• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben nezaman anne olucam doktorum benimle ilgilenmedi ilgilenen dokt.ve hastane nerde

merhaba ben umut tüp bebek merkezi enver kurt derim sen sormadan zaten aklındaki sorularına cevap veriyor artı asla sıkılmadan bıkmadan mutlu son için hastadan daha fazla çaba gösteriyor

merhaba ben umut tüp bebek merkezi enver kurt derim sen sormadan zaten aklındaki sorularına cevap veriyor artı asla sıkılmadan bıkmadan mutlu son için hastadan daha fazla çaba gösteriyor

tesekkurler ruyamelegim herkes orayı oneriyor ona baglı olarak alman ve bahceci klinigini senin sonuc ne oldu tedavin bittimi ayrıca orada akapunkturda uygulanıyormus yaptırdınızmı faydası varmı sizcekaydirigubbakcemile5

Sevgili nur sevgi seni çok iyi anlıyorum.Ben iki yıl tüp bebekle uğraştım.İlk denememi çok büyük paralar ödeyerek Ankara Gürgan klinikte oldum.İlk görüşmeye gittiğimde öyle güzel şeyler söyledilerki yok biz sizle çok ilgileneceğiz,yok bizim şöyle gelişmiş labaratuvarlarımız var diye....Herşey parayı ödeyene dek.Benden sadece 1 yumurta elde edebildiler.Üstelik döllenme aşamasında beni deli ettiler.bana 3 gün hiç bilgi vermediler.Hep aradım sordum doktor sizi arayacak dediler.Neyse 3 günün sonunda ben o moralle transfere girdim.Tabiii sonuç negatifti.Ne arayan oldu ne soran....Hem maddi hem manevi olarak çookkkk üzüldünm.Bundan sonraki denemem için Ankaradaki tüm tüp bebek merkezleri ile gittim görüştüm.hangisinin sana samimi yaklaşıp para tuzağı olduğunu çok iyi ayırtettim.Anatolia ilede görüştüm.Hiç gözüm tutmadı.Ayrıca bu sitede birçok arkadaştan duymuştum.Burasıda işini çok profesyonel yapıyormuş gibi görünen ama insanlara pek değer vermeyen bir yer gibi geldi.Ben ikinci denememi Genart Tüp bebekte oldum.Doktorum Aysun Hanım.O kadar iyi bir insan ve doktorki.Herşeyimle ilgilendi,en önemlisi tedavimi baştan sona o götürdü.Her defasında o muayene etti.Herşeyimi anlatabildiğim bir doktor.Üstelik uzun protokolde tam 13 yumurta ve 4 tane a kalite transfere o kadar komik bir ücret ödedimki.Aslında diğer tüp bebek merkezleride raporu olan hastalardan sağlık Bakanlığı Yönetmeliğine göre sadece 400 YTL alabilirmiş,ancak hiçbiri Genart dışında buna uymuyor.Cezasıda çok büyük.Tabii kimse gidip şikayet etmiyor.Ayrıca hemşirelerden,embriyologlara çokkk ilgilendiler.Neyse benim kimyasal gebelik oldu.Tam 5 ay bekledim ve 3. deneme için Aysun Hanımdan randevu aldım ki kendiliğinden hamiş kaldım.Şuan 4,5 aylık hamileyim.İlk öğrendiğimde Aysun hanıma koştum.O da benim için çok ama çok sevindi.Başka doktor olsa tüh gitti paracıklar derdi.Fazla uzatmayayım be senin yaşadığını çoğu arkadaşım yaşıyor.Malesef bu sektör tam bir sömürü sektörü.Bana sorarsan Genartı dene...Hem doktorum beni bir sürü mali külfetten kurtarırdıçÖnce sana şu testi yapalım,sorun çıkarsa kocana yapalım derdi.Başka yer olsa para kazanmak için ikinizede yapalım der.Bence Genart ve Aysun Hanımı mutlaka gör ve konuş...

SİMAYSİ MERHABA, seninle benzer şeyleri yaşamışız, istanbulda bir doktor yürüttü benim tedavimi... ama tecrübesizlikten hiç birşey bilmeden yol aldım, öyleki transferden sonra tek bir embriyo yerleştirildi bana. o ana kadar neden sorusunu hiç sormadım. Transferden sonra neden bir tane diye sordum, ilaçlar yumurta oluşumuna cevap vermedi zaten, o nedenle bir tane dedi. peki bu tedaviye sonuna kadar devam etmekmi doğru olan? protokol neyse o uygulanıyor, aslında sonucun ne olacağını tahmin ediyorlar belli bir aşamaya gelince... ama sonuna kadar devam etmek işlerine geliyor.

