- 23 Aralık 2019
- 861
- 1.133
- 28
Merhaba arkadaşlar. 9 gün sonra 8.ayını dolduracak, american staff cinsi dişi bir kopegim var. Köpeğimizi 55 günlük yavru iken sahiplendik. 4 aylık olana kadar evdeydi sonra oturduğum evin sahibi parkeleri söker falan filan dedi diye mutfagimin altındaki kilerde bakmaya başladık. Bu süre zarfında ev aradık falan derken iki hafta önce yeni bir eve taşındık. 2 haftadir kopegimiz bizimle beraber yaşıyor. Ama köpeği aldığımız ilk günden beri eşimin bana tek söylediği "sen bu köpeğe çok yüz veriyorsun, büyüyünce görcem seni, köpeğe annecim denmez, az sert olman gerek" . Arkadaşlar gerçekten öyle aşırıya kaçan bi insan değilim. Tamam köpeği severken öperken sevdiğimi çok belli ediyorum. Ama eşimin kastettiği hata yaptığında köpeğe vurmam gerekiyormuş
3 gun önce boyun tasmasından göğüs tasmasına gectik öksürüyor diye. Iki gün önce parkta gezdirirken kopegim tuvaleti yaptığı sırada yeterince temizlenemedi ve bende poposunu temizledim . Tasmadan çekiştirmeye etrafimda deli gibi koşturmaya başladı. Hiç durmadan hızlı hızlı etrafimda daireler çizmeye sonra kollarıma atlayıp ısırmaya başladı. Bende yere yatırdım üzerine çıktım bi türlü sakinlesmedi. Hafifçe poposuna vurdum 2 kez. Sakinleşti ve bu yöntem beni çok huzursuz etti. Dün gece de yine başka bi parkta gezerken , ortada bisey yokken yine aynı hareketleri sergiledi ve bu sefer göğüs tasmasından sıyrıldı ve kaçmaya çalıştı. Tasmayı bir beden büyük almıştık çok hızlı büyüyor diye. Tam tasmadan sıyrıldı kaçıyordu ki üzerine hamle yapıp yere yatırdım. Yine tirmalamalar yine ısırıklar. Sonra mecburen yine poposuna vurdum. Tasmayı takıp eve goturdum. Evde yatarken kol altlarının tasmadan dolayı tahriş olduğunu gördüm. Ve kopegime vurduğum için oturdum ağladım. O da patisiyle yüzüme boynuma dokunmaya çalışıyordu.![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Arkadaşlar köpeği şımartmak nasıl olur bilmiyorum . Eşim her bunu dediğinde cinnet geciresim geliyor
Eşim köpeğe karşı çok sevgi dolu bir o kadar da sert. Öyle ki yolda yürürken köpek gözünü eşimin gözünden ayırmıyor ama ben gezdirirken çok nadir bakar tasmayı çekiştirir. Ben nerde hata yapıyorum çok üzülüyorum. Köpeğin nerdeyse bütün ihtiyacını ben karşılıyorum. Ama hiç sözümü dinlemiyor
Bu hayvanı şımartmak tam olarak nedir bileniniz var mı
3 gun önce boyun tasmasından göğüs tasmasına gectik öksürüyor diye. Iki gün önce parkta gezdirirken kopegim tuvaleti yaptığı sırada yeterince temizlenemedi ve bende poposunu temizledim . Tasmadan çekiştirmeye etrafimda deli gibi koşturmaya başladı. Hiç durmadan hızlı hızlı etrafimda daireler çizmeye sonra kollarıma atlayıp ısırmaya başladı. Bende yere yatırdım üzerine çıktım bi türlü sakinlesmedi. Hafifçe poposuna vurdum 2 kez. Sakinleşti ve bu yöntem beni çok huzursuz etti. Dün gece de yine başka bi parkta gezerken , ortada bisey yokken yine aynı hareketleri sergiledi ve bu sefer göğüs tasmasından sıyrıldı ve kaçmaya çalıştı. Tasmayı bir beden büyük almıştık çok hızlı büyüyor diye. Tam tasmadan sıyrıldı kaçıyordu ki üzerine hamle yapıp yere yatırdım. Yine tirmalamalar yine ısırıklar. Sonra mecburen yine poposuna vurdum. Tasmayı takıp eve goturdum. Evde yatarken kol altlarının tasmadan dolayı tahriş olduğunu gördüm. Ve kopegime vurduğum için oturdum ağladım. O da patisiyle yüzüme boynuma dokunmaya çalışıyordu.
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Arkadaşlar köpeği şımartmak nasıl olur bilmiyorum . Eşim her bunu dediğinde cinnet geciresim geliyor
Eşim köpeğe karşı çok sevgi dolu bir o kadar da sert. Öyle ki yolda yürürken köpek gözünü eşimin gözünden ayırmıyor ama ben gezdirirken çok nadir bakar tasmayı çekiştirir. Ben nerde hata yapıyorum çok üzülüyorum. Köpeğin nerdeyse bütün ihtiyacını ben karşılıyorum. Ama hiç sözümü dinlemiyor
Bu hayvanı şımartmak tam olarak nedir bileniniz var mı