- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.415
- 63
- 30
- Konu Sahibi halesss_97
-
Benim toparlayabileceğime dair umudum yok. Diğer insanlarla benim aramda resmen uçurum var. Bu saatten sonra normale gelse de fayda etmez, gençliğim gitti benim. İnsanların güldüğü çağda ben ağlıyordum. Tek istediğim artık bitirebilecek kadar cesarete sahip olmak. Ama bu istek de kabul olmayacak galiba
Ne olur saçmalama.Benim toparlayabileceğime dair umudum yok. Diğer insanlarla benim aramda resmen uçurum var. Bu saatten sonra normale gelse de fayda etmez, gençliğim gitti benim. İnsanların güldüğü çağda ben ağlıyordum. Tek istediğim artık bitirebilecek kadar cesarete sahip olmak. Ama bu istek de kabul olmayacak galiba
Eymen Özdemir'in zikirlerini denediniz mi güvenilir mi?Ben yapmadım ama Eymen Özdemir diye bir Instagram hesabı var. Orda bazı tesbihatlar falan var. Ozguvenle ilgili de çok tesbihatı vardı. İnsanın eli kolu kalkmaz. Dibe coktukce daha da çöker. Coktugunun farkındadır ama bir çaba gösteresi gelmez. Bu ruh halini de anlıyorum. O yüzden belki oturduğunuz yattiginiz yerden tesbihat yapmak size öncelikli daha iyi gelebilir. Sonra telkin, hipnoz, frekans, akapunktur Allah ne verdiyse deneyin birinden biri size iyi gelir insalah. Psikiyatrist ve psikologa zaten gidiyorsunuz diye ekstra belirtmedim.
Bu arada annenizin o anı için emdr ile de çalışın bence mutlaka.
Denedim evet..ama düzenli ordaki takibi yapmadım. Allah'ın isimleri olduğu için bana güven konusunda bir sıkıntı vermedi. Yorumlarda yazılan etkileri yasamadim. İlk zikir çalışması iyi hissettirdi. İkincisini bir türlü bitiremedim. Çekmesi daha zor geldi. Diğerinde manevi olarak daha iyi hissetmiştim. Ama tesbih çekmek genel olarak rahatlatıyor. Tekrar başlayacağım. Benim bir tane doğal taşlı tesbihim vardı. Onunla çekmek iyi oluyor. Zikirmatikten yada elle çekmekten daha iyi hissettiriyorEymen Özdemir'in zikirlerini denediniz mi güvenilir mi?
Cevapladığınız için teşekkür ederim. Ben Eymen hocayı uzun süredir takip ediyorum. Kendisi verdiğim zikir sayılarının bir sakıncası yoktur diyor. Bazı hocalar da sayılı zikir çekmeyin dediği için korkuyorum. Ben de doğal taşlı tesbih aldım ama korktum. Ya Fettah Ya Alim zikriyle başlamak istiyordum hep. Yorumunuza güvenerek başlayacağım, sağolun.Denedim evet..ama düzenli ordaki takibi yapmadım. Allah'ın isimleri olduğu için bana güven konusunda bir sıkıntı vermedi. Yorumlarda yazılan etkileri yasamadim. İlk zikir çalışması iyi hissettirdi. İkincisini bir türlü bitiremedim. Çekmesi daha zor geldi. Diğerinde manevi olarak daha iyi hissetmiştim. Ama tesbih çekmek genel olarak rahatlatıyor. Tekrar başlayacağım. Benim bir tane doğal taşlı tesbihim vardı. Onunla çekmek iyi oluyor. Zikirmatikten yada elle çekmekten daha iyi hissettiriyor
Bana da bir arkadasim tavsiye etmişti. Aman aman mucizevi bir etki görmedim ama özellikte ya Fettah ya alimde kendimi iyi hissetim. Sonrakinde o kadar iyi hissetmedim. Ben eskiden de sayılı Esma çekerdim. O yüzden sakınca görmedim. Allah'ın isimleri neticede ne olabilir diye düşünüyorum.Cevapladığınız için teşekkür ederim. Ben Eymen hocayı uzun süredir takip ediyorum. Kendisi verdiğim zikir sayılarının bir sakıncası yoktur diyor. Bazı hocalar da sayılı zikir çekmeyin dediği için korkuyorum. Ben de doğal taşlı tesbih aldım ama korktum. Ya Fettah Ya Alim zikriyle başlamak istiyordum hep. Yorumunuza güvenerek başlayacağım, sağolun.
Kadın binlerce şansızlık yaşamış olumlama diyorsunuz hala şaka gibisiniz aynaya bakıp her gün iyiyim güzelim şanslıyım deyince hayatı yoluna mı girecek sanıyorsunuz bu olumlama meditasyon falan hayatı bir ölçüde yolunda giden ama psikolojik olarak kendini iyi hissetmeyen kendini kısıtlayan insanlar için geçerli en azından temel travmaları olmayan annesi yanında intihar etmeyen meselaBen neden bu kadar şanssızım?
Bu soruyu kendinize sormaya devam ettikçe çok daha şanssız olursunuz
doğru sorular sorun ve olumlama yapın
Yüz yogasını unutmuşsunuz, tavsiye verirken.Ben neden bu kadar şanssızım?
