- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
4 yıl maalesef.Bu sene atandım.kaç yılınız kaldı birlikte?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıl maalesef.Bu sene atandım.kaç yılınız kaldı birlikte?
yazık ya çocuklaraAileler çok ilgisizler,geçen sene bir öğretmen çocukları çok fena dövüyormuş,çocuklar anlatıyorlar.Hiçbir veli şikayete gelmemiş,cazgır bir öğretmenmiş.Veliler cazgır bir öğretmen gördüklerinde siniyorlar,sessiz sakin gördükleri öğretmenlerin üzerine oynarlar.En azından benim çalıştığım okuldaki veliler böyle.
Ben de öğretmenim vallahi bu öğretmen milletinin yarısından fazlası sorunlu tipler kadınlar böyle varoş mahallelerdeki kaldırımda çekirdek citleyen dedikoducu teyzeler gibi erkekler de ganyan bayiden çıkmayan hep para peşinde bir gözü de orda burda olan at hırsızı tipler ben çok düşündüm özel sektore geçmeyi ama şartlar okuldakilerle hiç muhatap olmam kendi sosyal çevremde de öğretmen çok nadirdir şuan olduğunuz ortam şehir merkezinde elit bir okulda öğretmenler odasında da olacak malesef o yüzden tavrınizi koyun hatta had bildirin anca ondan anlarlar...Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben şu an çok sinirliyim .Bu sene atanan bir sınıf öğretmeniyim.Köyde görev yapıyorum ve ilçeye uzak bir yer.Lojmanda 4 bayan öğretmen birlikte kalıyoruz.İkisi direkt grup oldular.Ben oda arkadaşımla birlikte takılıyorum ama oda arkadaşıma da güvenmiyorum.Benim yanımda onların hakkında konuşur,onlarla bir tartışmam olduğunda ağzını açıpta tek laf etmez,hatta içten içe sevindiğini bile düşünüyorum.Geçen gün evde doğru düzgün yenilebilecek bir şey yoktu,bu ikiliden biri (en sevmediğim)ilçeye gitti.Kendisine ve oda arkadaşına ekmek arası yaptırmış,bize hiç sormadı bile.Sonrada gözümüzün önünde yediler.Neyse dedim herkes farklı sonuçta.Bugün benim öğrencim ile kendi öğrencisi tartismislar,benim ogrencimi öğretmenler odasına çağırıp baya azarladı ve kız baya ağladı.Bende en son patladım,bir yetişkine vereceğin tepkiyi çocuğa veremezsin dedim.Acayip sinir oldum,sadece kendi öğrencisini dinleyip benimkini azarlamasi acayip sinir etti beni.Zaten daha önceki birikmiş şeylerde var.Siz bu tarz insanlara karşı nasıl davranıyorsunuz?
peki uyggun fiyatlı bir araba alıp ilçeden gidip gelme şansınız var mı bi ihtimal de olsa. aslında oda arkadaşınız normal olsa hiç gerek kalmazdı bunlara da, 3 antipatikle 4 yıl nasıl geçecek?4 yıl maalesef.Bu sene atandım.
bu direkt olarak taraflı davranmak oluyor böyle merhametsiz insanlar neden öğretmen olur anlamıyorum.Ben sadece konuşup nazikçe uyarı yapacağını düşündüm,kalkıp azarlayacağını düşünmedim.Bir yetişkine bağırır gibi bağırınca çok şaşırdım,kaldı ki konuyu sadece kendi öğrencisinden dinleyip direkt benim öğrencime yüklenmesi zaten sinirimi bozdu.Bir uyarı yapılacaksa da kenara çekilip öyle uyarı yapılır,herkesin ortasında rencide eder gibi değil.
sende git onlara diğer kızın yaptığı dedikoduları anlat veya onların duyacağı şekilde sen bunları bunları söyledin de bakalım kadına tepkieri ne olacak, bu arada ikiyüzlü insanlardan kork bence onlar daha sinsi ve fesattır benimle muhtattap olma diyen öğretmen en azından kartları açık oynamış.Belkide ikiyüzlü olan senin dedikodunuzu onlara yapıp onları dolduruyor bile olabilir sana karşı herkesten her şeyi bekle bence.4 kişi kalmayi bende kesinlikle istemezdim,tek başına kalıp huzur içinde yaşamak çok daha güzel ve keyifli.Oda a
Oda arkadaşım benim yanımda onların dedikodusunu yapar, yanlarına gelince hiçbir şey yokmuş gibi davranır.Asla şu konuda haksızsınız demez,dün mesela onlar beni çaya çağırmadılar,onu çağırdılar.Gidip rahatlıkla içti.
Videoya çeksem eminim ki suçlu çıkacak olup hakkında işlem başlatılan ben olurum.Sistem haklı olanın değil güçlü olanın,sesi daha çok çıkanın yanında.saç baş kavgaya girişeceksiniz gibi işin sonunda aman dikkat ,bence bireysel takılmaya devam edin o dedikoducu kadını da çok sallamayın boşboğaz birisi demekki.Ayrıca öğrencinizi böylesine azarlarken niye videoya vs. cekmediniz ne bileyım tutanak falan tutarlardı ailesine falan gösterirdiniz.
