- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
Daha önce konu açıp görümcemin bana yaz tatilinde kayınvaldemin evinde'' kafan basmıyor mu? '' şeklinde hakaret ettiğini ve o günden beri araya mesafe koyduğumdan bahsetmiştim.Abimin eşi de geçen sene düğünümde olay çıkarmış beni gelinliğimle ağlatmıştı.Annemlere geliyorlarmış bu bayram.eşim de nerler yaptığını bildiği halde görüşelim mi dedi.ben de abimle görüşürüm ama onla görüşmem.abimi dışarıya çağırır görüşürüm dedim.ne kadar kolay affediyorsun beni düğünümde küçük düşürdüğünü ve yüzüme bakmadan gittiğini nasıl affedersin? bu kadar kolay mı? dedim.Ededi ablamla da resmiyet koydun.iyi o zaman herkesle küs bayramı yanlız geçir.devam et.insanları idare etmeyi bilmiyorsun dedi.ya dedim basit bir tartışma değil ki,ablan gerizekalı dedi,yengem de düğünüğmde olay çıkardı,bu kadar kolay mı dedim.devam et o zaman dedi.ya ben suçlu muyum dedim.hakareti ben işitiyorum şimdi de suçlu ben miyim dedim.tamam tamam kendi tarafını bitirdin,benim tarafı da yarıladın.ben saa hatalısın demiyorum,maske takıp idare etmeyi bilmiyorsun diyorum dedi.ben de kusura bakma ben neysem oyum iki yüzlülük kitabımda yazmaz dedim.
büyük eltimle dertleşmiştim.görümcemin yaptıklarını anlatmıştım.yüzüme teselli vermiş eşime arkamdan ay çok alıngan Allah sana sabır versin demiş.eşim şimdi tartışma sırasında bunu söyledi.şok oldum.ki o eltim de çok çekmiş görümcelerimden,kendi de anlatır geçmişte yaptıklarını...çok sevip dertleşirdim şok üstüne şok yaşadım...Bak dedi eşim ablam artık aramıyor tamam kopardın ipleri eehhh bravo ne diyeyim dedi.sinirden ağlıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Eşime göre sonuna kadar haklıyım ama olayı orada unutup maske takıpğ belli etmemeli,uzatmamalıymışım...ARKADAŞLAR BEN NERDE YANLIŞ YAPTIMMMMMMMMMMMMMMMMM OFFFFFFFFFFFFFFF ÇILDIRACAĞIM.
büyük eltimle dertleşmiştim.görümcemin yaptıklarını anlatmıştım.yüzüme teselli vermiş eşime arkamdan ay çok alıngan Allah sana sabır versin demiş.eşim şimdi tartışma sırasında bunu söyledi.şok oldum.ki o eltim de çok çekmiş görümcelerimden,kendi de anlatır geçmişte yaptıklarını...çok sevip dertleşirdim şok üstüne şok yaşadım...Bak dedi eşim ablam artık aramıyor tamam kopardın ipleri eehhh bravo ne diyeyim dedi.sinirden ağlıyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Eşime göre sonuna kadar haklıyım ama olayı orada unutup maske takıpğ belli etmemeli,uzatmamalıymışım...ARKADAŞLAR BEN NERDE YANLIŞ YAPTIMMMMMMMMMMMMMMMMM OFFFFFFFFFFFFFFF ÇILDIRACAĞIM.