ben ne yapayım....ne olur yardım!!!!

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
merhaba bayanlar yine ben yine eşimin tek taraflı düşünmesi yüzünden burdayım şuan okadar kötüyümki hastalığım psikolojik olarak tekrar belli eti kendini tam şu saatte bütün ışıkları kapadım ew zifiri karanlık müzik açtım dinle dinle ağla modundayım....yarım saat önce tartıştık ve kendisi işe gitti ohhh herkesin kaçıcak biyeri var ben sabaha kadar tekim ewde...bugünki tartışma sebebi şu :ablamın erkek arkadaşıyla geçen sene çok kötü bi tartışma geçti eşim ve benim aramda biz ozamanlar nişanlıydık haksız taraf ablamın sewgilisiydi neyse bunlar belli bi zaman sonra ayrıldılar ablam geçen ay barıştı tekrar şimdi isteme olayları falan var ablamın sewgilisi bu bayram barışalım araada küslük olmasın diye çok diretti eşim yanaşmadı annemi babamı herkesi çiğnedi barışmam o adamla işim olmaz diye tutturdu bugün konuyu açtım bak biz ablam için nişana düğüne gitcez o adamla muhattab olmassan oma ama ablamın yanında olalım dedim benimde o adamla muhatap olcak halim yok ablam çok üzülüyor dedim nitekim kız çok üzülüyor bu duruma neyse eşim gitmiş gitmemiş bu ben dahil kimsenin umrunda olmaz bu saatten sonra herkese inkar isyan kimse umursama artık...konuşurken arada şunları söledi : nişan saati gidersin ewde ocak atıyorum 8 mi başlıycak 7 gibi gidersin bitincede gelirsin....düğün günüde ailemle birlikte düğün başladığı saatte gidip sonra gelirsin dedi!!!!! nasıl yaaa???? şok oldum ben ablamın düğününe niaşnına komşu gibimi gitcem eşim onun sewgilisine kızgın diye........çıldırdım ne diyosun sen ya ben ablamın düğününe senin annenin eteğine yapışıp misafir gibimi gitcem ne demek oluyo bu dedim ewet aynen öle dedi...böle bişeyin olmıycağını şimdiden kabullen dedim gerekirse bu ewlilik biter ama bu böle olcak dedi bu böle olmıycak bayanlar biterse biter ben daha nekadar ailemden taviz verebilirim yaa bu adama aynı mahhallede ablamın nişanına düğününe misafir gibi gitcekmişim kıyamam ablam çok safdır çok içine atar sewdi çocuğu birkere ewlencek ewinede gidince problem çıkıcak onun eşide bana yollamıycak ne yapcak benim ablam biz 4 kız kardeşiz onların alışverişine herşeyine koşucam ablam nasıl üzülcek bu böle olmaz...eşim kendi balasının nişanlısıyla tekme tokat birbirlerine girdiler bikaç ay sonra hiçbişey olmamış gibi can ciğer oldular neymiş konumu farklıymış bununda konumu bikaç ay sonra aynı olcak sen benden nasıl bi fedakarlık bekliyosun yaaa ne yapıyım ablamımı siliyim şuan elim ayağım titriyo sinirden telafüzda hata yaptıysam kusura bakmayın ve ben daha yeni nişanlıyken amcasının oğluyla birbirimize girdik telefonda eşimin eski sewgilisi rahatsız edince oda o kzı tanıdığı için tel açıp söyle dükkana neden geliyomuş o o...... falan diyince oda senin için aynı şeyi söylüyor demişti bana çıldırmıştım babam gidip ewlerini dağıtıcaktı ve eşim bana şunu söyledi ne yapayım gidip vurayımmı şimdi ben amcamın oğlunu demişti herkes susturup sakinleştirmişti beni amca çocukları ortalık karışmasın diye ben enayi gibi o lafın özrünü kabul etmiştim arkadaşlar sülaleyi karıştırcam bundan sonra yemin ederim sinirimden hırsımdan herkes çekinir deliliğim geldimi kimse tutamaz bundan sonrada bendende kimse saygı hoşgörü beklemesin eşimede aynısını söledim....ne yapayım siz olsanız ne yapardınız çok hastayım bunlar benim hayatımda olmamalı ailem duysa böle kendimi parçaladığımı ortalık karışır annem yeni anjiyo oldu ne yapayım ben ne ??????

