“Ben türkiye’ye gelemiyorum sen gel”

Offf haklısınız ben de bu nedenden sinir oldum. Hadi uçak bileti neyse de yem atmak için aşkım orda günlük ne kadar harcarız sence diye sordum. Max 40 euro harcarız dedi. Burası biraz ayılık içeriyor.
Bu birazin uzerinde ayilik iceriyor bence. Ben birini davet etsem onlari hallederiz sen o kadar dusunme falan derim. Yani sevgiliniz bayagi cimri sanirim, siz kendi tum masraflarinizi karsilayacaksiniz. Ben parayi mevzu etmem ama boyle bir adam icin kendimi sikintiya sokmam. Kaldi ki almanyada o kadar dusuk bir bursunun oldugunu zannetmiyorum, almanya temel ihtiyaclar olarak cok ucuz bir ulkedir, sanmiyorum ki bir alman hocanin yaninda calisan doktora ogrencisi sevgilisini 10gun misafir edemeyecek kadar zor durumda olsun.

Anlamadığım herkes çocuk için okadar harcamaya değmez demişte, çocuk kız için neden harcasın o parayı? Oda zor durumdaymış, kendisi gidemiyormuş sen gel demenin nesi kötü
Konu sahibinin belliki gidecek ve bu masrafı karşılayacak gücü var. 10 gün tatil yapıp dönecek nesi bukadar kötü anlamadım

Ben gitmem şahsen bi süre ayrı kalırım yani şimdiki şartlarda az para da değil

Almanyada değil. Bursu gerçekten yeterli değil çünkü kiraların çok pahalı olduğu bir ülkede. Ama diğer konularda haklısınız

Erkek arkadaşınız sizin onu düşündüğünüz kadar sizi düşünmüyor sanırım. Ortalık alev atıyorken ki kur farkından aileside yardım edemiyormuş siz nasıl gidecekmişsiniz??? En sevmediğim şey şöyle bencil insanlar

Almanyada değil. Bursu gerçekten yeterli değil çünkü kiraların çok pahalı olduğu bir ülkede. Ama diğer konularda haklısınız
Luksemburg? Kiralarin pahali oldugu ulke degil muhit olur :) bir yerde kira cok pahaliysa oraya toplu tasima ile ulasilabilecek 20-30-40 dakika mesafede baska yerlesim yerleri vardir. Mesela luksemburg cok pahalidir burada calisan insanlar belcika ve almanyada ikamet eder trenle ulasim saglarlar.

Eger buna 10 gunluk bir tatil gozu ile bakacaksaniz bence gidin. gezer tozar eglenir guzel anilar biriktirirsiniz.

Çekilin hanımlar, yıllardır uzak mesafe ilişkisi yaşayan bilirkişi olarak konuya gelmiş bulunmaktayım

Kesinlikle sevgiliniz de bir sıkıntı var, bu kadar masum yakınlaşmayın. İnsan gerekirse bir yıl görüşmez ama masraflara destek olmadan ayağına çağırmaz. Düşüncesizlik ediyor. Umrunda değil sizin parayı nasıl bulacağınız. Yeterki beyimizin gönlü olsun.

1 euro 12 lira, günlük 500 liraya geliyor. 10 gün 5000 lira .
siz bu parayı nerden bulacaksınız ?

12 lirami oldu? Neyse, ben bisey demeyim en iyisi. Gülerek "tekrar 5 lira olur" diyenlere burdan selamlar ne diyeyim.

Ayrica konu sahibi manyakmisin? Bunu senden bekleyen biri ile beraber olma. Birak sevgiliyi, coronadan dolayi ailesini 1-2 yil görmeyenler var yaaa. Bak aile diyorum. Hatta vefattan dolayi sonra hiç göremeyenler var. Değer değil, hemde hiç.

Iyide orda çocuk ters köşe yaparsa konu sahibi napacak? Evdeki hesap çarşiya uymazsa? Ben maddi durumum iyi olmadiği halde, başka birine güvenip tatil yapmazdim.

Ayrica bahsettiğin miktarlar değil öğrenci için, bence normal çalişan insan için bile çok paradir.

Değmez. Giderseniz pişman olacaksınız bence. Yardım etmeyecekse çağırması bence de ayıp, davet etmek bu değil. İlişkinizi gözden geçirin derim. Bence bu kesinlikle red flag çünkü sizi zor duruma sokmaktan çekinmiyor. Umarım bu konuyu ciddiye alırsınız çünkü mesele sadece para değil.

Sizin her yorumunuzu okuyorum valla

Dolu dolu mesafe iliskilerinden cıkmıs biri olarak yazıyorum. Dünyanın paralarını harcadım. Su an o paraları toplasam trilyonluk villamdan bu satırlarımı yazardım.
(Gerci bu iliskileri yasamayıp neyle trilyonluk villa alıp yazacaktım neyse.)
Aklınız, fikriniz, zikriniz varsa gitmezsiniz.

Birbirini okyanuslar ötesinden kavuşturan bu dünyanın kini size ne olduda 10 bini düsündürttü. Bos verin.

Sizin yorumlarınızı hep çok beğeniyorum.farklı bir bakış açınız var.her kes atıp tutmuş ama kimse sizin açınızdan bakmamış olaya.böyle bir arkadaşa sahip olmayı çok isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…