Ben ne yapmalıyım sizce?

Cnm yanlışlıkla yolladım elim çarptı :)) ters konuşuyomuş gbi oldu afedersin :) yani ilk günden bişeyler için ket vurma belki ilerde ikinizin niyetide kesinleşiverir. Hiç ummadığım çiftlere şahitlik ettim valla :)) beklenti içinde olup potansiyel sevgili gözüyle çevreye bakma o zaman hiçbi görüşmen sağlıklı geçmiyo :)) artık hayatımda biri olmalı düşüncesinden çık işini gücünü düşün. Bakarsın biri geliverir

Öğrenciyken ben de bir ara çalıştım. Ama tamamen kendi salaklığımdan dolayı. Arkadaşıma güvenip kredi kartımı verdim en yakın dostumdu sözüm ona. Ödemedi ve beni çok zor durumda bıraktı. ben de cahil ve çocuktum demek. Pisliğini temizlemek için ben de 1 dönem çalıştım. Gelen paramdan birikim yaptım ve borcu ödedim. Bu da bana insanları tanımayı öğretmişti. İş hayatında böyle biriyle karşılaşsaydım faturası daha acı olurdu belki bana.
Ben çok erken bir yaşta öğrendim kazık olayını.
Erken yol almak gibi seninki ama derinlerde bence aileden gelen bir eksiklik de var. Sen farkında değilsin. Yıllar sonra adını koyacaksın.

Her zaman kendime güvendim. Ama karşımdaki hep güzelliğe bakıyor kimse içine bakmıyor insanın :/ Karşıma çıkmadı

Doğrudur inanıyorum. En başta uzak olduğu için zaten her zaman doğru karar alamadım ve bunları da anlatamadım tabi aileme. Bakalım bekleyip göreceğim.

:) önemli değil cnm benim Yargılanmaktan korkmam zaten ben kendimi ölçme fırsatı verir böyle durumlar. Sıkıntı yok :) Haklısın galiba en iyisi baştan kaçırmamak fırsatları :) Ben öyle deneyeyim bir de :)

Bende okurken kendim çalışıp uğraştım. Bunu ben seçtim. Aileme yük olmadan okuyacağıma kendim karar verdim. Manevi destekleri oldu zor durumlarımda maddi destekleride tabii..

Yani benzer bi öğrencilik dönemim var. Kendi açımdan düşününce bi eksiklik olduğunu asla düşünmedim, hissetmedim. :) Bu aileden gelen bi eksiklik olduğunumu gösterir?

İlla hayatında birinin olması gerekmiyo. zamana bırak gelenide kaçırma aynn :))

çok acele ediyorsun bence. bende senin yaşlarındayım. zamana bırak psikologluk hiçbir şeyin yok. bence aşk mesajlarına inanmamak daha iyi

çok acele ediyorsun bence. bende senin yaşlarındayım. zamana bırak psikologluk hiçbir şeyin yok. bence aşk mesajlarına inanmamak daha iyi

İnanmıyorum zaten, inanmak istiyorum ama inanamıyorum aslında içten gelmeyen birşey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…