- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi Serencam83
merhaba arkadaşlar benim 15 aylık bir oğlum var .şu aralar tek derdimiz yemek.Allah başka dert vermesin tabi fakat oğlumda bende çok yıprandık 9-10 aylıkken yediğimiz yemeklerden yiyordu kahvaltı bulamacını yerdi arkadan benimle kahvaltı ederdi pilavı ve makarnayı hiç tek başına olarak yediremedim hep çorbasıyla karıştırıp yedirmiştim fakat son 2 aydır hiç birşey yemek istemiyor iştah tamamen gitti pütürsüzde yemiyor pütürlüde yemiyor altta 4 üstte 4 olmak üzere tam 8 dişimiz var acaba dişmi çıkarıyor diyorum fakat bir kabarıklıkta yok eskiden ben ne yesem gelir musallat olurdu oda benimle yerdi eline kraker bisküvi verirdim azda olsa yerdi şimdi eline hiçbişey veremiyoruz atıyor tutmuyor üstüne basıyor .sabırla bekliyoruz aç bıraktık olmadı zorladık olmadı yani iştahsız olması bir yana katı gıdaları reddetmesi beni çok üzüyor acaba oğlumun yemek yeme becerisimi yok diyorum nasıl alışacak geçen gün mercimek çorbası yedirmeye çalıştım blendırladığım halde mercimek posalarını tükürdü şimdi herşeyi tükürmeye başladı nedir bu arkadaşlar geçici bir durummudur bir dönemmi psikologluk olmak üzereyim yani .napmalıyım kızlar benimle aynı durumda olan arkadaşlar ne gibi yöntemler deniyorsunuz