canım üzüntünde çok haklısın insan kardeşinin en mutlu gününde yanında her türlü işine koşmak ister haklısın isteğinde ama mevzu tam olarak ne özel deilse anlatır mısın yani eşin neden bu kadar sert tavır koyuyor eşinin ailesiyle konuşsan ikna ederler mi ayrıca kendi kardeşide olsa aynı tavrı koyamıydı sor ona eğer sana karşı bu tavrı sürdürürse ikna olmazsa sende aynı şekilde misilleme yap belki doğru değil ama taviz verirsen böyle sürer gider......

Son düzenleme:
zor bir durum. ama aslında sana özel değil. her ailede mutlaka çıkar böyle şeyler. eşinin gerkirse bu evlilkik biter demedi kötü olmuş. ama kendi ailesinde de böyle küsüp barışmalar olmuş bence aralar düzelir gibime geliyo. bu sebeple seninle boşanacak değil hiç korkma. çok stres de yapma zamanla yavaş yavaş eşine çok üzüldüğünü anlatmaya ve ikna etmeye çalış bence

canım üzüntünde çok haklısın insan kardeşinin en mutlu gününde yanında her türlü işine koşmak ister haklısın isteğinde ama mevzu tam olarak ne özel deilse anlatır mısın yani eşin neden bu kadar sert tavır koyuyor eşinin ailesiyle konuşsan ikna ederler mi ayrıca kendi kardeşide olsa aynı tavrı koyamıydı sor ona eğer sana karşı bu tavrı sürdürürse ikna olmazsa sende aynı şekilde misilleme yap belki doğru değil ama taviz verirsen böyle sürer gider......

ablamın erkek arkadaşı çok patavatsız yani şimdi çok düzelmiş ablam öle söylüyor...olay şu bikaç küçük patavatsızlığı olmuştu ama onları pek takmamıştık bi akşam ablamla tartışmıştık ben biraz dengesiz oluyorum sinirlenince ablamın yüzünde iz kalcak şekilde yara açmıştım sewgiliside o sıra aramış kız kardesim kavga ettiler ablam banyoda yüzünü yıkıyo demiş sewgiliside xx yarım erkemi erkek değilmi neden ayırmadı onlardemiş kız kardeşimde geldi bunu eşime söledi bende teli aldım elime ulan sen kime yarım erkek diyosun diye ağzıma geleni saydım eşimde (ozamanlar nişanlıydık) teli elimden aldı alırkende buna okkalı bi küfür etti buda küfürü duyuyo ve babamı arayıp o bana nasıl küfür eder diye çıldırıyor kapıya geliyo gecenin bi vakti babam aralarını buldu beni rezil etmeyin mahalleye dedi...yalandan barışmış gibi yaptılar olay bu yani tamam kendisi barışmassa barışmasın ama beni kısıtlayamayaz bu konuda k neyin cezasını vermeye çalışıyor ailesi konuşsun diyorsun öyle yetiştirmişlerki herşeyine tamam çıkıp karşısına konuşamazlar bizim konularımızı bile konuşamıyorlar bi korku var yaaa bi alttan alma

zor bir durum. ama aslında sana özel değil. her ailede mutlaka çıkar böyle şeyler. eşinin gerkirse bu evlilkik biter demedi kötü olmuş. ama kendi ailesinde de böyle küsüp barışmalar olmuş bence aralar düzelir gibime geliyo. bu sebeple seninle boşanacak değil hiç korkma. çok stres de yapma zamanla yavaş yavaş eşine çok üzüldüğünü anlatmaya ve ikna etmeye çalış bence

birtek şuna emin olabilirisniz boşanmaktan zerre kadar korkmuyorum....beni istemeyen adamla bi saniye durmam bu kelimeyi söylediğine kendisi pişman olup çocuk gibi ağlamasında kendimle ilgili öyleee dertlerim varki.....ya beni boşarsaya üzülemem

yani tam anlayamadım ama
ablanın yüzünde iz kalacak şekilde yara açıyorsun sonra lafı yadiniz diye haklı çıkartıyorsunuz kendinizi. erkeklik meselesi haline geliyor iş.
sen baya bi cadısın galiba:)
keşke telefonda ağzına geleni söyleyeceğine özür dileseydin. senin yaptığın da alttan alınacak bişey değil yani kusura bakma.
ortalığı sen karıştırmışsın.
kocan erkek değil mi lafından dolayı erkeklik gururunu kurtarmak için sana bu konuda karışmış.
haksız diyemiyorum.
biraz sakin ve yumuşak olmaya çalış.