Öğretmenleri daha naif,kibar, düşünceli,merhametli sanardım.Meğer içerisi çok farklıymış.Şaşırıyor insan.Ben de öğretmenim vallahi bu öğretmen milletinin yarısından fazlası sorunlu tipler kadınlar böyle varoş mahallelerdeki kaldırımda çekirdek citleyen dedikoducu teyzeler gibi erkekler de ganyan bayiden çıkmayan hep para peşinde bir gözü de orda burda olan at hırsızı tipler ben çok düşündüm özel sektore geçmeyi ama şartlar okuldakilerle hiç muhatap olmam kendi sosyal çevremde de öğretmen çok nadirdir şuan olduğunuz ortam şehir merkezinde elit bir okulda öğretmenler odasında da olacak malesef o yüzden tavrınizi koyun hatta had bildirin anca ondan anlarlar...
Bide işleri daha da kızıştırabilir video falan .Aynen hiç bulaşmayın bu tarz şeylere ama onlar yokmuş gibi davranın burnunuzun ucuna gelseler bile duvar varmışçasına bakın.Belki bu tavırlarının gereksiz oluğunu anlayıp pişman olurlar.Sizinle alakalı önyargıları da olabilir belkide düşündükleri gibi biri değilsiniz ama onlar görmüyordur.Umarım şartlarınız iyileşir ne diyeyim.Videoya çeksem eminim ki suçlu çıkacak olup hakkında işlem başlatılan ben olurum.Sistem haklı olanın değil güçlü olanın,sesi daha çok çıkanın yanında.
Oda arkadaşımla konuşuyorum ama asla güvenmiyorum.sende git onlara diğer kızın yaptığı dedikoduları anlat veya onların duyacağı şekilde sen bunları bunları söyledin de bakalım kadına tepkieri ne olacak, bu arada ikiyüzlü insanlardan kork bence onlar daha sinsi ve fesattır benimle muhtattap olma diyen öğretmen en azından kartları açık oynamış.Belkide ikiyüzlü olan senin dedikodunuzu onlara yapıp onları dolduruyor bile olabilir sana karşı herkesten her şeyi bekle bence.
Şu an araba alacak bir bütçem yok maalesef,taşımalı eğitimle gelen çocukları taşıyan servis var.Servisci abi ile konuşup ilçeye taşınmayı düşünüyorum.Yol uzun ama en azından eve gidince huzurlu olurum.peki uyggun fiyatlı bir araba alıp ilçeden gidip gelme şansınız var mı bi ihtimal de olsa. aslında oda arkadaşınız normal olsa hiç gerek kalmazdı bunlara da, 3 antipatikle 4 yıl nasıl geçecek?
Öğretmenleri taşıyan servis yok mu.Genelde öyle bi servis de oluyorŞu an araba alacak bir bütçem yok maalesef,taşımalı eğitimle gelen çocukları taşıyan servis var.Servisci abi ile konuşup ilçeye taşınmayı düşünüyorum.Yol uzun ama en azından eve gidince huzurlu olurum.
çok çok mantıklı, umarım yapabilirsiniz. küçük bir ev yeterli olur size. ayy inşallah böyle yaparsınız.Şu an araba alacak bir bütçem yok maalesef,taşımalı eğitimle gelen çocukları taşıyan servis var.Servisci abi ile konuşup ilçeye taşınmayı düşünüyorum.Yol uzun ama en azından eve gidince huzurlu olurum.
Tüm öğretmenler lojmanlarda kaldığı için öyle bir servis yok.Öğretmenleri taşıyan servis yok mu.Genelde öyle bi servis de oluyor
Böyle yapacağım,şimdilik yaz tatiline kadar dişimi sıkacağım.çok çok mantıklı, umarım yapabilirsiniz. küçük bir ev yeterli olur size. ayy inşallah böyle yaparsınız.
Bu şartları da araştıracağım mutlaka.Nasıl bi yerde görev yaptığınızı tahmin edebiliyorum.Bence idarecilik şartlarını tamamlayınca sınava hazırlanıp kazanıp merkeze geçin en azından 4 sene muhattap olmazsınız.Şartlarını araştırın bi
Ben öğretmenler odasına bile girmiyorum bahçede takılıyorum ya da kantindeÖğretmenleri daha naif,kibar, düşünceli,merhametli sanardım.Meğer içerisi çok farklıymış.Şaşırıyor insan.
Çok ilginçmiş.Okuldaki öğretmenler hep bayan yada erkek mi atanmış.Farklı cinsiyet olanlar nasıl yapıyor.Benim gördüğüm öğretmen servisi de vardı lojmanlar çok kötü olduğu için geneli ilçeden gelip giderdi sizin daha betermişTüm öğretmenler lojmanlarda kaldığı için öyle bir servis yok.
Erkek öğretmenler beraber,bayan öğretmenlerde beraber kalıyor.Çok ilginçmiş.Okuldaki öğretmenler hep bayan yada erkek mi atanmış.Farklı cinsiyet olanlar nasıl yapıyor.Benim gördüğüm öğretmen servisi de vardı lojmanlar çok kötü olduğu için geneli ilçeden gelip giderdi sizin daha betermiş