Ben nereden düştüm burayaa

Cidden şok oluyorum bu tavırlara ya.Vicdan, merhamet hiçbir şey yok.Varsa yoksa ego,kendini hep üstün ve haklı görme.Böylelerini gördükçe insanlardan nefret eder oluyorum.Oda arkadaşıma da hiç güvenmiyorum.

Bunlar insanmı? Gerçekten böyle insanlar var mi inanamadım okurken. Nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar
Lütfen öğrencilerinizi ezdirmeyin.
Konuşup anlamaya çalışın derdini diyeceğim ama konuşulmaz bile bu tür insanlarla.
Bunlar birde öğrenci yetiştiriyor inanamıyorum. Ezdirmeyin kendinizi ne yapıyorsa kat kat fazlasını yapın.

Ne yapsam da bu kadar kötü olamam.Zaten duygusal biriyim.Nasıl bu kadar kötü olabiliyor aklım almıyor.Rabbim bir daha böyleleri ile karşılaştırmasın.

Çoğu iş ortamı öyle maalesef insanlarda genellikle iyi sayılmazlar. Ben size iş ortamında nasıl davrandığımdan bahsedeyim örnek olsun. Beni iş yerinde görseniz çok soğuk ve burnu havada bulursunuz kendime kalın duvarlar ördüm milletle uğraşmamak için. Biriyle sohbet muhabbet ediyorsam o lafların başkasına da gideceğini bilerek söylerim. Yani laf taşıyan insanlarla muhabbet ederim ama güvenmem söyleyeceğimi seçerek konuşurum. Sizde oda arkadaşınıza öyle yapmalısınız direkt iletişimi kesmek yanlış bir çözüm. İş dışında asla görüşmem, özelimi de yüzeysel meraklarını giderecek şekilde anlatırım. Devlette herkes herkesin özelini didikler çünkü dedikodu gırla.
Bı kafaya gelmem 10 yıl sürdü benim iş yerinden kimseye herhangi bir anlam yüklemiyorum.
Ha ayrıca lojmanı fln babam boyadı diyorsunuz. İyiliklerinize karşılık da beklemeyin. Ben bunu yapıyorum ama nankörlük görsem üzülür müyüm diye bir düşünün eğer üzülecekseniz yapmayın. Ben yaptığım iyilikleri kendim için yapıyorum o yüzden karşının tavrını önemsemiyorum mesela.

İş dünyası cidden çok garip ya.Böyle insanlar her yerde anlaşılan.Böyle insanlar kesinlikle etrafımda bulundurmak istemediğim kişiler.Hiçbiriyle muhattap olmak istemezdim.Böyle insanlara karşı çelikten bir psikolojim olsun istiyorum.

İşte iş hayatının cilvesi de bu bence ödenmesi gereken bir bedel. Yolda görsen yolunu değiştireceğin insanlarla orta yol bulup anlaşmaya çalışıyorsun. Bu da insandan çok şey götürüyor.
Evet başka kurum, başka mevki, ünvan nerde olursanız olun iş hayatı böyle maalesef. İyi niyetli, naif insanlar ilk zamanlar çok zorlanıyor. Ben eşimle aymı kurumda çalışıyorum meslektaşım mesela iş yerinde eşime bile güvenmem ben. Birşey olduğunda o da kendi çıkarını düşünür, birkaç kere kazığını da yedim. O da der iş yerinde ben eşin değilim birşey olduğunda kendi çıkarını düşün diye İş ortamı beraber çalışsan eşinden, anandan, babandan bile kazık yiyeceğin bir yer o sebeple hiçbirşeyi önemsemeyip, kişisel algılamamak lazım.

Bu tarz insanları bir kaşık suda boğasım geliyor.Cidden daha öğretmenliğe başlayalı 4 ay oldu,nefret eder oldum bu tarz insanlardan.Allah herkesin kalbine göre versin cidden.

Bu tarz insanları bir kaşık suda boğasım geliyor.Cidden daha öğretmenliğe başlayalı 4 ay oldu,nefret eder oldum bu tarz insanlardan.Allah herkesin kalbine göre versin cidden.
Ülkemizde profesyonel olmak şerefsiz olmakla eşdeğer görüldüğü için oluyor. Ne kadar şerefsizsen o kadar profesyonelsin. İlk başta nefret edersiniz sonra hiçbirşey hissetmezsiniz herkes aynı gelir sadece zaman lazım.

Lojmana her öğretmen gelip kalabiliyor mu? Birinin adına mı oturma hakkı çıktı?

Koca koca insanlarsınız neden 4 kişi aynı evde kalıyorsunuz ?? Ayırın evleri .

Oturma hakkı diye bir şey yok.Ataması yapılan her öğretmen lojmanlara gelip oturabiliyor.
Ne saçma ama. Bekar diye mi isteyen oturabiliyor? Köyü bilmem de şehirlerde bir kişi girdiyse ev onundur 5 seneliğine. Sizin üstüneyse evden çıkarın diyecektim.

Madem herkes bireysel takılıyor, siz de evde sizi düşünmeyenleri düşünmeyin.

Eve gelince insan huzur istiyor,evde de egoist insanlar.Keşke lojmanlara oturma hakkı gibi bir şey olsaydı direkt çıkarırdım.

ay zor durum valla ben sizin yerinizde olsam sınırım çizer yüzümü asar keyfime bakardım. bu insanlar bi garip. sınır çizmeden tepki göstermeden hiçbir şey anlamıyorlar

Aynı evde kalmak zorunda mısınız korkunc

Davranmıyorum ben
Dalıyorum direkt
Biraz cingeneyım

İsterse 1000 km uzak olsun böyleleriyle aynı ortamda bile bulunmam. Merkez ne kadar uzak? Kendinize bir araba alamıyor musunuz?
Kabile gibi aynı yerde kalıp medeniyet bekliyorsunuz?!
O çocuğa da ne hakla bağırıyor? Babasının annesinin haberi var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…