• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman iyileşeceğim

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
1 ay oldu galiba ilaç içerek intihar etmek istedim 2 defa, midem yikandi şimdi psikolojik tedavi görüyorum ama bende hiçbir düzelme yok korkuyorum kendimden çünkü hep aklımda intihar düşüncesi var yaşama isteğim yok böyle bir süreç yaşayan var mı aranızda ben ne zaman toparlayacağım kendimi?

Tek başına ilaç kullanımı seni iyi etmez, iyileşmeyi kendin istemelisin ve bazı şeyleri kabul etmelisin. Olmuyorsa olmuyor seni derdim var forumundan tanıdığım için yorumluyorum. Ben de belirli bir yaşta ve bekarım, olmadığı olmayacağı anlamına gelmez, kimse negatif enerji saçan insan istemez önce sen kendinle barış, spor yap, kitap oku... Acilen iyileşirsin insaallah

Çok geçmiş olsun...
bir cana kıymak kadar büyük bir suç var mı , ne yaşadınız da kendinize yapacaksınız bu kötülüğü ?
unutmayın buradan gitmek bir son değil, aksine yeni bir başlangıç ve o başlangıca kendi katiliniz olarak girmek istemezsiniz eminim; gerçekten Salim kafayla düşünün bir ...
Sorunlar, sıkıntılar.. Ne olursa olsun geçip gitmez mi ? hayat bu , bazen zifiri karanlık oluyor bir bakmışız güneş parıldıyor

Burada Birkaç mesajınıza daha rastladım,
Sanıyorum , İnsanların hakkınızda konuştukları sizi yaralayan..
fakat şunu da unutmayın, onlar her daim hakkınızda konuşacak bir mesele bulur, o konuşanlara kulak tıkayıp yaşamınıza bakın..

Sağlıklısınız , mesleğiniz, kendinize ait bir geliriniz var..
İnsan biraz kafasını dış dünyaya uzatınca, dünyaya daha büyük pencereden bakınca , anlıyor elindekilerin kıymetini...

Misal ben bugün ; Afrika’da bir babanın, çamurlu suyla dolu bir oluktan yavrularına su almaya çalıştığını gördüm ve
çeşmeden akan temiz suya bile, ne çok şükür gerek diye düşündüm

Dün , evsiz birisinin; biz orada eğlenip gülerken, gece o parkta, soğukta yere kıvrılıp, montuna iyice sokulup uyuyacağını gördüm ,
Bir an alıp evime götürebilseydim dedim , keşke ama keşke şu dünyada herkes ayni şansa sahip olabilseydi dedim....

Her derdimizde hemen ölümü düşünmek, pes etmek .. çok çok zor şartlarda yaşamaya çalışanlara , o zor şartlara rağmen hayata tutunanlara karşı büyük bir haksızlık oluyor inanın ...

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın sorunların neler?
Bi hedefin yoksa yaşamanın bı anlamı olmaz zaten.
33 yaşındayım; sorunlarım o kadar çok ki burda anlatamayacağım şeyler yaşadım ergenlik döneminden itibaren, evlenmek istiyordum karşıma hep karaktersiz insanlar çıktı, çevremdekiler evde kalmış, o artık evlenemez, kaç yaşına geldi .... diye konuşuyor yüzüme söylüyorlar bunları düşün, abim nişanlandı o sıkıntı yaşadıkça dahada doldum en son abim bana ela evde kaldı deyince dayanamadım

Yazmayi dene... uzun uzun düşüne düşüne. Eminimki seni anlayan birçok kişi cikar.
Sorununu bilmeden şunu söyleyeyim. Asla geçmişe bağlı düşünme. Geçmişi olduğu yerde birak
Ben düşünmek istemiyorum zaten ama rüyamlarımda görüyorum

Buraya yazsam alay ederler, herhangi bi kağıda yazsam biri bulur okursa, hele annem bulursa

Allah yardımcınız olsun. Dua edin lütfen. Duanın gücüne inanın. Sabah, gecenin en karanlık olduğu andan sonra başlar unutmayın. Önce siz inanın. Siz inanmazsanız dışarıdan kimse bir şey yapamaz. Ama siz iyi olduğunuza inanırsanız düğüm yavaş yavaş çözülür.

Allah yardımcınız olsun. Dua edin lütfen. Duanın gücüne inanın. Sabah, gecenin en karanlık olduğu andan sonra başlar unutmayın. Önce siz inanın. Siz inanmazsanız dışarıdan kimse bir şey yapamaz. Ama siz iyi olduğunuza inanırsanız düğüm yavaş yavaş çözülür.
İnşallah canım iki gündür daha iyiyim sanki, Çarşamba günü arkadaşım bizdeydi (bilmiyor yaşadıklarımı, anlatmadım) nişanlısı ile kavga etmiş kV bunu istemiyormuş falan falan birsürü şey, o kadar kötü oldum ki dinlerken sus anlatma da diyemedim dinledim ama doldum resmen, şimdi daha iyiyim inşallah daha iyi olurum ve hayatımda da bazı şeyler düzelir artık

İnşallah canım iki gündür daha iyiyim sanki, Çarşamba günü arkadaşım bizdeydi (bilmiyor yaşadıklarımı, anlatmadım) nişanlısı ile kavga etmiş kV bunu istemiyormuş falan falan birsürü şey, o kadar kötü oldum ki dinlerken sus anlatma da diyemedim dinledim ama doldum resmen, şimdi daha iyiyim inşallah daha iyi olurum ve hayatımda da bazı şeyler düzelir artık
Bak ne güzel söyledin şöyle düşün canım arkadaşın seninle derdini paylaşmış, demek ki senin ona destek olabileceğini düşündü, başkalarına çare olabiliyorsan güçlüsün demektir ve iyileşmiş bile olabilirsin

