171 çıktığına göre gebelik söz konusu ultrasonda görünmemesi de normal keseyi falan 4,5-5 hafta olunca görebiliyorsun degeri düşük olması da geç döllenme olmuş olabilir neden istemiyorsunuz acaba hamile olmayı?Arkadaşlar açık açık yazıcam
27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
31 martta kan testi yaptırdım 0.03 tü.
5 nisanda kahverengi akıntım oldu.
predictor silik çift çizgi çıktı.
doktora gittim beta hcg 171 çıktı dün.
Bugün ultrasonda pek bir şey göremedim bir hafta bekleyelim dedi.
Arkdaşlar bu neyin nesi sizce?Değer çok düşük verdiğin tarihe göre dedi doktor bu arada.
Bu gebeliği istemiyorum sizce neyim var?
çok civanperçemi içtim o yapmış olabilir mi?
Gebesin canm. Civanpercemi çok tesirli bi bitki o düşüğe sebep olablr. Neden kullanmstn civanpercemi gebelik olsun diye kullanılır bu rahmi temizler gebeliği kolaylastrr. Bilmeden mi içtinArkadaşlar açık açık yazıcam
27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
Arkdaşlar bu neyin nesi sizce?Değer çok düşük verdiğin tarihe göre dedi doktor bu arada.
ancak benim son adet tarihim 27 şubat çok düşük değil mi 6 haftalık gebelik için?171 çıktığına göre gebelik söz konusu ultrasonda görünmemesi de normal keseyi falan 4,5-5 hafta olunca görebiliyorsun degeri düşük olması da geç döllenme olmuş olabilir neden istemiyorsunuz acaba hamile olmayı?
düşük yaptırıyor diye duymuştumGebesin canm. Civanpercemi çok tesirli bi bitki o düşüğe sebep olablr. Neden kullanmstn civanpercemi gebelik olsun diye kullanılır bu rahmi temizler gebeliği kolaylastrr. Bilmeden mi içtin
Ayrıca degerin söylediğin tarihArkadaşlar açık açık yazıcam
27 şubat son reglim.
15 mart ilişki tarihim.
Anlıyorum fakat bazen geç yumurtlama oluyor ve o sırada ilişki yaşandıysa döllenme oluşuyor yani 6 haftalık hamile oldugunu düşünürken 4 haftalık oluyorsun reglin aksadıgı gün atladıgı oluyormuydu daha önce ben 4 haftalık hamileyim mesela ve bende de geç döllenme söz konusuancak benim son adet tarihim 27 şubat çok düşük değil mi 6 haftalık gebelik için?
Çünkü evli değilim.
Onun için kullandn yani. Bence bi daha düşün yani neden istemysn. Bide istemiosan kürtaj ol canm böyle tehlikeli olur sonra bebeği istersen bunu içtiğin için pişman olursun ciddi zarar verr bebeğedüşük yaptırıyor diye duymuştum
bir hafta öncesinde 0.3 çıkmasını anlamıyorum çünkü başka ilişki yaşamadımAyrıca degerin söylediğin tarih
Anlıyorum fakat bazen geç yumurtlama oluyor ve o sırada ilişki yaşandıysa döllenme oluşuyor yani 6 haftalık hamile oldugunu düşünürken 4 haftalık oluyorsun reglin aksadıgı gün atladıgı oluyormuydu daha önce ben 4 haftalık hamileyim mesela ve bende de geç döllenme söz konusu
off olamazHamilesin canim.degerin kat ve kat articak
Evli olmadığı için istemiyor hamilelik haksız diyemem de yazık olucak buna sahip olmayı o kadar çok isteyen var ki üstelik ilerde bu bebegi aldırırsa çocuk sahibi olmasına engel Bi durum oluşursaOnun için kullandn yani. Bence bi daha düşün yani neden istemysn. Bide istemiosan kürtaj ol canm böyle tehlikeli olur sonra bebeği istersen bunu içtiğin için pişman olursun ciddi zarar verr bebeğe
doktor oluşmaz dedi bilmiyorumEvli olmadığı için istemiyor hamilelik haksız diyemem de yazık olucak buna sahip olmayı o kadar çok isteyen var ki üstelik ilerde bu bebegi aldırırsa çocuk sahibi olmasına engel Bi durum oluşursa
Daha yeni oldugundan 1 hafta önce çıkmamış olabilir ama şuan degerin kesin yani ben ögrendigimde 55.10 Du sonucum seninkinden düşüktü 1 hafta sonra 1000 oldu yani seninde böyle artmaya devam edicek aldırmayı düşünemezsin umarım yazık olurbir hafta öncesinde 0.3 çıkmasını anlamıyorum çünkü başka ilişki yaşamadım
off olamaz
21 nedenYasiniz kac acaba
Bence yapma böyle bişey birlikte oldugun kişi ile ileriye dönük Bi düşünceniz varmı söyle belki gerek kalmaz rabbim sana nasip etmiş inan yıllarca bekliyor insanlar bunu cana kıymak kolay mıdoktor oluşmaz dedi bilmiyorum
Heaa evli olduğunu bilmydm canm. Ben mesela haticecim 2.5 yıldır hamile kalamyrm. O yüzden aldrma diorum ya kıza. Şimdi de diyorum eğer baba adayıyla evlenme gibi bi durumunuz varsa yıldırım nikâhı kıyın ama o yavruya kıymaynEvli olmadığı için istemiyor hamilelik haksız diyemem de yazık olucak buna sahip olmayı o kadar çok isteyen var ki üstelik ilerde bu bebegi aldırırsa çocuk sahibi olmasına engel Bi durum oluşursa
teşekkür ederim inşallah Allah size verirHeaa evli olduğunu bilmydm canm. Ben mesela haticecim 2.5 yıldır hamile kalamyrm. O yüzden aldrma diorum ya kıza. Şimdi de diyorum eğer baba adayıyla evlenme gibi bi durumunuz varsa yıldırım nikâhı kıyın ama o yavruya kıymayntabiki seçenek senin belki senin için yanlış zamanlama başka ideallerin vardr belki bilemeyiz ama hakkında hayrlsı olsun ne diyim
Bende aynısını söyledim az önce umarım aldırmaz ben 1.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadıgım halde daha 4 haftalık yeni hamiş olabildim umarım aldırmazHeaa evli olduğunu bilmydm canm. Ben mesela haticecim 2.5 yıldır hamile kalamyrm. O yüzden aldrma diorum ya kıza. Şimdi de diyorum eğer baba adayıyla evlenme gibi bi durumunuz varsa yıldırım nikâhı kıyın ama o yavruya kıymayntabiki seçenek senin belki senin için yanlış zamanlama başka ideallerin vardr belki bilemeyiz ama hakkında hayrlsı olsun ne diyim
O zaman bize bişey demek düşmez ne karar aldıgınız size kalmış fakat bundan sonra daha kesin korunma yöntemleri kullanırsanız iyi olur çünkü yumurtlama dönemim geçti diye rahat olurken böyle şeyler olabiliyor her zaman Bi risk vardır reglden 2 gün önce bile yumurtlama yaşayanlar var bilginize olsunteşekkür ederim inşallah Allah size verir
ben hali hazırda hukuk öğrencisiyim düşünmüyorum evlilik maalesef
Anladm canm çok güzel bi mesleğin var önün açık geleceğin parlak. Hakknda hayrlsı olsun inşallahteşekkür ederim inşallah Allah size verir
ben hali hazırda hukuk öğrencisiyim düşünmüyorum evlilik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?