• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapcam ya bi akıl verin

filozof12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
37
3
36
İstanbul
ben ne yapcam ya bi akıl verin, arkadaslar 2010 edebiyat mezunuyum 2 senedir formasyon alamıyorum gerci alan arkadaslarımda atanamadı,1 sene ücretli öğretmenlik yaptım 600 tlye dersaneler deseniz para vermiyo 700 tl ye, ufak bide cocugum var bu paralar bakıcı parasını anca karsılıyo:( ne yapacagımı bilmiyorum kız kardesim liseyi bitirdi atandı bense hala yarınımı göremiyorum, formasyonu bekliyorum ama baska bi bölüm mü okusam, desanede mi calıssam ücretli mi yapsam ki hiçbirinde para kazamıyosunuz, evde mi otursam diye düşünğyorum galiba tek yol evde oturup cocuk bakmak, iyice temizliğe sardım zaten psikolojim bozuldu yaaaa

bende tam bu düzenleri bilmiyorum yeni başladım evliyim çocuk yok ama olsada yüksek lisansı çok istiyorum ona yoğunlaştım ben türkçe öğrt okuyorum bizimde kpss pek parlaK değil edebiyat okuyan bi arkadaşım vardı ona da hoca yüksek lisansı tavsiye ediyordu bence belirsizlik çok kötü birşey arkadaşım ne yap et otur düşün ve bi karar verki kafan rahat olsun evet ben bunun için uğraşıyorum dersin en azından. Dediğim gibi ben de düzeni tam bilmiyorum ama üzülüyorum halimize işimiz zor vallaha=(

öğretmenlerin sıkıntısı nolcak ya çare bulsunlar artık. öğretmenlik okumadım ama gerçekten üzücü bi öğretmeni işsiz bırakmak.

özel ders versen ücretli öğretmenlikten daha çok kazandırır, hem daha rahat olur. eğer çevren varsa bunu bir dene istersen
dersaneler de ilk sene stajyer saydıkları için çok vermiyorlar. neredesin bilmiyorum her şehrin imkanı ve ihtiyacı farklı oluyor.

Back