of ne kadar kötü bir durum.bu sana hep problem olcak.şimdi barışsa düğün sırasında sorun çıkmasa bayram günleri var,bebekleriniz olcak onlar var.hep sorun olcak seni yıpratcak.olayı anlatmışsın da keşke kızkardeşine ne kadar kızarsan kız nişanlının yanında kavga etmeseydin en başta bu hata olmuş.ailemizdeki sorunları eşimize yansıtmamalıyız.sonra olan yine bize olur.senin nişanlının şahit olması yetmemiş gibi bide kardeşinin erkek arkadaşına söylemişsiniz.sonuç tabi böyle oldu.siz kardeşler barıştınız unutup gittiniz,onlar böyle kavgalı kaldı.nasıl düzelse bilmiyorumki.eşinizi ikna edecek lafını dinletecek biri olsa da konuşsa.ama kesinlikle haksızlık yapıyor.resmen ailenizle ilişkinizi kesmenizi bekliyor of sinir oldum okurken.inatçı anlayışsız insanlara sinir oluyorum

Son düzenleme:
ne diyecegimi bilemedim bi an
epey karısmıs ortalık.
ama siz iki kardes arasında olmuş bitmiş.kardessiniz unutursunuz.
erkeklerin olaya dahil olması kötü olmus.bunda her iki tarafa durumu aktaran kardesinizin kabahati büyük(telefonda ablanızın erkek arkadaşına kavga ettiğinizi,eşinize de ablanızın erkek arkadasının söylediklerini)
ama kim olursa olsun ablanızın evlenecegi kişi siz nisana ve düğüne bir kardes gibi üzerinize düşenleri yaparak katılmalısınız.netice de sadece o adamın nisanı ve düğünü degil.söz konusu olan ablanız.eğer eşiniz haddini bilmeyip sizi ablanız kousunda köşeye sıkıştırmak için boşanmakla tehdit ediyorsa zaten konusacak bir sey yok.aile her seyden önce gelir.tıpkı esinizin kendi ailesinde olan meselede gösterdigi yaklasımda oldugu gibi..bence ağlamayı bırakın.cevap net.ablanızın en özel gününde ABLANIZIN yanında olun.kocanız da sınırlarını ögrensin ve sizi bir daha aileniz konusunda tehdit etmesin...
kendisi düğüne misafir gibi katılabilir,hiç katılmayabilir de..bu anlasılabilir bir durum.ama sizden bunu istemesi kadar akıl dışı bir şey olamaz

yarım erkek lafını kardeşinin gelip kocana söylemesi doğru olmamış yangına körükle gitmiş olay neydi bilemeyiz ama seninde ablanın suratını yaralaman yanlış olmuş yani yanlış yanlış üstüne iş büyümüş iyice burda yapılması gereken tek şey var damatları barıştırmaya çalışmak çünkü hayat düğünden ibaret değil bu işin doğumu var bayramı var var da var hayat bu küslükle yürümez bu işler. baban devreye girsin ailemde kavga küslük istemiorum desin beraber yemeğe çağırsın halledin bu işi bence yoksa başınız ağrır kocanın biraz haklılık payı var (erkeklik konusunda)üstüne gitme tatlı tatlı konuşmaya çalış sen haklıydın büyüklük sende kalsın vs...dene bakalım ailemden soyutlama de

Son düzenleme:
canım sen gayet de kardeş gibi gidersin düğüne. onu takmazsın sonra eve gelince kavga olur belki. ya da sen postayı koyarsın o benim kardeşim gibisinden. olur biter. bu sebepten boşanacaksa zaten hayır yoktur o adamda.