Bak ne güzel söyledin şöyle düşün canım arkadaşın seninle derdini paylaşmış, demek ki senin ona destek olabileceğini düşündü, başkalarına çare olabiliyorsan güçlüsün demektir ve iyileşmiş bile olabilirsin
Ona intihar ettiğimi söylemedim, bilmiyor durumumu yani, o gelip de konuşunca kötü oldum bayağı, bilmiyorum güçlü müyüm ama direniyorum hala : )

Ona intihar ettiğimi söylemedim, bilmiyor durumumu yani, o gelip de konuşunca kötü oldum bayağı, bilmiyorum güçlü müyüm ama direniyorum hala : )
İşte onu diyorum demek ki dışarıdan sağlıklı ve güçlü bir insan olarak görünüyorsun ki sana gelip anlatmış. Bu iyiye işaret. Bir de her zaman için bizden daha kötü durumda olanlara bakmak lazım, insan o zaman sorunlarının küçük şeyler olduğunu ve aşılabilir olduğunu fark ediyor canım

Zeynepp20 Zeynepp20 Ela seni cok iyi anliyorum. Senin durumunda olan cok insan var bunu bil yani yanliz degilsin. Ama herdaim allaha sigin huzuru rahatligi ve ferahligi ancak onda bulursun ancak o verir sana.
Bende hemen hemen senle ayni yastayim ve her gün yeni bir laf duyacagim korkusu yasiyorum.
Ne kadar zor bir durum oldugunu cok iyi biliyorum.
Artik hicbir ortama girmek bile istemiyorum heryerde kendimi fazlalik gibi görüyorum sanki utanacak birsey yapmisim gibi insan icine cikamiyorum dügün dernek aile ortaminda bile bulunmak istemiyorum , biri birsey der yarami deser diye. Allah sevdigi kuluna dert verirmis bizde insallah allahin sevdigi kullarindanizdor insallah. Sabir edelim ki sonu selamet olsun.
Bu arada üyeligi sirf senin icin actim bu sene ramamzsndan beri seni takip ediyorum. Allah yardimcimiz olsun iyi geceler.....

Zeynepp20 Zeynepp20 Ela seni cok iyi anliyorum. Senin durumunda olan cok insan var bunu bil yani yanliz degilsin. Ama herdaim allaha sigin huzuru rahatligi ve ferahligi ancak onda bulursun ancak o verir sana.
Bende hemen hemen senle ayni yastayim ve her gün yeni bir laf duyacagim korkusu yasiyorum.
Ne kadar zor bir durum oldugunu cok iyi biliyorum.
Artik hicbir ortama girmek bile istemiyorum heryerde kendimi fazlalik gibi görüyorum sanki utanacak birsey yapmisim gibi insan icine cikamiyorum dügün dernek aile ortaminda bile bulunmak istemiyorum , biri birsey der yarami deser diye. Allah sevdigi kuluna dert verirmis bizde insallah allahin sevdigi kullarindanizdor insallah. Sabir edelim ki sonu selamet olsun.
Bu arada üyeligi sirf senin icin actim bu sene ramamzsndan beri seni takip ediyorum. Allah yardimcimiz olsun iyi geceler.....
Allah beni çok ağır bi sınavdan geçiriyor demek ki ama ben yoruldum artık, gözlerim dolu dolu geziyorum bıktım artık alıp başımı gideceğim artık vallaha ben iyi bile dayanıyorum bence bu kadar cahil insanın içinde nakil gitmem lazım benim bu ilden dayanacak gücüm kalmadı çünkü. Kabus gibi bi hayat yaşıyorum inan, intihar ettim yine akillanmadi kimse eskisi gibiler, Allah bile elini çekti benden yaaa. Az önce ne yaşadım biliyor musun, lafı geçtim artık millet benle dalga geçiyor artık .

Bir kaç gün önce uzaktan bi tanıdığımız aradı eski komşusu varmış çok iyi insanlarmış falan falan oğlu var çok iyi dedi size getireceğim dedi, kardeşimeyse getir ben evlenmeyi düşünmüyorum dedim, canım öyle deme çok iyi insanlar, bir kere gör sonra yok de istersen falan filan birsürü laf döktü telefonda, annem de tam de tamam de diyor karşımda, yok diyorum annem ısrarla bi gelsin diyo, iyi tamam gelsin dedim. Ben gelmeden önce yine ararım seni dedi tamam dedim. Dün aradı beni yarın gelicez kaçta gelelim kaç uygun sana dedi, 13'de gelin dedim tamam dedi. Saat 13'de geldiler bunlar annem açtı kapıyı, içeriye girer girmez kardeşimi sormaya başladılar o yok mu, o evlenmeyi düşünmüyor mu diye, meğer kardeşim için gelmişler o akrabamız beni çıkarttı önlerine ve begenmediler beni, sürekli kardeşimi sordular çünkü sonra da kalkıp gittiler. Şimdi de kuzenim geldi bir arkadaşı varmış doktormuş ona söyledim ela'yı bi tanışsınlar falan diyor fotoğrafını gösterdi yaşlı başlı bi adam resmen 46 yaşında, annem yine bi görüş diye tutturdu ben napayım söyle bana, Bu dipsiz kuyu'dan kurtulmak için napayım?

Back