• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapmalıyım sizce?

Hoppa:KK75:
Haha :) evet. O kısımda da zorlanıyorum. Birinci günden konuşmalarımın kesilmesinin en büyük sebebi bak amacın gezmek tozmaksa ben o kişi değilim senin için diyorum. Sanırım bu yüzden de korkuyorlar ve gidiyorlar. Yanlış mı yapıyorum doğru mu onu da bilmiyorum. belkide bana aşık olacak benimde açık olabileceğim birini baştan böyle kaybediyorum :)
Cnm yanlışlıkla yolladım elim çarptı :)) ters konuşuyomuş gbi oldu afedersin :) yani ilk günden bişeyler için ket vurma belki ilerde ikinizin niyetide kesinleşiverir. Hiç ummadığım çiftlere şahitlik ettim valla :)) beklenti içinde olup potansiyel sevgili gözüyle çevreye bakma o zaman hiçbi görüşmen sağlıklı geçmiyo :)) artık hayatımda biri olmalı düşüncesinden çık işini gücünü düşün. Bakarsın biri geliverir :KK68:

Ailem var, onların eksikliği değil aslında bu tamamen benim isteğim. Ben kendim çalışmak istedim, manevi olarak yanımdalardı zaten ama maddi yönden çalışmak benim tercihimdi. çünkü kardeşlerim de üniversite okuyordu yük olmak istemedim. Yaptığım işi de biliyorlardı öğretmenlik yaptım genel olarak. Hı Tabiki yardımları oldu ama dediğim gibi ben istedim. Güçlü biriyim o yönden ama duygularım yıprandı. Duygularım karıştı. Her türlü insanla karşılaştığım için.
Öğrenciyken ben de bir ara çalıştım. Ama tamamen kendi salaklığımdan dolayı. Arkadaşıma güvenip kredi kartımı verdim en yakın dostumdu sözüm ona. Ödemedi ve beni çok zor durumda bıraktı. ben de cahil ve çocuktum demek. Pisliğini temizlemek için ben de 1 dönem çalıştım. Gelen paramdan birikim yaptım ve borcu ödedim. Bu da bana insanları tanımayı öğretmişti. İş hayatında böyle biriyle karşılaşsaydım faturası daha acı olurdu belki bana.
Ben çok erken bir yaşta öğrendim kazık olayını.
Erken yol almak gibi seninki ama derinlerde bence aileden gelen bir eksiklik de var. Sen farkında değilsin. Yıllar sonra adını koyacaksın.

Yaşadığın hiç bir şeyden pişman olma. Doğru ya da yanlış, onlar hayatı öğretiyor bize.
Geçmişte yaşadığın olumsuzlukları hayatına yeni giren insanlardan çıkarma bence ben bu hatayı çok yaptım ve birini kaybettim 6 yıl oldu keşke ona guvenseydim diyorum. Ama artık çok geç. Evet senin kimseye ihtiyacın yok bunu benimsemiş olman çok güzel seni güçlü kılar ama insan güvenecek biri olsun istiyor hayatında. Yeniden birine güvenmeyi öğrenmem lazım ya da güvenmek istemeyi diyelim. Ama hiç bir zaman kendini kaptırma. Hayatta en güvendiğin kişi kendin olsun...

Her zaman kendime güvendim. Ama karşımdaki hep güzelliğe bakıyor kimse içine bakmıyor insanın :/ Karşıma çıkmadı

Öğrenciyken ben de bir ara çalıştım. Ama tamamen kendi salaklığımdan dolayı. Arkadaşıma güvenip kredi kartımı verdim en yakın dostumdu sözüm ona. Ödemedi ve beni çok zor durumda bıraktı. ben de cahil ve çocuktum demek. Pisliğini temizlemek için ben de 1 dönem çalıştım. Gelen paramdan birikim yaptım ve borcu ödedim. Bu da bana insanları tanımayı öğretmişti. İş hayatında böyle biriyle karşılaşsaydım faturası daha acı olurdu belki bana.
Erken yol almak gibi seninki ama derinlerde bence aileden gelen bir eksiklik de var. Sen farkında değilsin. Yıllar sonra adını koyacaksın.

Doğrudur inanıyorum. En başta uzak olduğu için zaten her zaman doğru karar alamadım ve bunları da anlatamadım tabi aileme. Bakalım bekleyip göreceğim.

Hoppa:KK75:
Cnm yanlışlıkla yolladım elim çarptı :)) ters konuşuyomuş gbi oldu afedersin :) yani ilk günden bişeyler için ket vurma belki ilerde ikinizin niyetide kesinleşiverir. Hiç ummadığım çiftlere şahitlik ettim valla :)) beklenti içinde olup potansiyel sevgili gözüyle çevreye bakma o zaman hiçbi görüşmen sağlıklı geçmiyo :)) artık hayatımda biri olmalı düşüncesinden çık işini gücünü düşün. Bakarsın biri geliverir :KK68:

:) önemli değil cnm benim Yargılanmaktan korkmam zaten ben kendimi ölçme fırsatı verir böyle durumlar. Sıkıntı yok :) Haklısın galiba en iyisi baştan kaçırmamak fırsatları :) Ben öyle deneyeyim bir de :)

Bende okurken kendim çalışıp uğraştım. Bunu ben seçtim. Aileme yük olmadan okuyacağıma kendim karar verdim. Manevi destekleri oldu zor durumlarımda maddi destekleride tabii..

Yani benzer bi öğrencilik dönemim var. Kendi açımdan düşününce bi eksiklik olduğunu asla düşünmedim, hissetmedim. :) Bu aileden gelen bi eksiklik olduğunumu gösterir?

:) önemli değil cnm benim Yargılanmaktan korkmam zaten ben kendimi ölçme fırsatı verir böyle durumlar. Sıkıntı yok :) Haklısın galiba en iyisi baştan kaçırmamak fırsatları :) Ben öyle deneyeyim bir de :)
İlla hayatında birinin olması gerekmiyo. zamana bırak gelenide kaçırma aynn :))

çok acele ediyorsun bence. bende senin yaşlarındayım. zamana bırak psikologluk hiçbir şeyin yok. bence aşk mesajlarına inanmamak daha iyi ;)

çok acele ediyorsun bence. bende senin yaşlarındayım. zamana bırak psikologluk hiçbir şeyin yok. bence aşk mesajlarına inanmamak daha iyi :KK66:

İnanmıyorum zaten, inanmak istiyorum ama inanamıyorum aslında :D içten gelmeyen birşey :)

Back
X