yani tam anlayamadım ama
ablanın yüzünde iz kalacak şekilde yara açıyorsun sonra lafı yadiniz diye haklı çıkartıyorsunuz kendinizi. erkeklik meselesi haline geliyor iş.
sen baya bi cadısın galiba:)
keşke telefonda ağzına geleni söyleyeceğine özür dileseydin. senin yaptığın da alttan alınacak bişey değil yani kusura bakma.
ortalığı sen karıştırmışsın.
kocan erkek değil mi lafından dolayı erkeklik gururunu kurtarmak için sana bu konuda karışmış.
haksız diyemiyorum.
biraz sakin ve yumuşak olmaya çalış.

ben durup dururken çıkarmadım kavgayı yani ablam burda o savunmasız masum kız değil :) o bana birşey fırlattı koluma geldi bende aynı şeyi ona fırlattım onunda yüzüne geldi maalesef kavgayı ablam çıkardı eşimde araya girdi ama ayıramadı...sizce 2 kız kardeş arasında geçen bu muhabbet sewgilisini ne ilgilendrir bide adam şöle bir cümleyle söylüyor iki tane çarpıp ayıramadımı yarım erkemi o eşimin ne haddine ablama tokat atmak yani kendisi olsa bana tokat atıpdamı ayırcak ewdeki kavgayı o ewden çıkışı zor olurdu biraz biz 5 dak.sonra barıştık yaa kavga çok komikti zaten anlatsam kırılırsınız gülmekten öle geçerli bi sebebdn çıkmamıştı kızkardeşim tel.uzun uzun çalınca açıyo ve olayı anlatıyo olay burda kopuyo zaten maalesef yani kız kardeşimde olaydan aldığı yaradan dolayı şokta direk telde anlatıyo ablamın sewgilisine onun sölediklerinide gidip eşime anlatıyo...

ne diyecegimi bilemedim bi an
epey karısmıs ortalık.
ama siz iki kardes arasında olmuş bitmiş.kardessiniz unutursunuz.
erkeklerin olaya dahil olması kötü olmus.bunda her iki tarafa durumu aktaran kardesinizin kabahati büyük(telefonda ablanızın erkek arkadaşına kavga ettiğinizi,eşinize de ablanızın erkek arkadasının söylediklerini)
ama kim olursa olsun ablanızın evlenecegi kişi siz nisana ve düğüne bir kardes gibi üzerinize düşenleri yaparak katılmalısınız.netice de sadece o adamın nisanı ve düğünü degil.söz konusu olan ablanız.eğer eşiniz haddini bilmeyip sizi ablanız kousunda köşeye sıkıştırmak için boşanmakla tehdit ediyorsa zaten konusacak bir sey yok.aile her seyden önce gelir.tıpkı esinizin kendi ailesinde olan meselede gösterdigi yaklasımda oldugu gibi..bence ağlamayı bırakın.cevap net.ablanızın en özel gününde ABLANIZIN yanında olun.kocanız da sınırlarını ögrensin ve sizi bir daha aileniz konusunda tehdit etmesin...
kendisi düğüne misafir gibi katılabilir,hiç katılmayabilir de..bu anlasılabilir bir durum.ama sizden bunu istemesi kadar akıl dışı bir şey olamaz

telefonumu falan kapamıştım biraz önce geldi tabiki gitceksin ablandır sen bana bu konuları açtıkça sinirleniyorum o yüzden söledim öle dedi ben karışamam tabiki bi anlık sinirle söledim dedi ahhh bayanlar ahh tırnaklarımı çıkarmassam eşim ezecek yada ezebilceğini zannediyor....

canım sen gayet de kardeş gibi gidersin düğüne. onu takmazsın sonra eve gelince kavga olur belki. ya da sen postayı koyarsın o benim kardeşim gibisinden. olur biter. bu sebepten boşanacaksa zaten hayır yoktur o adamda.

boşanmaz hayatım boşanmaz tartışınca falan babamın ewine gitcem yada tel açıp ailemi çağırıcam diye fır fır döner etrafımda bu denlice kaybetme korkusu vardır yani...ama 1 dile getirir 2 dile getirir benimde canıma tak edince görür tehdit nasıl edilirmiş....herzaman söylüyorum bunu kendisinede...

