• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi ne yapmalıyım ?

Mstfamls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
1.130
1.669
133
34
Merhaba arkadaşlar lütfen bir akıl verin 😐 22 ay oldu çocuğumuz olmadı hep hayal kırıklığı. 2 ay tedavi oldum sonra virüs girdi araya. Eşimin de benim de bir problemimiz yok, ben 30 günde bir duzenli regl oluyorum. Ve ilk kez reglim 5 gün gecikti, ama ne hamilelik nede regl belirtisi yok. Bir yıkım yaşamamak için biraz daha beklesem mi bi 5 gün daha, yoksa yarın yapsam mi testi? Mevsim değişikliği olabilir diye çok umutlanmakta istemiyorum kararsiz kaldım 😔

Ben reglimin gecikmesinin 3. Günü yapmıştım testi canım ve pozitifi görmüştüm umarım sonuç istediğin gibi olur 🙏

Ben reglimin gecikmesinin 3. Günü yapmıştım testi canım ve pozitifi görmüştüm umarım sonuç istediğin gibi olur 🙏
Amin canım sağol 😊 ne biliyim 2 sene olmayıp tedaviyle bile olmayan şimdi mi olacak diye inanamiyorum. Bir yandan da ilk kez böyle gecikti merak da ediyorum.

Merhaba arkadaşlar lütfen bir akıl verin 😐 22 ay oldu çocuğumuz olmadı hep hayal kırıklığı. 2 ay tedavi oldum sonra virüs girdi araya. Eşimin de benim de bir problemimiz yok, ben 30 günde bir duzenli regl oluyorum. Ve ilk kez reglim 5 gün gecikti, ama ne hamilelik nede regl belirtisi yok. Bir yıkım yaşamamak için biraz daha beklesem mi bi 5 gün daha, yoksa yarın yapsam mi testi? Mevsim değişikliği olabilir diye çok umutlanmakta istemiyorum kararsiz kaldım 😔
Yap bence yarın testini. Şuan ve 5 gün daha var mı yok mu diye yaşayacagın stres hamileysen de sıkıntı değilsen de sıkıntı :)

Yarın yap testi yapmadan bilemezsin canım gönlünce olsun inşallah 🙏

Back