33 yaşındayım; sorunlarım o kadar çok ki burda anlatamayacağım şeyler yaşadım ergenlik döneminden itibaren, evlenmek istiyordum karşıma hep karaktersiz insanlar çıktı, çevremdekiler evde kalmış, o artık evlenemez, kaç yaşına geldi .... diye konuşuyor yüzüme söylüyorlar bunları düşün, abim nişanlandı o sıkıntı yaşadıkça dahada doldum en son abim bana ela evde kaldı deyince dayanamadımKaç yaşındasın sorunların neler?
Bi hedefin yoksa yaşamanın bı anlamı olmaz zaten.
Anlatamıyorum hiçbişeyi anlatamıyorumTam olarak sorunlarin neler canim?
Bu dürtülerini doktorunla paylaşıyormusun?
Anlatamıyorum hiçbişeyi anlatamıyorum
Ben düşünmek istemiyorum zaten ama rüyamlarımda görüyorumYazmayi dene... uzun uzun düşüne düşüne. Eminimki seni anlayan birçok kişi cikar.
Sorununu bilmeden şunu söyleyeyim. Asla geçmişe bağlı düşünme. Geçmişi olduğu yerde birak
Buraya yazsam alay ederler, herhangi bi kağıda yazsam biri bulur okursa, hele annem bulursa
İçini dökmelisin, ölüm asla düşünmemen gereken bir seçenek , yaşamın baharındasın. Yaz lütfen, burada sana sırdaş ve yardımcı olmak isteyen insanlar da var..Buraya yazsam alay ederler, herhangi bi kağıda yazsam biri bulur okursa, hele annem bulursa
İnşallah canım iki gündür daha iyiyim sanki, Çarşamba günü arkadaşım bizdeydi (bilmiyor yaşadıklarımı, anlatmadım) nişanlısı ile kavga etmiş kV bunu istemiyormuş falan falan birsürü şey, o kadar kötü oldum ki dinlerken sus anlatma da diyemedim dinledim ama doldum resmen, şimdi daha iyiyim inşallah daha iyi olurum ve hayatımda da bazı şeyler düzelir artıkAllah yardımcınız olsun. Dua edin lütfen. Duanın gücüne inanın. Sabah, gecenin en karanlık olduğu andan sonra başlar unutmayın. Önce siz inanın. Siz inanmazsanız dışarıdan kimse bir şey yapamaz. Ama siz iyi olduğunuza inanırsanız düğüm yavaş yavaş çözülür.
Bak ne güzel söyledin şöyle düşün canım arkadaşın seninle derdini paylaşmış, demek ki senin ona destek olabileceğini düşündü, başkalarına çare olabiliyorsan güçlüsün demektir ve iyileşmiş bile olabilirsinİnşallah canım iki gündür daha iyiyim sanki, Çarşamba günü arkadaşım bizdeydi (bilmiyor yaşadıklarımı, anlatmadım) nişanlısı ile kavga etmiş kV bunu istemiyormuş falan falan birsürü şey, o kadar kötü oldum ki dinlerken sus anlatma da diyemedim dinledim ama doldum resmen, şimdi daha iyiyim inşallah daha iyi olurum ve hayatımda da bazı şeyler düzelir artık
Ona intihar ettiğimi söylemedim, bilmiyor durumumu yani, o gelip de konuşunca kötü oldum bayağı, bilmiyorum güçlü müyüm ama direniyorum hala : )Bak ne güzel söyledin şöyle düşün canım arkadaşın seninle derdini paylaşmış, demek ki senin ona destek olabileceğini düşündü, başkalarına çare olabiliyorsan güçlüsün demektir ve iyileşmiş bile olabilirsin
İşte onu diyorum demek ki dışarıdan sağlıklı ve güçlü bir insan olarak görünüyorsun ki sana gelip anlatmış. Bu iyiye işaret. Bir de her zaman için bizden daha kötü durumda olanlara bakmak lazım, insan o zaman sorunlarının küçük şeyler olduğunu ve aşılabilir olduğunu fark ediyor canımOna intihar ettiğimi söylemedim, bilmiyor durumumu yani, o gelip de konuşunca kötü oldum bayağı, bilmiyorum güçlü müyüm ama direniyorum hala : )
Allah beni çok ağır bi sınavdan geçiriyor demek ki ama ben yoruldum artık, gözlerim dolu dolu geziyorum bıktım artık alıp başımı gideceğim artık vallaha ben iyi bile dayanıyorum bence bu kadar cahil insanın içinde nakil gitmem lazım benim bu ilden dayanacak gücüm kalmadı çünkü. Kabus gibi bi hayat yaşıyorum inan, intihar ettim yine akillanmadi kimse eskisi gibiler, Allah bile elini çekti benden yaaa. Az önce ne yaşadım biliyor musun, lafı geçtim artık millet benle dalga geçiyor artık .Zeynepp20 Ela seni cok iyi anliyorum. Senin durumunda olan cok insan var bunu bil yani yanliz degilsin. Ama herdaim allaha sigin huzuru rahatligi ve ferahligi ancak onda bulursun ancak o verir sana.
Bende hemen hemen senle ayni yastayim ve her gün yeni bir laf duyacagim korkusu yasiyorum.
Ne kadar zor bir durum oldugunu cok iyi biliyorum.
Artik hicbir ortama girmek bile istemiyorum heryerde kendimi fazlalik gibi görüyorum sanki utanacak birsey yapmisim gibi insan icine cikamiyorum dügün dernek aile ortaminda bile bulunmak istemiyorum , biri birsey der yarami deser diye. Allah sevdigi kuluna dert verirmis bizde insallah allahin sevdigi kullarindanizdor insallah. Sabir edelim ki sonu selamet olsun.
Bu arada üyeligi sirf senin icin actim bu sene ramamzsndan beri seni takip ediyorum. Allah yardimcimiz olsun iyi geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?