cnm oncelıkle gecmıs olsun dıorum aslında yasadıklarınız cok abartılacak hanı okadar kendıne uzecek seyler degıl herkesde olabılecek seyler emın ol esın suan gurur yapıor ablanın nısanı olacagı zaman bırgun oncesınden gıdersın baktın esın sıkıntı yaratıor o zaman cırkeflesırsın bazen altan almak ıse yarar ama bazen ıse yaramıor ısde sıkıntı yaratırsa olayları akısına bırak ama yınede gıt nısana da dugune de hayatın boyunca 10 tane de kocan olur ama annenın ablanın kardesının yerını kımse alamaz

telefonumu falan kapamıştım biraz önce geldi tabiki gitceksin ablandır sen bana bu konuları açtıkça sinirleniyorum o yüzden söledim öle dedi ben karışamam tabiki bi anlık sinirle söledim dedi ahhh bayanlar ahh tırnaklarımı çıkarmassam eşim ezecek yada ezebilceğini zannediyor....

kız sende az degılsın he :) aferın ezdırme kendını valla boyle kadınları gordukce gurur duyuyorum :)))

aynı sorunu bende yasadım benımde esım kızkardesımın esını sevmez arada kavga falan olmadı ama sevmıyor adam bı sure boyle tartıstı falan ben dedımkı sen ıster sev ıster sevme o benım kardesım ve sen kocasını sevmıyorsun dıye gorusmeme engel olamazsın hıc evıne gıtmezdı bayramda ben gıdecem bır gun kardesımde kalacam dedım pesıme dustu geldı sasırdım sonra dedıkı ben artık bu adam yokmus gıbı davranacam dedı konustuda onunla muhabbette ettı ıste bu erkeklerı anlamak zor bıraz bence zamanla alısır kafana takma ama soyle bırseyde var benım evlılıgımde baskın olan taraf benımdır seının durumun nasıl bılmem arkadasım ama zamana bırak cozulur

aynı sorunu bende yasadım benımde esım kızkardesımın esını sevmez arada kavga falan olmadı ama sevmıyor adam bı sure boyle tartıstı falan ben dedımkı sen ıster sev ıster sevme o benım kardesım ve sen kocasını sevmıyorsun dıye gorusmeme engel olamazsın hıc evıne gıtmezdı bayramda ben gıdecem bır gun kardesımde kalacam dedım pesıme dustu geldı sasırdım sonra dedıkı ben artık bu adam yokmus gıbı davranacam dedı konustuda onunla muhabbette ettı ıste bu erkeklerı anlamak zor bıraz bence zamanla alısır kafana takma ama soyle bırseyde var benım evlılıgımde baskın olan taraf benımdır seının durumun nasıl bılmem arkadasım ama zamana bırak cozulur

şimdi şöyle oluyor canım ben anadolu kızıyım eşim doğulu...ben ilk başta çok şaşırmıştım bu duruma hep erkek höt dedimmi susuyodu annesiyle ablası halada öyle...yani bütün doğu insanı elbet böle değildir ama bunların sülalede erkekler hep en üstte ben hep şaşırmıştım bu duruma aman erkek sinirlenmesin falan gibi bi durum var kocalara aşırı tepkisiz herkes nişanlıyken birkere ablasıyla ve annesiyle tartışıyo benimkisi yine tamam sen haklısın aman sinirlenme sakin ol falan diolar eee bizimkiside daha çok çoşuyo biraz sakin ol dedim baktım banada bağırıyo sen karışma falan bi cırladım herkes şok oldu bana uzaylıymışım gibi bakıyolar halada öyledir bi konuda tartışalım falan insanların yanında sabrımı taşırsın bana bak banaaaaaaaaaa sinir etme beni heeeee falan diyorum adam bakıyo rezil olcak şakaya vuruyo :))) teyzeleri falan afferin kız sen bari kendine ezdirme bunu diyolar...ama benim yapım bu yani saygı bi kenara ama eğer beni zorlarsa kimseyi takmam herkesin yanında koyarım tavrımı öyle oldukki artık annesi buna kızınca bana tel açıp kızım haddini bildir şuna bi bana böle böle yap diyo :))) sessiz kalsam halim nice olurdu şimdi asiliğim bu konuda hep korudu beni şimdide sen istediğin kadar git takıl ablandır ben sinirle söledim diyo dün akşam sussaydım emin olki tawrı değişmezdi bu kocamın....

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşinin düğününe paşa paşa istediğin gibi git.

sonra içinde ukte kalır ömür boyu keşke dersin.

kocan da blöf yapıyo sana bence

X