- Konu Sahibi CiNNET NUR
Eyvah eyvah erkek seks istese suç istemese yine suçNeler görmedik ki burada aheleyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah eyvah erkek seks istese suç istemese yine suçNeler görmedik ki burada aheleyy
Her şeyin fazlası zarar kanaatindeyimEyvah eyvah erkek seks istese suç istemese yine suç
Şuan yeni gördüm bu mesajı. Bu nasıl üslup arkadaşım?Hemen miksin mi istedin giyinip yatıcaktın film izleyecektin sonra tahrik olurdu bence
Canım teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğin için.Bilemiyorum ama yasla alakali olabilirmi? Yani esini 37 yasinda ve evlenene kadar hep iliski yasamis, yani sizinle evlenene kadar cilginliklarini doyasiya yasamis diyebiliriz ve simdi durulmus. Siz ise 24 yasindasiniz, anladigim kadariyla evlendikten sonra iliski yasadiniz ve dogal olarak hergun istemeniz normal, evliligimin ilk zamanlarini dusununce size hak verebiliyorum.
Yas ilerleyince sanirim iliski konusunda fikirde degisiyor, yani sex hayatin gundemine oturmuyor sanirim. 2 hafta arayla oluyorsa bence uzun bir sure.
Korkarim bu durumu duzeltemeyebilirsiniz,