SİMAYSİ MERHABA, seninle benzer şeyleri yaşamışız, istanbulda bir doktor yürüttü benim tedavimi... ama tecrübesizlikten hiç birşey bilmeden yol aldım, öyleki transferden sonra tek bir embriyo yerleştirildi bana. o ana kadar neden sorusunu hiç sormadım. Transferden sonra neden bir tane diye sordum, ilaçlar yumurta oluşumuna cevap vermedi zaten, o nedenle bir tane dedi. peki bu tedaviye sonuna kadar devam etmekmi doğru olan? protokol neyse o uygulanıyor, aslında sonucun ne olacağını tahmin ediyorlar belli bir aşamaya gelince... ama sonuna kadar devam etmek işlerine geliyor.

selam badenur neler yasadıgını anlayabiliyorum sonuna kadar devam etmek islerine gelir isin icinde yuksek miktarda para var benim iki denememdede 4hucreli embriyo konuldu baska hastaneye sordugumda 4hucreli koymuyoruz cunku olmayacagını biliyoruz dediler. kime guvenecegini gercekten bilemiyosun allaha emanet ol tatlım.senağlama

selam badenur neler yasadıgını anlayabiliyorum sonuna kadar devam etmek islerine gelir isin icinde yuksek miktarda para var benim iki denememdede 4hucreli embriyo konuldu baska hastaneye sordugumda 4hucreli koymuyoruz cunku olmayacagını biliyoruz dediler. kime guvenecegini gercekten bilemiyosun allaha emanet ol tatlım.senağlama

4 hücreli embriolarla da hamile kalanlar var. bu sitede konuştum birkaç kişiyle. imkansız değil ama olasılık daha düşük. bana da 4 hücreli 2 tane kondu zira rezerv azlığı nedeniyle diğerleri yaşamadı bunları da 3. güne götürelim diye riske atmaktansa doğal ortamda olasılık daha yüksek diyerek koydular. ama tabii yaş gençse erken menapoz rezerv azlığı şikayetleri yoksa neden bu kadar az embrio oluyor sormak gerekir.

4 hücreli embriolarla da hamile kalanlar var. bu sitede konuştum birkaç kişiyle. imkansız değil ama olasılık daha düşük. bana da 4 hücreli 2 tane kondu zira rezerv azlığı nedeniyle diğerleri yaşamadı bunları da 3. güne götürelim diye riske atmaktansa doğal ortamda olasılık daha yüksek diyerek koydular. ama tabii yaş gençse erken menapoz rezerv azlığı şikayetleri yoksa neden bu kadar az embrio oluyor sormak gerekir.

evet haklısın yasım daha 22niye bu kadar kotu durumda yumurtalar ve embriyolar hic bilmiyorum

Sevgili badenur,demek sende benim yaşadıklarımı yaşayanlardansın.Ben olanlardan sonra bu konuyu çoook araştırdım.Ankaradaki tüm klinik ve doktorlarla görüştüm.Sende öyle yap,zaten insan bir süre sonra doktorun her dediğini sorguluyor.Ankarada bir klinik bana bu araştırmalarım sırasında sizin eşinizin yumurtalıklarına girip ordan sperm alacağız,fiyatıda normal tüp bebeğin 2 katı dedi.Cahil bir insan olsam bu insanlara inanıcam,benim eşimin sadece az spermi ve az hareketlilik sorunu var,bu işlemi hiç spermi olmayan erkeklere uyguluyorlar.Adam beni resmen akılsız yerine koydu.Bu dediğim yerde Ankarada çoooook rağbet edilen bir yer.Neyse şimdi adamın suratına gidip hamile raporunu fırlatmak geliyor içimdem.ışte bu sektör malesef böyle.Ne bir denetim,ne bir kanun...Herkes istediği gibi milleti sömürüyor...

Sevgili badenur,demek sende benim yaşadıklarımı yaşayanlardansın.Ben olanlardan sonra bu konuyu çoook araştırdım.Ankaradaki tüm klinik ve doktorlarla görüştüm.Sende öyle yap,zaten insan bir süre sonra doktorun her dediğini sorguluyor.Ankarada bir klinik bana bu araştırmalarım sırasında sizin eşinizin yumurtalıklarına girip ordan sperm alacağız,fiyatıda normal tüp bebeğin 2 katı dedi.Cahil bir insan olsam bu insanlara inanıcam,benim eşimin sadece az spermi ve az hareketlilik sorunu var,bu işlemi hiç spermi olmayan erkeklere uyguluyorlar.Adam beni resmen akılsız yerine koydu.Bu dediğim yerde Ankarada çoooook rağbet edilen bir yer.Neyse şimdi adamın suratına gidip hamile raporunu fırlatmak geliyor içimdem.İşte bu sektör malesef böyle.Ne bir denetim,ne bir kanun...Herkes istediği gibi milleti sömürüyor...

selam simaysi bak sukurler olsunki simdi hamilesin oyle bos insanlara kafanı yoracagına bebisini dusun allahım onu sana bagıslasın bu arada dedigin yer ankarada hangi hastaneydi soylesene canım kimse oraya dusupte senin yasadıklarını yasamasın

Back