Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende ilk yıl korundum. Nasip değilmiş daha benmki canm. Hayrlı olsun seninki de dualarında unutmazsan beni sevnrm kimin duası kabul olur bilinmez hamile kadnlarn duası kabul olurmuş
Bende ilk yıl korundum. Nasip değilmiş daha benmki canm. Hayrlı olsun seninki de dualarında unutmazsan beni sevnrm kimin duası kabul olur bilinmez hamile kadnlarn duası kabul olurmuş
Her namazda ederim zaten Allahım isteyene nasip et diye doktora gittin mi sen hiç ben 1 yıl olunca gittim ve bana pcos tanısı kondu ilaç verdi ve sonucunu aldım şükür
Allah en kisa zamanda sizede nasip etsinnnn hamile.kalmayi istersin sonra kesesini göreyim kalp atisini duyayim sag salim.kucaklarimiza alalim evlatlarimizi her isteyenede nasip etsin mevlam
Allah en kisa zamanda sizede nasip etsinnnn hamile.kalmayi istersin sonra kesesini göreyim kalp atisini duyayim sag salim.kucaklarimiza alalim evlatlarimizi her isteyenede nasip etsin mevlam