Evet kitap okumak arttiriyor, yarin işe başlıyorum ama yorgunluktan ne hale gelicem bakalim. Bir ay calisicam allahtan yaz tatili boyunca.
Ya ben kendimi o kadar degersiz goruyormusum ki anlatamam. Cevremdeki yasamimdaki hicbirseyi sevmiyorum sanirim. Cok şükür bazi şeyler var ama babam ayri bi dert annem her zaman yanimizda ama baska problemler.. bak mesela kavgalarin temeli şöyle, annem var ama yok gibi. Ve birkac yalanini yakaladim benim icin guven kalmadi suan bunlari yazarken de kendimi evrende tek basima gibi hissediyorum. Annemle bisey konusuyoruz paylasiyoruz annem bi yorum yapıp kapiyo konuyu, hic bisey katmiyor sadece oyledir, boyledir bu guzden boyle olmustur. Bi sorunum oluyor bahsediyorum çözümü bilmedigim icin annem bos gozlerle bana bakiyor
icimdeki caresizlik duygularıni bilemezsin. En basit şeylerde bile caresizim. İyice sogudum. Babamda ayni.
Belki ergen gibi ailemi sikayet ediyorum diceksiniz ama içinde olduğum durum beni uzuyor , kendimi aileme ait hissetmiyorum sanki yokum gibi. Ozguven alacak bisey bulamiyorum. Herşey degersizlesiyor o zmaan