• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi gebe miyim değil miyim

Bende aynısını söyledim az önce umarım aldırmaz ben 1.5 yıldır evliyim ve hiç korunmadıgım halde daha 4 haftalık yeni hamiş olabildim umarım aldırmaz
Bende ilk yıl korundum. Nasip değilmiş daha benmki canm. Hayrlı olsun seninki de dualarında unutmazsan beni sevnrm 🤗 kimin duası kabul olur bilinmez hamile kadnlarn duası kabul olurmuş 😊🙏

Bende ilk yıl korundum. Nasip değilmiş daha benmki canm. Hayrlı olsun seninki de dualarında unutmazsan beni sevnrm 🤗 kimin duası kabul olur bilinmez hamile kadnlarn duası kabul olurmuş 😊🙏
Her namazda ederim zaten Allahım isteyene nasip et diye doktora gittin mi sen hiç ben 1 yıl olunca gittim ve bana pcos tanısı kondu ilaç verdi ve sonucunu aldım şükür

Allah en kisa zamanda sizede nasip etsinnnn hamile.kalmayi istersin sonra kesesini göreyim kalp atisini duyayim sag salim.kucaklarimiza alalim evlatlarimizi her isteyenede nasip etsin mevlam

Allah en kisa zamanda sizede nasip etsinnnn hamile.kalmayi istersin sonra kesesini göreyim kalp atisini duyayim sag salim.kucaklarimiza alalim evlatlarimizi her isteyenede nasip etsin mevlam
Aminn canm çok saol🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağına al inşallah 👶

Back