Bu soruyu kendinize sormaya devam ettikçe çok daha şanssız olursunuz
doğru sorular sorun ve olumlama yapın
Açıkçası ben de sizin gibi düşünüyorum. Hatta şöyle söyleyeyim mesela bir sıkıntım var diyelim. Ben bu sıkıntım için namazdan sonra Allah'a dua ettim. Ve bir zaman sonra duam kabul oldu, sıkıntım geçti. Dümdüz dua yani hiç öyle Esma zikri değil. Ben ibadetlerimi yapan da birisiyim ve genelde hep dualarım kabul olur. Ama daha önce hiç Esma zikri çekmedim. Bir de ben öyle hocaları çok fazla sevmiyorum. İşte şu kadar Esma zikri çekin, 11 kere Ayetel Kürsi okuyun gibi. Sayı şartı koymalarını sevmiyorum. Bilmiyorum belki eski alimler sayı koymuşlardır. Ama ne bileyim ben gönlümden ne kadar gelirse o kadar okurum. Hoca Ya Fettah Ya Alim için sayı şartı koymuş ama neden? Ben 50 kere söylesem Allah kabul etmeyecek mi? Sayının açacağı kapı bana hayırlı olacak mı, nereden bileceğim başka varlıkların tesiri altına girmeyeceğimi. Ki ben bu Eymen Hocayı çok araştırdım. Havas ilmiyle de uğraşmış. Ha evet Allah'ın ilmi ama bana hiç güvenli gelmedi kendisi.Bana da bir arkadasim tavsiye etmişti. Aman aman mucizevi bir etki görmedim ama özellikte ya Fettah ya alimde kendimi iyi hissetim. Sonrakinde o kadar iyi hissetmedim. Ben eskiden de sayılı Esma çekerdim. O yüzden sakınca görmedim. Allah'ın isimleri neticede ne olabilir diye düşünüyorum.
Bazıları hayırlısı demeyin işte kötü bir şey de hakkınızda hayırlısı olabilir duanız öyle geçer falan diyor da. Bu gibi şeyler bana doğru gelmiyor. Allah'ın varlığına inaniyorsam bunlar doğru değil. Allah bilmiyor mu kalbimden geçeni yada niyetimi.
Bu yeni nesil şeyler bana biraz da şey gibi geliyor. Sanki Allah değil de evren demek gibi birşey. Yani o kadar mekanik o kadar sistemik. O yüzden onun kodları var ve o kodlara uyarsak şöyle olur böyle olur gibi.
Benim inancıma göre böyle değil.. Allah niyetimi de bilir, gonlumdekini de. O yüzden ben böyle şeylerden endişe etmeden çekiyorum. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.
Ne istediğine karar verip bir şeyler için adım atmak zorundasın çünkü hayatını sen kurtarmazsan kimse sana gel hayatını kurtaralım demeyecek26 yaşındayım, hayatta hiçbir şekilde dikiş tutturamadım. Hayatım başka insanlara özenmekle, keşke ben de onlar gibi olabilsem demekle geçti. İşsizim, yalnızım; çirkin olduğumdan ve sosyal fobim olduğundan dolayı ne bir arkadaşlık ne de duygusal bir şey kurabildim hayatımda. Yaşamım yapayalnız geçti. Ben 7 yaşındayken, mutfakta yemek yerken bipolar bozukluk hastası annem kalbine bıçak saplayıp intihar etti. Ortaokulda çalışkan bir öğrenciydim ama çok dayak yedim, çok zorbalık gördüm. Lisede iyi bir lise kazanabildim ama o okulda tek kapalı ben olduğumdan yine çok alay edildim, hocalar da dahil çok dışlandım. Lisedeki sınıf arkadaşlarım hep iyi bölümler kazanırken ben geleceği olmayan, iş imkanı az, kötü bir bölüm kazanabildim. Onu da uzatarak zar zor tamamladım. Şu an babam ve kardeşimle birlikte yapayalnız yaşıyorum. Kimseyle konuşmadan geçiyor günlerim. Defalarca psikiyatrik ilaç tedavisi, ekt vs. aldım. Psikiyatri ilaçları yüzünden robot gibi oldum. Artık dışarı çıkmak bile istemiyorum. Her dışarı çıktığımda mutlu, şakalaşan, sarılan insanlar görüyorum. Benim hiç doğru düzgün yüzüm gülmedi. Hiç onlar gibi olamadım. Üniversitede bile yalnız gezer, kimseyle konuşmaz, insanlardan kaçardım. Ben neden normal insanlar gibi şanslı değilim? Benim hayatım boşa geçti 26 sene. İntihar etmek istedim dün ama korkumdan onu bile gerçekleştiremedim. O kadar korkak ve eziğim ki zaten b.k gibi olan hayatımı sonuçlandırmayı bile beceremiyorum. İleride durumum daha da kötüleşirse ne yapacağım? O zaman da korkaklıktan yaşamaya devam eder, dilencilik yaparım herhalde. Keşke dünya bu kadar adaletsiz olmasaydı. Keşke doğmasaydım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?