- 14 Ekim 2011
- 902
- 5
merhaba bayanlar yine ben yine eşimin tek taraflı düşünmesi yüzünden burdayım şuan okadar kötüyümki hastalığım psikolojik olarak tekrar belli eti kendini tam şu saatte bütün ışıkları kapadım ew zifiri karanlık müzik açtım dinle dinle ağla modundayım....yarım saat önce tartıştık ve kendisi işe gitti ohhh herkesin kaçıcak biyeri var ben sabaha kadar tekim ewde...bugünki tartışma sebebi şu :ablamın erkek arkadaşıyla geçen sene çok kötü bi tartışma geçti eşim ve benim aramda biz ozamanlar nişanlıydık haksız taraf ablamın sewgilisiydi neyse bunlar belli bi zaman sonra ayrıldılar ablam geçen ay barıştı tekrar şimdi isteme olayları falan var ablamın sewgilisi bu bayram barışalım araada küslük olmasın diye çok diretti eşim yanaşmadı annemi babamı herkesi çiğnedi barışmam o adamla işim olmaz diye tutturdu bugün konuyu açtım bak biz ablam için nişana düğüne gitcez o adamla muhattab olmassan oma ama ablamın yanında olalım dedim benimde o adamla muhatap olcak halim yok ablam çok üzülüyor dedim nitekim kız çok üzülüyor bu duruma neyse eşim gitmiş gitmemiş bu ben dahil kimsenin umrunda olmaz bu saatten sonra herkese inkar isyan kimse umursama artık...konuşurken arada şunları söledi : nişan saati gidersin ewde ocak atıyorum 8 mi başlıycak 7 gibi gidersin bitincede gelirsin....düğün günüde ailemle birlikte düğün başladığı saatte gidip sonra gelirsin dedi!!!!! nasıl yaaa???? şok oldum ben ablamın düğününe niaşnına komşu gibimi gitcem eşim onun sewgilisine kızgın diye........çıldırdım ne diyosun sen ya ben ablamın düğününe senin annenin eteğine yapışıp misafir gibimi gitcem ne demek oluyo bu dedim ewet aynen öle dedi...böle bişeyin olmıycağını şimdiden kabullen dedim gerekirse bu ewlilik biter ama bu böle olcak dedi bu böle olmıycak bayanlar biterse biter ben daha nekadar ailemden taviz verebilirim yaa bu adama aynı mahhallede ablamın nişanına düğününe misafir gibi gitcekmişim kıyamam ablam çok safdır çok içine atar sewdi çocuğu birkere ewlencek ewinede gidince problem çıkıcak onun eşide bana yollamıycak ne yapcak benim ablam biz 4 kız kardeşiz onların alışverişine herşeyine koşucam ablam nasıl üzülcek bu böle olmaz...eşim kendi balasının nişanlısıyla tekme tokat birbirlerine girdiler bikaç ay sonra hiçbişey olmamış gibi can ciğer oldular neymiş konumu farklıymış bununda konumu bikaç ay sonra aynı olcak sen benden nasıl bi fedakarlık bekliyosun yaaa ne yapıyım ablamımı siliyim şuan elim ayağım titriyo sinirden telafüzda hata yaptıysam kusura bakmayın ve ben daha yeni nişanlıyken amcasının oğluyla birbirimize girdik telefonda eşimin eski sewgilisi rahatsız edince oda o kzı tanıdığı için tel açıp söyle dükkana neden geliyomuş o o...... falan diyince oda senin için aynı şeyi söylüyor demişti bana çıldırmıştım babam gidip ewlerini dağıtıcaktı ve eşim bana şunu söyledi ne yapayım gidip vurayımmı şimdi ben amcamın oğlunu demişti herkes susturup sakinleştirmişti beni amca çocukları ortalık karışmasın diye ben enayi gibi o lafın özrünü kabul etmiştim arkadaşlar sülaleyi karıştırcam bundan sonra yemin ederim sinirimden hırsımdan herkes çekinir deliliğim geldimi kimse tutamaz bundan sonrada bendende kimse saygı hoşgörü beklemesin eşimede aynısını söledim....ne yapayım siz olsanız ne yapardınız çok hastayım bunlar benim hayatımda olmamalı ailem duysa böle kendimi parçaladığımı ortalık karışır annem yeni anjiyo oldu ne yapayım ben ne ??????