canımselam............uzuldum bıtanem ...ama ılgılenmedı dıyosun sebep ne acaba........içine sınen bı merkez bulursun inş canım......ben doktorumdan memnunum herşeyı konuşabılıyorum bır kadın için doktor çok onemlı....inş herşey guzel olur bebişine kavuşursun
hayatım çok yardımcı olmak isterdim
ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşşş
bende 1 tüp 1 dondurulmuş denedim olmadı
yarın aynı doktorla 2. tüpe başlıyorum inşallah bu sefer ilk de ki hataları yapmayızzzzz
birazda bizden kaynaklanıyor sanırım soru sormaya korkuyoruz yada öneride bulunmaya
bu yüzdende şimdi daha bilinçli olarak gidiyorum doktoruma ve o sölemeden ben soruyorum ne yapmam gerektiğini hatta üstüne bastıra bastıra
arkadaslar selam bugun annelik ozlemim daha cok arttı en onemlisi doktorlarım benimle neden ilgilenmedi kafama takıldı ilk iki denememi anatoliada yaptım ikisindede olmadı ama doktorum birinci denemeden sonra arastırmadan tedaviyi degistirmeden ikinciye gecti gene olmadı simdi benim sorunumu anlayacak ilgilenecek doktora ihtiyacım var sizce o doktor ve hastane nerde.kaydirigubbakcemile5
canım cok tesekkurler sen nerde yaptınki tedavini benim doktorum ilgilenmedi ikinciyide orada yapmak istedim hic arastırmadı ilkindeki sorunlarla karsılasmamak icin bisi yapmadı hakkımızda hayırlısısüprizzzzz
arkadasim ben senin yerinde olsam baska merkezleri de arastiririm el muallim dogru soylemis doktor cok onemli .senin kalitesiz yumurtanla arka arkaya sadece ticari amacla yapmadiklari ne malum??? bazilari cok vicdansiz bile bile yapiyor sirf her seferinde para aliyılar diye... benim pek coguna guvenim yok zaten....
bende benle ilgilenmediler sandım ama ilkinden hemen sonra genetik ve bi takım testler amerikaya gitti sonuclar fakslandı hepsi temiz çıktı çok şükür cuma başlıyorum 2. denemeye mustafa bahcecide gene ve yine
canım çamlıca medıcana omer faruk beye gıdıyorum aklımdakılerı soran ve zaten çok araştıran bırıyım ..öle olunca doktor zaten cevaplıyoo...sende aklındakılerı sor gıdersen canım...aklına takılan bı şey olmasın..doktor onemlı.....kendıne ıyı bak
slm arkadasım dr kımdı ben anatolıda yaptırıyorum ve cok memnunum hastaneden ve dr ne beklıosun dusuncelrın ne bunu aratısmalısn merkezlerde genellıkle aynı tedavı yonetemlerı uygulnır ama dedım ya canım kisiden kisiye gore degısıyor beklentıler umarım ALLAH gonlune gore verır
canım yardımın icin cok tesekkurler bilgilerini dikkate alıcam beni anlayan birilerinin olması cok guzel tesekkurler.allah bebisini kucagına almayı nasip etsin.Sevgili nur sevgi seni çok iyi anlıyorum.Ben iki yıl tüp bebekle uğraştım.İlk denememi çok büyük paralar ödeyerek Ankara Gürgan klinikte oldum.İlk görüşmeye gittiğimde öyle güzel şeyler söyledilerki yok biz sizle çok ilgileneceğiz,yok bizim şöyle gelişmiş labaratuvarlarımız var diye....Herşey parayı ödeyene dek.Benden sadece 1 yumurta elde edebildiler.Üstelik döllenme aşamasında beni deli ettiler.bana 3 gün hiç bilgi vermediler.Hep aradım sordum doktor sizi arayacak dediler.Neyse 3 günün sonunda ben o moralle transfere girdim.Tabiii sonuç negatifti.Ne arayan oldu ne soran....Hem maddi hem manevi olarak çookkkk üzüldünm.Bundan sonraki denemem için Ankaradaki tüm tüp bebek merkezleri ile gittim görüştüm.hangisinin sana samimi yaklaşıp para tuzağı olduğunu çok iyi ayırtettim.Anatolia ilede görüştüm.Hiç gözüm tutmadı.Ayrıca bu sitede birçok arkadaştan duymuştum.Burasıda işini çok profesyonel yapıyormuş gibi görünen ama insanlara pek değer vermeyen bir yer gibi geldi.Ben ikinci denememi Genart Tüp bebekte oldum.Doktorum Aysun Hanım.O kadar iyi bir insan ve doktorki.Herşeyimle ilgilendi,en önemlisi tedavimi baştan sona o götürdü.Her defasında o muayene etti.Herşeyimi anlatabildiğim bir doktor.Üstelik uzun protokolde tam 13 yumurta ve 4 tane a kalite transfere o kadar komik bir ücret ödedimki.Aslında diğer tüp bebek merkezleride raporu olan hastalardan sağlık Bakanlığı Yönetmeliğine göre sadece 400 YTL alabilirmiş,ancak hiçbiri Genart dışında buna uymuyor.Cezasıda çok büyük.Tabii kimse gidip şikayet etmiyor.Ayrıca hemşirelerden,embriyologlara çokkk ilgilendiler.Neyse benim kimyasal gebelik oldu.Tam 5 ay bekledim ve 3. deneme için Aysun Hanımdan randevu aldım ki kendiliğinden hamiş kaldım.Şuan 4,5 aylık hamileyim.İlk öğrendiğimde Aysun hanıma koştum.O da benim için çok ama çok sevindi.Başka doktor olsa tüh gitti paracıklar derdi.Fazla uzatmayayım be senin yaşadığını çoğu arkadaşım yaşıyor.Malesef bu sektör tam bir sömürü sektörü.Bana sorarsan Genartı dene...Hem doktorum beni bir sürü mali külfetten kurtarırdıçÖnce sana şu testi yapalım,sorun çıkarsa kocana yapalım derdi.Başka yer olsa para kazanmak için ikinizede yapalım der.Bence Genart ve Aysun Hanımı mutlaka gör ve konuş...
Çok teşekkürler,Allah hepinize biran önce bu mucizeyi yaşatsınnnn,,,,,
amın canım ..inş çok beklemezsın bebişin gelır.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?