• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman iyileşeceğim

Allah beni çok ağır bi sınavdan geçiriyor demek ki ama ben yoruldum artık, gözlerim dolu dolu geziyorum bıktım artık alıp başımı gideceğim artık vallaha ben iyi bile dayanıyorum bence bu kadar cahil insanın içinde nakil gitmem lazım benim bu ilden dayanacak gücüm kalmadı çünkü. Kabus gibi bi hayat yaşıyorum inan, intihar ettim yine akillanmadi kimse eskisi gibiler, Allah bile elini çekti benden yaaa. Az önce ne yaşadım biliyor musun, lafı geçtim artık millet benle dalga geçiyor artık .

Bir kaç gün önce uzaktan bi tanıdığımız aradı eski komşusu varmış çok iyi insanlarmış falan falan oğlu var çok iyi dedi size getireceğim dedi, kardeşimeyse getir ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim, canım öyle deme çok iyi insanlar, bir kere gör sonra yok de istersen falan filan birsürü laf döktü telefonda, annem de tam de tamam de diyor karşımda, yok diyorum annem ısrarla bi gelsin diyo, iyi tamam gelsin dedim. Ben gelmeden önce yine ararım seni dedi tamam dedim. Dün aradı beni yarın gelicez kaçta gelelim kaç uygun sana dedi, 13'de gelin dedim tamam dedi. Saat 13'de geldiler bunlar annem açtı kapıyı, içeriye girer girmez kardeşimi sormaya başladılar o yok mu, o evlenmeyi düşünmüyor mu diye, meğer kardeşim için gelmişler o akrabamız beni çıkarttı önlerine ve begenmediler beni, sürekli kardeşimi sordular çünkü sonra da kalkıp gittiler. Şimdi de kuzenim geldi bir arkadaşı varmış doktormuş ona söyledim ela'yı bi tanışsınlar falan diyor fotoğrafını gösterdi yaşlı başlı bi adam resmen 46 yaşında, annem yine bi görüş diye tutturdu ben napayım söyle bana, Bu dipsiz kuyu'dan kurtulmak için napayım?

Canım aslında sorun sende değil çevrendeki insanlarda. Malesef anlayışsız patavatsız insanlarla karşılaşmışsın. Mutlaka bir çıkış yolu vardır üzme kendini. Kendi değerinin farkında ol ne olursa olsun. Önce sen kendini önemse ki çevrendekiler de önemsesin

Zeynepp20 Zeynepp20 iste belki tam simdi dogru yolu bulman gereken zamandir.
Rabbine sigin dualar et bak gör o icinin yanmasi gidecek ama izi herzaman sana hatirlatacak.
Bende ayni durumdayim benim kardima aday bile cikmiyor. 30 yasindayim daha öneümde bir erkekle oturp ciddi bir konusma yapmadim bile. Cirkin oldugumdan degil cekingen oldugumdan hep.
Ablam var o evli bide benden 7 yas kücük kiz kardesim onunda sevgilisi var herkes biliyor okulu bitsin evlenecek dedile. Dedim nasil ben daha varim , seni ne kadar bekliyecek dediler. O gün dedimki budünyada kardesinde olsa kunse dost degilmis. Rabbinin dualarina sarlirdim ruhumu dinlendiriyorum. Dualarima seni de katacagim insallah allah sirasiyla hepimize hayirli kapilar acsin millet daha fazla piskolojimizi bozmadan. ( bu arada yazi hatalarim varsa kusura bakmayim yurtdisindan katildim araniza)

Zeynepp20 Zeynepp20 okuduklarimi yanlis anlamadiysam ya söz yada nisanlandin inan cooooook sevindim senin adina. Umarim hersey yolundadir? Bundan önce hep yazardin son zamanlarda fazla aktiv degilsin herhalde insallah tatli telaslar icindesindir ❤️

1 ay oldu galiba ilaç içerek intihar etmek istedim 2 defa, midem yikandi şimdi psikolojik tedavi görüyorum ama bende hiçbir düzelme yok korkuyorum kendimden çünkü hep aklımda intihar düşüncesi var yaşama isteğim yok böyle bir süreç yaşayan var mı aranızda ben ne zaman toparlayacağım kendimi?
Hayatta kalmak için bir amacın yok senin bak bir hastayiz hayatta kalmak için dua ediyoruz daha iki gün önce yoğun derecede kan kaybettim müdahale edildi çok kansız kaldım kan degerlerim çok dustu öleceğim için çor korktumm halada korkuyorum nasıl böyle dusunebiliyorsun nasıl bu kadar vazgectin herşeyden bana kötü birşey olunca aklıma ailem geliyor annenin ağlaması geliyor gözünün önüne çok kötü de olsam allahima bin şükür yaşıyorum rabbim daha beter dert vermesin arkamda bırakacağım insanlar öleceğim düşüncesi bile beni çıldırıyor hayat güzel nefes almak güzel hastalık bile yaşamak için gu

1 ay oldu galiba ilaç içerek intihar etmek istedim 2 defa, midem yikandi şimdi psikolojik tedavi görüyorum ama bende hiçbir düzelme yok korkuyorum kendimden çünkü hep aklımda intihar düşüncesi var yaşama isteğim yok böyle bir süreç yaşayan var mı aranızda ben ne zaman toparlayacağım kendimi?
Bende senin gibiyim ela özelden yazmak istedim ama mesaj bölümün kapalı şimdi nasılsın

Back