D
destinaber
Ziyaretçi
- Konu Sahibi destinaber
-
Madem unutmak istiyorsunuz telefonlarını açmayacaksınız,onunla ilgili size karşı olan sevgi,ilgi...vs. her neyse muhakemesini yapmayacaksınız.
Önceki konularınızı hatırlıyorum.
Doğumgünü mesajı yollayıp yollamamaktan falan bahsetmiştiniz.
Zaten bu şekilde kararsız tavrınızla unutacağınız varsa bile unutamazsınız.
Neyse;
Siz bilirsiniz.
sana da yazdığım gibi neden ayrıldığınızı bilmediğim için yüzeysel yorum yapıyorum şu anda.
aramasının iki nedeni olabilir: biri arkadaşların da dediği gibi kendini unutturmamak ya da özlediği için merak ettiği için, bunun senin kafanı karıştıracağını düşünmeden erkek bencilliğiyle hareket etmiş olabilir ya da senden yüz bulsaydı belki de tekrar beraber olmayı teklif edecekti.kafamçokkarıştı
asla yuz verme yada umut verme gıbı bırsey soz konusu bıle olmaz canım
o konustu ben dınledım hatta neden sessız kaldın dedı bır kac kez
sadece bunu neden yaptı anlamıyorum
ya bu erkekler ne karmasık ınsanlar
nasil oldugunu ögrenmek icin arayip merakini gidermis.. ayrilik kararindan eminsen kafani karistirmasina kesinlik izi n verme..
severek ayrilmak zor bilirim,bu durumda insan duygularina yenik düsüyor cogu zaman..
ama karsi tarafla bir sekilde iletisim halinde oldukca unutmak zor hatta imkansiz gibi.. :no2::
Canim unutmanin tek yolu, kesinlikle görüsmemek, konusmamaktir.
Seni arama sebebi, neler yaptigini merak etmistir, onu unutup unutmadigini ögrenmek istemistir vs vs.
Eger ondan tekrar birleselim gelmediyse, bunu eminim senin agzindan duymak istiyordur.
Kendini hatirlatmak istemis olabilir.
Ama bence eger bunu gercekten istiyorsa, ozaman telefonda sana barisalim demeliydi.
Cünkü herkes iki sevgilinin normal iki arkadas olamayacagini bilir, bence bu "istediginde arayabilirsin" 'den daha baska birsey var
Bence sen sessiz kal, ve yasadigin yerden devam et hayatina.
Ararsa belki hala seviyor ve yeniden baslamak istiyordur.
Aramazsada yukarda bahsettigim gibi, senden yeniden birlikte olalim lafini duymak istemistir.
Iyi niyetle veya kötü niyetle bunu bilemeyecegim, ama bir erkek eger gercekten yeniden beraber olmak istese bunu acik acik söylemez mi diye kendime sormadanda edemiyorum.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.
o kadar eminsen, hiç umut yoksa, aklını karıştırmasına izin verme. bana eski eşim bu şekilde davranmıştı. Aradan haftalar- aylar geçiyor; özlediğinde, merak ettiğinde hemen telefon ediyordu. Ben de ona açık ve net bir şekilde; ne kadar bencil olduğunu, tam kendi hayatımı, kafamdaki düşünceleri düzene koyup mutlu olmaya çalışırken beni arayarak kendi merakını giderdiğini ve beni tekrar o kötü anılarla başbaşa bıraktığını, bunun bana üzüntü verdiğini hiç mi düşünmediğini söylemiştim.
ama yakın tarihteki ayrılığımda(detayları biliyorsun zaten) ayrılalım demek bile o kadar ağır gelmiş ve ertesi günden itibaren karşılıklı olarak sevgimizi hatırlatmıştık birbirimize. Çünkü ikimizin de isteği tekrar el ele olmaktı. O yüzden ikimiz de birbirimize yardımcı olduk. Telefonda, yüz yüze, maillerde hep yumuşak, yakın davrandık birbirimize umutlarımızı öldürmemek için.
İki örnek, yaşanmış, bizzat benim yaşadıklarımdan. a.s.
kötü ihtimaller;
yalnız kaldı kimseyi bulamadı aslında senden ayrıldıktan soıra dğiştirdiği hattını yeni aldım bahanesiyle seni aradı, yedekte ol die..
seni sevmiyor.. zaman geçirsin işte sıkılmasın die. . denedi açacak mı açmayacak mı die.. bajkalım hala beni seviyo mu sebviyosa kesin sesi titrer die.. vs..
iyi ihtimal;
YOK!!
hiç bi erkek sevdiğini bırakmaz.. bıraktıysada bi daha seviyorum die aramz. arıosa bilki bi hinnik var ortada.
sen onun gibi değilsin unutmaya çalışıyorsun . sakın aynı dğşünme o unuttu sen unutamadın .. senle oynamasına izin verme. 2 aydır aklı nerdeymiş? madem görüşelim dicekti.
boşver sen bunları sende untmaya çalışıorum unutamıorum falan demişin. yaw gerçekten unutacaksan değiştir hattını karşılasacağınız yerlere gitme.. arıyorsa açma , açtın alo dedi tanıdın kapat, say istersen birazda ööle kapat. ama açıp konuşmak şok geçirdiğini aynen yandsıtmak ne denli bi hata anlatamam. tarın seni arar ikna da eder bu çocuk. artık keyfi ne zaman isterse. oyuncaksın ya sen.. istersen ara gelirim yok istemedin tamam ayrılamlım kuzu kuzu ne derse yapmasana canım.
sen nası istiosan öle olsun ve sen unutmaya çalışıyorsan hayatına girmesine izin verme . o şansını bi kere kullanmış..
bizler kullan at ıslak mendilleri değiliz kızlar. sokalım kafaya bunu. deli gibi sevsekte sokalım lütfen..
yeteri kadar acı çekip .ekmediğini anlamak istemiş
sakın erkeklerin duygualrı olduğuna inanma.
onalr sevdim vazgeçemedim ama senin iyiliğin için ayrıldım derse külliyen yalan
hep ve her zaman bencildilrer.
hiç. desenin nasıl olduğunu merka etmemiştir.
sen onu aramadaığın için zevk duymaıyor ,ulaşılamaz olamıyor,arayıp kenini hatırlattı işte o kadar.
sakın doat kalmaya çalışma görme, duyma ,hissetme.........kimse unutulmaz değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?