayarak...Bazen umutlanarak...Ve yine bu site sayesinde evde kendi kendime egzersiz yapmayı öğrendim...Ancak sorun şu ki 5 6 senede ancak boy boy aparatlarla çalışmalar yapabildim ve eşimi giriş yaparken zorlanarak binbir türlü zorlukla içime alabiliyordum artık bu ikimiz için de işkenceye dönüşmüştü ...Ve ben de egzersiz çalışmalarını biraktim bilenler bilir boy boy aparatlar mum streç ve bebek yağıyla hazırlanarak en ufak boy ve sonrasında boyutlar büyütülerek kendi kendinize çalışmalar yapabilirsiniz gerekirse 1saat 2saat sürsün siz ne zaman alabilirseniz o zaman alın neyse bu boyutların hepsini aldıktan sonraki aşama ise en büyük boyu içinde çevirerek ileri geri hareketler yaparak egzersizi devam ettirmek.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları...

İlginç.

huniyle hamile kalan ilk insan

Kusura bakmayın ama bu kendinizi kandırmaktır. İlişkinizi de çıkmaza sokmuşsunuz. Çözüm çocuk mu sizce? Normal evlilikleri bile çocuk hırpalarken hele.
Çocuk milletin ağzını kapatmak için yapılmamalı.
Verdiğiniz öneri de saçmalık. Sorunu çözmeden hamile kalmak

Ayrıca spermler oldukça hassastır. Belli sıcaklığın altında yaşamaz. Havayla temas ettiğinde de. İnsan vücudu sıcaklığından yine insan sıcaklığında yol alır. Bir plastikten kayarak dölleme yapamaz. Denemeyi düşünen olursa mantıklı olsun. Mantıken mümkün değil. Dışarı çıkan sperm ölür. Vücudun içinden vücudun içine gitmesi gerekiyor. Bu yolla mümkün değil

Keşke gerçekten tedavi olsaydınız, size göre bir çözüm olabilir ama aslında çözmemişsiniz. Eşinize de size de yazık

Sevisemiyorum amma yine de huniyle olsa da ki hamile kalmanız bir mucize bence tip tarihinde yerinizi almanız şart anlatın bol bol bu kadar cehalet akli evvel olmak be biliyim gidip tedavi olmayı bunca bir düşünmemek degisik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…