- 9 Ağustos 2008
- 1.793
- 11
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok yoruldum ve tukendim oysa daha tedaviye baslayamadim bile ama bitti.esim yanasmiyo tedaviye ve icime oyle doguyoki ne klomen ne asilama ise yaramiycak bende tup bebegede gucum yetmez zaten.umarim tum anne olmak isteyenlerin duasi kabul olur.rabbim gonlunuze gore versin.......
zelal63 artık hamileeeeee....
nasil yani sen ciddi misin bu cok güzel bir haber o zaman online görünüyor insallah oda yazar cok sevindim canm Allah saglikla kucaginiza almayi nasil etsin hihoyyythihoyyyt
arkadslar uzgunum yenı gordum ben hamıleyım rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah.ben umudumu kaybetmıstım fakat artık bu dunyanın mucızelerle yasndıgını ogrendım.umudunuzu kesmeyın sıze hep dua edıcemmm..........
arkadslar uzgunum yenı gordum ben hamıleyım rabbım hepınıze nasıp etsın ınsallah.ben umudumu kaybetmıstım fakat artık bu dunyanın mucızelerle yasndıgını ogrendım.umudunuzu kesmeyın sıze hep dua edıcemmm..........
canım ümidini kaybetme erkeklerede hak vermek lazım onlar içinde zor eğer onlarda bi problem çıkacak olursa bizleri üzmekten korkuyolar mesela benim eşimide zor ikna ettim yarın bakılacak oda üzülüyo eğer bende bi sorun varsa anne olma şansını engeleyecem deyip duruyo yani iki taraflıda zor ümidini kaybetmeden birbirimize destek olarak aşacaz inş bütün bunları allahım çok büyük ona sığın sadece